Bette Box – Create your own sunshine

Toukokuun Bette Box saapui mulle tosi myöhään. En tiedä, missä boksi oli pyörinyt matkalla, mutta se oli myös varsin ränsistyneen näköinen saapuessaan. Onneksi sisällä kaikki oli ehjää ja mennäänkin suoraan siihen!


RFSU Intim Easy Shave Gel on tullut aiemminkin boksista ainakin kerran. Tuote sinänsä on hyvä ja tulee käyttöön, mutta onhan tää nyt aika arkinen. Täysikokoinen tuote, arvo 5,50€

Ultrasun Face SPF30 pääsee mun meikkipussiin niiden päivien varalle, kun altistun auringolle enkä ole ymmärtänyt tai tiennyt suojautua etukäteen. Pienestä tuubista saa suojattua kriittisimmät kohdat. Tämäkin on entuudestaan tuttu ja on kerran erään kaljupään pelastanutkin kesäretkellä. Näytekoko 7ml, täysikokoisen (50ml) ovh. 25,50€.

Ziaja Kashmir-vartalovoide sisältää mm. sheavoita. Tuoksu on aika voimakas kuten jo nimestä arvasinkin. Täysikokoisen (400ml) arvo n. 9€, boksissa 50ml näytekoko.


Cailap Luomivärisivellin edustaa mieleisempää boksiantia. Jaossa on ollut neljää erilaista sivellintä ja olin tästä kiitollinen, sillä juuri tällainen pullukka sivellin sopii mainiosti kiireiseen arkimeikkaamiseen, luomivärin saa nopeasti levitettyä ja häivytettyä luomivakoon. Tämän siveltimen arvo on 7,90€.

Trind Nail Balsam on luottotuotteeni jo vuosien takaa. Ihanasti kosteuttava ja nopeasti imeytyvä balsami sopii myös kynsilakan alle käytettäväksi ennen aluslakkaa. Näytekoko 4ml, täysikokoinen (9ml) ovh. 15€

Affect viimeistelypuuteri on merkkinä mulle aivan tuntematon. Eiköhän tämäkin testiin mene, mutta vähän ihmettelin puuterin voimakasta, parfyymimaista tuoksua, joka jää myös iholle leijumaan. Sävy on aika tumma. Merkkiä myy Hairstore ja täysikokoisen puuterin arvo on 19€.


SerumMASQ-kangasnaamio on valittu Swedish Beauty Awards-voittajaksi vuonna 2018, eli tätä testaan suurin odotuksin. Naamioita on bokseissa erilaisia ja mulle sattui C- ja E-vitamiinia sekä kofeiinia sisältävä versio, eli ilmeisesti tämä on kirkastava. Sopii hyvin!
Ovh. 3,90€

Lisäksi mukana on näytteen Nivean uudesta oil in lotion-vartalovoiteesta sekä Lanvinin A Girl in Capri-tuoksusta, joka on tosi ihana <3 Voisi olla mun kesätuoksu!


Kaiken kaikkiaan olin hitusen pettynyt boksin sisältöön. Tuotteita oli runsaasti, mutta itse ottaisin mieluummin vähemmän ja täysikokoista, kuin paljon pikkusälää. Myöhäinen saapumisajankohta myös harmitti, joskaan se ei taida olla lähettäjän vika. Osa oli saanut omansa jo viime viikolla.

Mitäs te tykkäsitte?

14 thoughts on “Bette Box – Create your own sunshine

  1. Cailapin sivellin ja Nail Balsam on sellaisia jotka mullakin varmasti olisivat päässeet käyttöön, mutta nuo muut tuotteet eivät oikein innostaneet. Tosin tuo Lanvinin tuoksu kiinnostaisi! Lanvinilla on tosi monta mua miellyttävää tuoksua, vaikken omistakaan kuin yhden (Lanvin Me).

    1. Muistan Outin joskus suositelleen jotain Lanvinin tuoksua, oiskoha ollut Marry Me! jota kävin nuuskuttelemassa ja tykkäsin kovasti. Ei vaan tullut hankittua, mutta tämän ehdin käydä Kicksistä ostamassa eilen:)

  2. Tätä on nyt aika paljon kritisoitu juuri noiden näytekokojen ja toistuvien tuotteiden takia. Tällain sivustakatsojanakin pakko todeta, että aika tylsä kokonaisuus :/ Toivottavasti tsemppaavat KesäBeteissä!

    1. Mäkin laitoin nyt kesäkuun boksin tilaukseen ja odotan mielenkiinnolla, mitä uutta se tarjoaa. Tässä tosiaan vähän jäi harmittamaan pikkupurkkien runsas määrä.

    1. Ilmeisesti D-0001? En ole ihan varma tarkoittaako tuo sävyä. Vähän tumma ainakin vielä mutta kesällä voisi mennä paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *