Bette Box heinäkuu

Kuukausi on mennyt supernopeasti ja heinäkuun Bette Boxin varhainen saapuminen vielä lisää fiilistä ajan nopeasta kulumisesta.
Mä kävin tänään pyörähtämässä Sokoksen alessa, koska mulla oli mielessä pari juttua, jotka halusin sieltä ostaa, ja kotimatkalla boksi oli somasti putkahtanut pakettiautomaattiin josta poimin sen mukaani.


Dermosil Nature minttu vartalovoi
Dermosilin luonnonkosmetiikkalinjan täysikokoinen (200ml) vartalovoi oli mukava yllätys. Voiteessa on raikas mintun tuoksu ja vaikka nyt kesällä ei niin hirmuisesti olekaan rasvailun tarvetta, viimeistään talvi hoitaa kyllä asian ja iho alkaa taas kaivata kosteutta. Tykkään tosi paljon Dermosilin pakkausdesignista. Mukana on myös -15% alekoodi luonnonkosmetiikkatuotteista verkkokauppaan. Tuotteen arvo 9,70€.


Nivea Dry Fresh roll-on antiperspirantti
Mulle entuudestaan tuttu ja erittäin hyväksi havaittu tuote, olen kirjoittanut tästä blogiin toukokuussa.
Mieto, miellyttävä tuoksu ja tää kyllä toimii ihan oikeasti jopa mun hikikainaloilla. Vilpitön suositus!
Täysikokoinen 50ml/2,45€


Four Reasons Black Edition hydro wash shampoo ja daily treatment hoitoaine
Boksin kivoimmat tuotteet, joka on kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Jään mielenkiinnolla seuraamaan somesta, mitä ei-pitkäaikaistilaajat saivat näiden sijasta….
Shampoo tuoksuu vaniljalle, joka on yleensä mulle nounou, mutta tässä se ei ole paha. Herneproteiinia sisältävässä hoitoaineessa on hedelmäisempi, kuitenkin vaniljasävytteinen tuoksu, sekin ihan miellyttävä. 100ml matkakoot ovat tosi passelit reissuun.
Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Arvo á 6,90€.


Korres Olympus Tea 3in1 puhdistusemulsio
Mä olen tykännyt todella paljon merkin puhdistusgeelistä, mutta tästä emulsiosta ei ole kokemusta. Yleensä en erityisemmin välitä emulsioista, mutta annan tälle tietenkin mahdollisuuden. 16ml näytekoko, täysikokoisen 200ml ovh. 27€


Happy Smile Adults manual hiilikuituhammasharja
Tämä hammasharja ei ilmeisesti ole ihan normaali, koska hiilikuituharjakset väittävät olevansa antibakteerisia ja pitävän värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla. Mielenkiintoista. Mulla on muuten huomenna (eli tänään, kun te tätä luette) aika suuhygienistille ja hammaskivi saa kyytiä, samalla vois tietty ottaa tämän harjan käyttöön. Mä vaihdan kyllä hammasharjaa muutenkin heti, kun se alkaa vähänkin harottaa eli muutaman viikon välein. Harjan arvo on 3,50€.

Lisäksi boksissa tuli Biorén LE Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips-puhdistusliuska eli mustapäälaastari tuttujen kesken sekä Fendurex urheilujuomajauhenäyte. Mun iho ei kestä mustapäälaastareita, mutta urkkajuomajauhe menee kyllä testiin. Etenkin kovalla helteellä lenkkeillessä olen huomannut saavani lihaskramppeja ilmeisesti juuri suolojen ja kivennäisaineiden hupenemisen aiheuttaman kuivumisen johdosta.


Kaikenkaikkiaan varsin mukava boksi, joskaan ei ihan kesäkuun tasolle yltävä. Onkos siellä lukijoissa nyt joku, joka voisi kertoa mitä muita boksiversioita on ollut jaossa?


Bette Box saatu pr-näytteenä

12 thoughts on “Bette Box heinäkuu

  1. Mulle tuli muuten sama boxi, mutta Four Reasoneitten tilalla oli näytekokona se BC Bonacuren syväpuhdistava shampoo. Se sama, joka on jo joku aika sitten ollut boxissa. Enkä ole siis pitkäaikaistilaaja..

    1. Huomasinkin, että ei-pitkäaikaistilaajat olivat saaneet tuon entuudestaan tutun tuotteen. Vähän tylsää kyllä, koska ei ole kiva saada jo aiemmin tulleita ja aika vaatimaton myös arvoltaan tuo tuote:/

    1. Testasinkin tuota harjaa ja ihan toimivalta vaikutti. Sain just suuhygienistiltä sapiskaa liian kovakouraisesta harjaamisesta, eli pehmeämpi hammasharja tuli kuin tilauksesta:D

    1. Totta muuten! :D Lumenelta on kyllä tullut taas ihan kiintoisia uutuuksia, haluaisin testata sitä puhdistusbalmia….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *