Bette Box joulukuu

Tuotteet saatu pr-näytteinä. Postaus sisältää mainoslinkin.

Joulukuun Bette Box saapui verrattain myöhään. Postin ruuhkillakin lienee osuutta asiaan, mutta ilmeisesti boksit ovat lähteneet tavallista myöhemmin varastolta. Mun täytyy piakkoin päättää, mihin jatkossa ohjaan boksit koska meidän Posti muuttaa älyttömään paikkaan tammikuussa ja lähin pakettiautomaatti taas sijaitsee parkkihallissa, jonne ei voi ohjata ”vaarallisia” aineita sisältäviä lähetyksiä. Eli jos boksissa on esim. aerosolipulloja tai kynsilakkaa, se päätyy kuitenkin omaan Postiin. Siirryn ehkä Schenker-toimituksen käyttöön jatkossa.
Tää ei kyllä varmaan kiinnosta ketään joten katsotaan mieluummin boksin sisältöä:


Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray oli mulle mieluisin tuote tällä kertaa. Toisena vaihtoehtona olisi ollut Iconic Multispray eli jonkinlainen volyymisuihke, sekin olisi ollut tervetullut. Cutrinin hiustuotteisiin ei ole tarvinnut koskaan pettyä, mutta toivottavasti tämä ei ole ihan hurjan tymäkkää pitoa tarjoava, koska haluan, että hiuslakka on helposti harjattavissa pois eikä hiuksista tule koppurat. Boksin pullon koko on 100ml.


Manna Kadaria on tullut aika laillakin tämän vuoden aikana Bette Boxeista. Toivoisin kyllä vähän vaihtelua tuotemerkkeihin tältä osin etenkin, kun Prime Time 3-1 monitoimituote on tullut aiemminkin boksista. Jaossa on ollut useampia tuotevaihtoehtoja ja vähän harmitti, kun satuin saamaan tämän toistamiseen. Voiteella voi pohjustaa huulet ja silmäluomet ja tätä voi käyttää myös peiteaineena tai korostustuotteena. Sävy on oranssihtava, joten luultavasti tää toimisi mulla parhaiten silmänalusten peitevoiteena.

Toinen Manna Kadar-tuote oli kivempi Miracle Balm, joka sisältää mm. arganöljyä ja ravitsevia vitamiineja. Voiteessa on aavistus hohtavaa sävyä ja se tuntuu oikein hyvältä huulilla.


Femfresh Daily Intimate Wash on intiimialueille tarkoitettu pesuneste, joka ei sisällä saippuaa ja sen ph ei ärsytä näitä alueita. Ihan hyödyllinen, mutta vähän arkinen tuote. Normaalikoko 250ml maksaa vitosen paikkeilla, eli tämä on huomattavan edullinen.


Anyday Nut Bar with Berries-patukka ja Givenchy L’Interdit-tuoksu tulivat boksissa bonuksena.


Tällä kertaa boksisisältö jäi mielestäni aika vaatimattomaksi ja sellainen wow-efekti jäi puuttumaan. Kenties joulukuun boksin suhteen odotukset ovat vielä tavanomaista korkeammalla ja tuntuu vähän tylsältä saada sama tuote uudelleen. Manna Kadaria on ollut kolmessa eri vaihtoehdossa ja ehkäpä jonkin muista vaihtoehdoista olisi nostanut kokonaisarvosanaa. Joidenkin bokseissa on ollut myös kuivashampoota ja kangasnaamioita, nekin olisivat olleet mulle mieluisampia kuin jo entuudestaan tullut tuote.

Tammikuussa on luvassa uudistuksia, joten jään mielenkiinnolla odottamaan tulevaa vuotta!

Bette Boxin voit tilata itsellesi esim. tämän linkin kautta


Bette Box saatu pr-näytteenä. Postauksessa mainoslinkki, jonka kautta tehdyistä tilauksista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

12 thoughts on “Bette Box joulukuu

 1. Mun mielestä just joulukuun boksiin pitäis panostaa ekstrapaljon jos joku on tilannut jollekin joululahjaksi. Jos itse en olisi konseptiin tutustunut ja sitä pitkään tilannutkin, en tämän boksin perusteella kyllä tilausta naputtelisi menemään. En tosin kyllä ajatellut tilata, vaikka homman jujun tiedänkin. Taso laskenut ihan käsittämättömän paljon Li Box-ajoista. Ja samat tuotteet uudestaan – ei näin.

  1. Itsekin mietin boksin tilaamista ystävälle, mutta sitten asia unohtui ja pian olikin myöhäistä. Toivotaan, että uusi vuosi ja uudistukset tuovat jotain uutta jännää:)

  1. Mä olisin tosiaan tykännyt enemmän siitä kuivashampoo-versiosta, vaikka se rahallisesti ei ollut yhtä arvokas. Niitä uudistuksia odotellessa:)

 2. No huh, olisi ollut kyllä pettymys joulukuun boksi, jos olisin tilaaja. Varsinkin joulukuussa sitä odottaisi jotain spesiaalia, mutta tämä oli kyllä ihan plääh. :O Mielenkiinnolla odotan kuitenkin uudistusta! :)

 3. Jostain luin, ettei joku Schenkerin kautta tilaava olisi saanut vielä eilenkään boxiaan… Mulla meni ihan normaalisti pakettiautomaattiin tuosta aerosolipullosta huolimatta.

  Mutta itse boxi oli tällä kertaa huono. En tykännyt edes huulivoiteesta, koska se on mielestäni liian vaseliinipitoinen. Edellisen Prime Timen heitin juuri kerran kokeiltuna joulusiivossa pois ja heti sain uuden tilalle. Ei toiminut mun iholla viimeksi ja tuskin siis nytkään. Haisut jää aina hajujerkällä käyttämättä ja lakkaakin käytän aniharvoin. En myöskään ole intiimipesujen perään. Eli boxi oli kokonaisuudessaan turha. plääh, ei jatkoon. Mulle tulee boxi maaliskuuhun asti ja jos suurta parannusta ei tapahdu niin mun tilaus saa loppua. Pitkään aikaan ei ole tullut kunnon innostusta enää.

  1. Huulivoide on vähän Bepanthen-henkinen ja aika arvokas sellaiseksi. Toivotaan kovasti, että vuodenvaihteen uudistukset tuovat mieleisiä muutoksia sisältöön:)

 4. Musta se boksi, missä oli kangasnaamio ja Pink Pineapple -Batiste, olis ollut tosi kiva. Se Batiste tuoksuu ihanalle. Tämä versio oli kyllä vaatimattoman oloinen :/

 5. huomasin kyselystä että sain kaikki ei pitkäaikaistilaajan tuotteet vaikka olen ollut tilaaja jo vuodesta 2013, siksi oli niin ”köyhähkö”

  1. Ilmeisesti näin on käynyt aika monen kohdalla, ainakin mitä luin blogeista ja Betten fb-sivulta kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *