Bette Box – Don’t be like the rest of them, darling

Elokuun Bette on ainakin tällä haavaa viimeinen mulle tuleva Bette Box. Olen pikkuisen mietiskellyt jotain hankalasti ulkomailta tilattavaa boksia, esim. Boxycharmia, koska olisi kuitenkin kiva saada joku boksi kuukausittain. Mietin sitä jossakin vaiheessa, nyt kuitenkin käydään läpi kolmas Kesäbette.


Sweety Signature-sivellin on uutuustuote ja erilaisia siveltimiä oli tuotekortin mukaan valikoitunut bokseihin satunnaisesti. Mä en ole ainakaan somessa nähnyt muita kuin tätä häivytyssivellintä, joka ensituntumalta vaikuttaa tarkoitukseensa ehkä hieman liian liukkaalta ja pitkäharjaksiselta, mutta testaan kuitenkin. Siveltimessä on synteettiset harjakset. Tämän arvo 9,90€.

Cien Liquid Eyeliner-nestemäinen rajauskynä oli kahdesta vaihtoehdosta itselleni juuri se huonompi, sillä ”tavallinen” kynäversio olisi varmasti päätynyt käyttöön. Cien-merkkiä myy Lidl ja tuotteen arvo on 2,99€.


Looks by Cailap-hiusharja oli kohdistettu meille senioreille eli yli 35-vuotiaille tilaajille. Tää päätyy jollekin harjaa vailla olevalle ystävälle, sillä mä olen vannoutunut Tangle Teezer-käyttäjä, kuten myös tyttäreni ja kissani:D Arvo 7,90€.

Biozell Professional Super Strong Hairspray on voimakasta pitoa tarjoava hiuskiinne. Lakathan eivät kuulu curly girl-metodiin ja siksi mullakin on jäänyt hiuslakkojen käyttö sen myötä kokonaan. Niinä harvoina kertoina, kun olen suoristanut hiukset eli ehkä kolmesti tänä kesänä, olen viimeistellyt ne luottotuotteellani Moroccanoililla. Biozellia olen testannut joskus aikaisemmin, ja tässä on mun makuun ja hiuksiin liian voimakas pito, eli sopinee paremmin lyhythiuksisille tai esim. juhlakampauksen kiinnittämiseen. Mutta joo, ainahan näille joku käyttäjä löytyy. 100ml matkakoko, arvo 4€.


The Solution Anti-Wrinkle Collagen on mihin tahansa ruokaan tai juomaan sekoitettava kollageenijauhe. Sisäisesti nautitun kollageenin tehoa on tutkittu paljon ja tutkimustulokset ovat kiistanalaisia. En ole asiantuntija, mutta henkilökohtaisesti en oikein usko tämänkaltaisiin tuotteisiin tai ainakin niitä pitäisi nauttia pitempään kuin boksin tarjoamat viisi pussia (arvo 10€, en tosin tiedä millä logiikalla se on laskettu, jos yhden pussin arvo on n. 1,28€ kuukausitilauksen mukaan. Mun mielestä tuosta tulee n. 6,40€). Esitteen mukaan tuloksia saavutetaan kahdeksassa viikossa ja kuukauden setti maksaa reilut 35€. Mitään haittaa kollageenin nauttimisesta ei tietenkään ole ja jos joku kokee siitä hyötyvänsä, niin sehän on hienoa. Itse sijoitan tuon summan mieluummin vaikka ihonhoitotuotteisiin.

Replay Tank Custom EdT on kukkainen chypre-tuoksu, joka sisältää mm. omenasorbettia, hunajaa, jasmiinia, patsulia ja vaniljaa. Täysikokoinen 30ml 25,90€, boksissa oli 2ml näyte. Ei ole mun tuoksu, liian makea, raskas ja ”halvan” oloinen. Yh.


Elokuun boksin tuotteista omaan käyttööni jäi siis vain sivellin. Laskin boksin todelliseksi arvoksi 31,20€. Tuoksunäyte oli kortissa yhtenä tuotteena, mutta mielestäni näille ilmaisnäytteille ei voi laskea mitään arvoa.
Kesä- ja heinäkuun bokseihin verrattuna sisältö jäi sekä arvoltaan että kiinnostavuudeltaan. Kesäkuun tuotteista päivittäisessä käytössä ovat olleet Lumenen huulikiilto sekä meikinpuhdistusliina, joka ei ole ärsyttänyt sy-ihoani. Jalkavoiteen käytin jo loppuunkin.
Nyt tietenkin käy niin, että syyskuun boksi on superhyvä ja sitten mua harmittaa, mutta se riski on vain otettava.

Millaisia bokseja teille muille Betteä tilaaville tuli?

10 thoughts on “Bette Box – Don’t be like the rest of them, darling

  1. Olen samaa mieltä. Useimmiten iän mukaan kohdistetut tuotteet eivät oikein ole ainakaan omalla kohdalla osuneet, pl. ehkä jotkut ihonhoitojutut. Peitevoide vs. hiusharja-asetelma on vähän hassu, mulla olisi kyllä ollut enemmän käyttöä sille peitevoiteelle kuin harjalle.

 1. Mä tilasin ekaa kertaa betteboksin ja mulla tuli pelkkiä meikkejä. Vähän blääh olo jäi, olisin toivonut jotain ihonhoitoon liittyvää. Sain Lumenen ripsivärin, sit tuli joku puuteri, peitevoide, eyeliner ja hajunäyte ja toi sama sivellin.

  1. Jos sulle tulee jatkossakin boksi, niin saat varmasti ihonhoitojuttujakin, sillä yleensä melkein joka boksissa on ollut joko kasvojen- tai vartalon ihonhoitotuotteita. Lumenen ripsiväri ja saamasi puuteri on jänniä, koska en ainakaan blogeja tai somea seuratessani huomannut että muilla olisi ollut niitä boksissa:o

 2. Kääk! Oisin ollut tosi pettynyt tuohon boksiin vaikka olisinkin saanut vielä sen alle 35-vee sisällön ?

  Muakin kiinnostaisi joku kosmetiikkaboksi tilata, mutta sitten aina jotenkin oon pettyny siihen sisältöön mikä tulee yllätyksenä :’D Ehkä joku Glamlin-konsepti voisi olla mulle toimivampi :) Vieläköhän se palvelu on olemassa, sitä voisikin vaikka syksyn piristykseksi koettaa jossain vaiheessa!

  1. Käsittääkseni Glamlin on edelleen olemassa. Se voisi sopia sulle, ei tulisi aivan huteja ja itselle sopimattomat tuotteet voi palauttaa. Mä kävin taas tutkailemassa Shipitoa ja mietin, onko Boxycharm vaivan väärti, siinä on kumminkin aika paljon säätöä ja rahanmenoa ja joskus boksit seikkailee viikkoja maailmalla. Tosin sisältö on useimmiten aika timanttinen. Argh, pitää vielä miettiä tätä.

   1. Toi Boxycharm ei ollutkaan mulle tuttu, mutta nopsaan googletettuna sisältää aika melkosia brändejä! :) Mieluusti blogista luen, jos sitä päädytkin tilailemaan!

    Tsemppiä sulle huomenna alkavaan arkeen, mä taidan jäädä pariksi päiväksi viltin alle kera nessujen ?

    1. Toivottavasti olet jo kunnossa!
     Mä kävin katsomassa Shipiton hintoja ja hitaimmallakin postitustavalla boksin hintaan tulisi n. 15€ lisää postikuluista ja mahdollisesti vielä alvit päälle tullissa. Ei ihan halpaa, mutta muakin houkuttelisi tuo ihan tosi paljon.

 3. Mulle tuli kans boksi tällä samalla sisällöllä kuin sulle. Ensinnäkin, haluaisin alleviivata että en ole vielä yli 35-vuotias!! :D Olisin todellakin ottanut mieluummin sen Vichyn peitevoiteen, ja jos todella ylläolevan kommentin mukaan joukossa olisi ollut myös lumenen ripsarin sisältänyt boksi niin se olisi myös kovasti kiinnostanut…

  1. Nyt on kyllä ikärasismia ilmassa:D Ja ihan kuin meillä aikaa sitten 35v ylittäneillä ei muka olisi mitään peiteltävää:DD
   Tajusin tässä juuri, että oiskohan tuon ripsari tullut extratuotteena, tuotekortissa kun taisi lukea, että jos boksissa on jotain muuta niin vastaanottaja on ollut onnekas. Mulle tuli viime- tai sitä edellisessä kuussa suihkugeeli bonustuotteena, mutta mitään arvokkaampaa en tietenkään ole koskaan onnistunut voittamaan:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *