Bette Box huhtikuu

Well hello, huhtikuun Bette Box! Aikas kivoja juttuja paljastui boksista, mm. yksi ikisuosikkini ja uutuustuote Lumenelta, not bad.Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil on suosikkituotteeni Mossalta. Merkillä on toki paljon hyviä tuotteita, mutta tämä kyseinen kasvoöljy on tälläkin hetkellä mulla käytössä ja taitaapa olla yksi pullo varastossakin. Öljy sitoo hyvin kosteutta ja sopii myös meikin alle omalla sekaihollani. Tätähän voisi käyttää myös meikki- tai päivä/yövoiteen joukkoon sekoitettuna. Erinomainen tuote ja toivottavasti Mossaa tulee jatkossakin Bette Boxeista. Täysikokoisen 30ml pullon ovh. on 15,90€ eli kyseessä on myös edullinen tuote.


Lumene Nordic Chic CC Color Correcting peitekynä on täsmätuote ihon pienten virheiden ja epätasaisuuksien neutraloimiseen. Ilmeisesti näitä on ollut jaossa eri sävyisinä, mulle tuli punoitusta häivyttävä vihreä kynä. Tässä on valokynistä tuttu kierrä ja sivele kasvoille-systeemi. Ovh. n. 15,90€

Bio2You Anti-ageing Eye Gel Patch silmänympärysnaamio (ovh. n. 8,70€) sisältää kollageenia ja hyaluronihappoa sekä lupaa vähentää ryppyjä, kiinteyttää, kosteuttaa ja lisätä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Saisinko tällaisen koko naaman tai jopa koko kropan peittävänä systeeminä, kiitos? Olen testannut vastaavia parilta muulta merkiltä ja näillä saa kyllä hetkellisesti häivytettyä pandaefektiä silmänalusilta, eli eniten iloa naamioista voisi olla ennen tärkeää menoa. Bio2Youn lappujen vaikutusaika on yllättävän pitkä, 20-30 minuuttia. Testaan innolla!


Got2B Volumaniac tyvikohotussuihketta suositellaan ei-pitkähiuksisille eli mitenkähän tämän kanssa nyt toimisi…kampaajan mielestä mulla on varmaan jo pitkät hiukset kun pisimmät haituvat tavoittelevat pian olkapäitä, omasta mielestäni mun hiukset on korkeintaan puolipitkät. Noh, käytän kuitenkin edelleen kaikenlaisia volaa tuovia tuotteita lättätukkaani, joten testaan kyllä tätäkin. Tuote on tarkoitus lisätä pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Ovh. n. 5,95€. Pirtsakka pullo, makeahko aika voimakas tuoksu. Edit: ymmärsin muutamia postauksia luettuani, että pitkä- ja lyhythiuksisille on ollut eri tuotteita eli pitäisi ehkä päivittää omakin kauneusprofiili….


Ibero-meikkisivellinsetti sisältää neljä kappaletta synteettisiä, lyhytvartisia ja siten ehkä parhaiten matkakäyttöön soveltuvia siveltimiä. Kuvassa vasemmalta lukien luomiväriapplikaattori, luomivärisivellin, ripsikampa/harja ja puuterisivellin. Noh, puuterisivellin on minusta aika pieni ja luomivärisivellin taitaa päätyä mulla peitevoidesiveltimeksi. Harja-kampakombo on ihan käyttis ja vaikka ennen käytin tosi paljon perinteisiä (vaihdettavilla päillä varustettuja) luomiväriapplikaattoreita, en enää viime aikoina ole tarttunut niihin. Tosin edelleen puollan käyttöä sellaisten luomivärien kanssa, joita on tarpeen ”pakata” luomelle. Setin ovh. 10,90€


Varsinaisten tuotteiden lisäksi boksissa oli Oscar de la Rentan Bella Blanca-tuoksunäyte.
Hyvä, naisellinen tuoksu mielestäni.

Sellainen oli huhtikuun boksianti. Tykkäsin kyllä oikeinkin paljon, Mossan öljy nyt oli erityisen mieluisa, samoin sy-naamio ja Lumenen peitekynä, jota pääsenkin testaamaan jo huomenna, koska mulla on poskessa itsepintainen ja iloisen punaisena helottava finni. Sattuipa sopivasti:) Ilmeisesti bokseissa on ollut hajontaa tuotteiden osalta riippuen siitä, onko pitkäaikaistilaaja (eli yli vuoden ajan boksia tilannut) vai ei. Oma boksini on siis pitkäaikaistilaajille kohdennettu.

Mitkäs tunnelmat ruutujen takana? Jos boksitilaus kuumottelee, voit tehdä sen vaikkapa tämän mainoslinkin kautta.


Bette Box saatu pr-kappaleena. Postauksessa mainoslinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista kertynyt tuotto käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.

10 thoughts on “Bette Box huhtikuu

    1. Mossa oli tosiaan pitkäaikaistilaajille, itsekin hoksasin nuo tekstit tuotekortissa vasta jälkeenpäin, kun luin postauksia boksien eroavaisuuksista. Moni oli pahoittanut mielensä siitä, että liikkeellä on ollut hyvinkin eriarvoisia bokseja, ja ymmärrän harmistuksen…vaikka toisaalta ymmärrän senkin, että pitkään tilanneille tulee jotain ekstraa. Toisaalta juuri hyvät boksit kannustavat ihmisiä tilaamaan boksia pitkään, että onhan tässä pieni ristiriitakin.

  1. Mulla oli sama sisältö kuin tässä esitelty, ja tuo tyvikohottaja oli juurikin sama vaikka olen pitkähiuksinen ja profiilissani näin mainitaan myös. Ihmettelin hieman tuota esittelykorttia kun lähes jokaisen tuotteen kohdalla luki että kohdennettu pitkäaikaistilaajille?

    1. Kävin lueskelemassa Betten facesta kommentteja, ja siellä oli moni kyllä harmitellut omaa boksiaan jos ei ole pitkäaikaistilaaja. Mä ymmärrän hyvin, että eriarvoisuus harmittaa, etenkin, kun bokseissa oli varsin suuri ero. On hyvä, että asiasta herää keskustelua ja palautetta annetaan, sillä tämä taisi olla ensimmäinen boksi, jossa on näin selkeät erot. Yleensä pitkäaikaistilaajia on muistettu jollain extratuotteella ja itse pidän sitä ehkä hieman oikeudenmukaisempana systeeminä.

    1. Ilmeisesti sulle on tullut se ei-pitkäaikaistilaajan boksi. Ero oli kyllä varsin huima, kirjoittelin tuohon ylempiin kommentteihin vähän ajatuksia asiasta.

  2. ooh tuo mossa!!! Muutenkin kiva boksi! Näissä oli vissiin ollut uusien ja pitkäaikaisempien tilaajien välillä aika paljon hajontaa, mitä nyt jotain netin keskusteluja luin.

    1. No juu, boksien eroavaisuuksista tosiaan näyttää nousseen aika kiivastakin keskustelua ainakin Betten facessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *