beautycosmetic.biz -verkkokaupasta tilaaminen

Ajattelin tehdä aikani kuluksi tällaiset ohjeet kun näitä tämän tästä kysellään. 
Olen tilannut itse täältä muutamaan otteeseen ja kaikki on sujunut aina mainiosti.
Tilaan lähinnä Essencen, Catricen ja Catherine Arleyn lakkoja. 
Valikoima on näiden halpismerkkien osalta runsas mutta sivuston käyttöliittymä itsessään on hieman rasittava.


Tilaaminen tapahtuu näin:
Mene osoitteeseen http://beautycosmetic.biz/
Pääsivun ylälaidasta kannattaa valita kieleksi englanti ja valuutaksi euro

Valitse tämän jälkeen sivun vasemmasta palkista Nail Polishes and hardener 
(olettaen, että olet tilaamassa kynsilakkoja)

Seuraaksi pääset selailemaan lakkoja merkeittän alasvetovalikosta
Valitsin esimerkiksi nyt Essencen kun niitä eniten kysytään.
Essencen lakkoja ja tarvikkeitakin on useampi sivu, tällä hetkellä myynnissä olevat Colour&Go -lakat löytyvät sivulta 2. Klikkaamalla kuvaa se avautuu erilliseen ikkunaan ja alaosan vetovalikosta näet tällä hetkellä saatavilla olevien sävyjen numerot. 
Nyt kannattaa googletella swatcheja, sillä sävyillä on vain numerot, nimiä ei löydy mistään. Onneksi netistä selaamalla pystyy varsin helposti yhdistämään lakkojen nimet ja numerot jolloin swatchien etsiminen helpottuu. Esim. haulla ”Essence 105” käy ilmi, että lakan nimi on Party Princess jolla sitten löytyykin jo paljon swatch-kuvia.

Kaikkien lakkojen kohdalla valikon numerot eivät ole järjestyksessä mikä on aika ärsyttävää, muistaakseni ainakin Flormarilla numerot menevät miten sattuu.

Valitsin ihan sattumanvaraisia lakkoja koriini
Kun tilaus on kasassa, on aika siirtyä kassalle (Checkout). 
Olen häveliäästi piilottanut osoitetietoni. Jos et ole vielä rekisteröitynyt sivustolle, sen voi tehdä nyt.
Nyt tulee monia ihmetyttänyt osuus eli tilauksen maksaminen. 
Valitse Cash on Delivery eli rasti ylempään ruutuun ja klikkaa continue.
Tilaaminen eroaa muista saiteista siten, että postikulujen määrää ei tiedä ennen sähköpostitse tulevaa tilausvahvistusta. Olen saanut aina lähes saman tien vahvistuksen sähköpostiinmyös viikonloppuisin.
Vahvistus tulee osoitteesta office(at)beautycosmetic.biz ja on sisällöltään jotain tämän tapaista

No problem to sent your order, the shipping price will be EUR 10

If this suits you please contact us to send you a PayPal invoice


Tähän voi laittaa vapaamuotoisen hyväksynnän jonka jälkeen saat PayPal-laskun. 
Jonkinlaisena nyrkkisääntönä postikuluissa voinee pitää 1€/lakka, minimi on 10€. Joku 15-16 lakkaa on tullut 14€ postikuluilla. Ainakin omissa tilauksissani on ollut suurin piirtein näin. 
Laskun maksamista varten kirjaudutaan omalle PayPal-tilille ihan normaalisti.
Olen yleensä laittanut sähköpostivastauksena vielä kuittauksen laskun maksamisesta, 
tuskin se on välttämätöntä mutta kuitenkin. 
Tilaus on saapunut yleensä n. 1,5 viikossa eli kohtuullisen nopeasti. 
Koska tuotteet tulevat EU-alueelta, alv-rajoista ei tarvitse huolehtia, paketti ei voi jäädä tulliin. 
Kaikki on aina ollut hyvin pakattuna eikä mitään ole mennyt rikki joten mahdollisista reklamaatiokäytännöistä minulla ei ole kokemusta.
Toivottavasti näistä ohjeista oli jollekin iloa ja apua:)

Jk. Haluan korostaa, etten hyödy tutoriaalista tai linkeistä millään tavoin enkä ole blogin puolesta tai yksityishenkilönä yhteistyössä Beautycosmeticsin kanssa. 
Tilaan tuotteet tavallisena kuluttaja-asiakkaana kuten kaikki muutkin. 


26 thoughts on “beautycosmetic.biz -verkkokaupasta tilaaminen

 1. Kiitos selkeästä postauksesta varsinkin tuon postikulu- ja maksuhomman suhteen :) Mulle tuli juuri eilen postissa ensimmäiset Essence lakkani. Tosin ne tulivat tutun bloggarin toimesta, eivät nettikaupasta :)

 2. Siis en löytänyt enää sitä fb-keskustelua aiheesta niin typotan sitten tänne.. Kyselin emman ja mun tilauksen perään että onko lähteny jo, ja vastaus oli:when your order leave Bulgaria you will received mail from us with a tracking number to can track your item – if you not yet mail this mean that your order not shipped yet :) siis saako tuolta jonkun trackingin nykyään vai? Ootko sä saanu omastas?

  1. En mä ainakaan tästä viimeisestä tilauksesta ole saanut enkä kyllä muista että aiemmistakaan ois tullut:o Paketti on vaan tupsahtanut postiin.

   Katoin noita vanhoja tilauksia tuolta sivuilta ja niissä näkyy kyllä koodi eli jossain vaiheessa se on sinne ilmestynyt. Tosin mä en ikinä ole minkään ulkomaisen firman koodilla nähnyt Itellan sivuilta mitään.

 3. Mulle tuli eilen pari Catherine Arleyn lakkaa tuolta ja ne tulivat kolmessa päivässä siitä, kun kauppa/myyjä ilmoitti, että on lähettänyt lakat ja pari lakkaa tuli alle 9 eurolla ja pyysin Pay Pal-maksun ja kaikki sujui tosi hyvin :) Tuun varmasti tilaamaan toistekin! Tai siis monesti :D Ihan meikkejäkin.

 4. Oi jes kiitos tästä! En oo ennen uskaltanut tilata, kun en tiennyt miten toi maksuhomma menee. Äsken lähti pikku lakkatilaus (eka tilaus puoleen vuoteen!) :p

 5. Huh, piti tulla täältä kahtomaan miten homma meni, kun eka yritys ei mennyt läpi. Enpä tajunnut laittaa tuota täppää tuohon Cash on delivery -juttuun :D Ovat muuten sivuja uudistaneet jossain välissä, mutta muuten samalla toimintatavalla tilaus tehtiin.

   1. No, valikot on muuttuneet ja jos haluaa katsoa kaikki tuotteet kerralla, niin se näyttää vain kuusi kohdetta yhdellä sivulla (ja sivujahan on yli 200 (esim. kynsilakoissa). Maksu oli vieläkin samanlainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *