Bette Box – Be in love with your life, every detail of it

Maaliskuun Be in love with your life, every detail of it eli yksityiskohtiin katseet kääntävä Bette Box saapui mukavasti jo kuun alussa.
Mukana oli kaksi uutta merkkiä, SkinMood ja Noughty, joka on vegaaninen ja sisältää 97% luonnollisia ainesosia.


Noughtyn shampoota oli jaossa kolmea erilaista ja mulle tuli To the Rescue-shampoo, joka sopii kuiville ja pörröisille hiuksille. Shampoon mantelinen tuoksu tulee manteliuutteesta. Täysikokoinen tuote 250ml, arvo 10,90€.
Olen niin tykästynyt käyttämään Olaplexin shampoota ja hoitoainetta, että tämä päätynee tyttären käyttöön. Mulla on vielä odottelemassa vuoroaan tammikuun boksissakin tulleet J Mäki-tuotteet.


Dermosilin sävyä kirkastava peitekynä sopii mm. kulmakarvojen alapuolelle tai poskiluulle. Sävy on aika kiva ja neutraali, joka sopinee useimmille. Kynä tuli pitkäaikaistilaajille ja sen arvo on 4,90€.

SkinMood Make-up Blender eli tuttavallisemmin meikkimuna on pisaranmallinen ja käteensopiva. Sieni ei kasva kokoa mitenkään holtittomasti kun sen kastelee. Semijäykkään RT:n sieneen verrattuna materiaali on tosi pehmeää, mikä hitusen arveluttaa, mutta testaamallahan se selviää! Arvo 9,90€.

Ziaja Oliivi misellivesi tuli matkakokoisena. Misellivedellä irrotan meikin rippeet ja puhdistan kasvot aamuisin. Täysikokoinen 200ml maksaa kympin verran, boksissa tuli 50ml pullo.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer itseruskettava liina sopii kasvoille ja vartalolle. Mulla on itseruskettava-trauma, mutta kasvoille käytin viime kesänä menestyksekkäästi Eco by Sonyan itseruskettavaa kasvovettä, jolla amatöörikään ei saa aikaiseksi mitään katastrofia. En kyllä arvaa käyttää ihan varsinaista itseruskettavaa kasvoille, joten ehkä sääret saavat toimia jossain vaiheessa koekaniineina. Liinan arvo on 2,30€.


Lisäksi boksissa tuli matkakokoinen Himalaya Herbals-hammastahna sekä tilaajalahjana Bette-kangaskassi. Kassi on ihan kiva, koska välttelen muovikassien käyttöä viimeiseen asti.


Yhteenvetona voisi todeta, että ihan ok-tasoinen boksi. Meikkisieni oli kiinnostavin ja tykkäsin myös Dermosilin kynästä. Shampoota on tullut nyt vähän turhan usein, hoitoaine tai joku hiusnaamio olisi ollut jopa mieluisampi tuote hiuskategoriassa, koska niitä kuluu enemmän. Matkakokoinen misellivesikin oli ihan jepa.

Mitäs mieltä olitte boksista?

6 thoughts on “Bette Box – Be in love with your life, every detail of it

 1. Tykkäsin kovasti kaikista tuotteista, ainoastaan rusketusliina ja fluoriton hammastahna hieman epäilyttävät, mutta onneksi ovat näytekokoisia. Kynän tilalla tuli Cutrinin 50ml hoitoaine juuri tilauksesta, edellinen on juuri loppumassa. :)

  1. Mullekin tuo Cutrinin hoitsikka olisi ollut kyllä kynää tarpeellisempi, koska omistan erilaisia peitetuotteita ja vastaavia kyniäkin jo yli oman tarpeen. Kynän sävy oli myös hieman väärä iholleni nyt kun sitä ehdin testata.

 2. Vaikea kyllä uskoa, että mikään shampoo ihastuttais enää kovin paljoa nyt kun on Olaplexiin tottunut :D

  Edulliset meikkisienivaihtoehdot on aina kiinnostavia!

  1. Olaplexiä on kyllä aika vaikea haastaa ja musta tuntuu, että nyt kun olen käyttänyt niitä jo jonkin aikaa, en pysty enää palaamaan muiden käyttöön. Pelottavaa!

 3. Mun mielestä ihan kiva boxi :D Toi kassi oli kyllä hieno :D Tulee niin käyttöön vaikka niitä kangaskasseja löytyykin todella monta!

  1. Mullekin on noita kasseja kertynyt mutta aina jos meillä käy joku ja tarvisi lähtiessään muovikassia, mä lykkään tavarat mukaan kangaskassissa. Silti niitä tuntuu piisaavan:D Muovikasseja ei löydy huushollista ainuttakaan, roskapusseja toki joudun ostamaan erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *