Beautyblender Nude

Kirjoitin syyskuussa Beautyblenderin obduktiosta, eli hyvän aikaa yli virallisen suosituksen käytössä olleesta meikkisienestä, jonka halkaisin nähdäkseni, miten puhtaana se on pysynyt sen tultua käyttöikänsä päähän.
Kerroin tykkääväni enemmän mustasta Blackista (jota myytiin aiemmin nimellä Pro) kuin pinkistä Original-sienestä. Siinä yhteydessä mulle vinkattiin Beautyblender Nudesta, joka on uusin tulokas sieniperheeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pyysin ja sain Nuden eleven-verkkokaupan kautta testattavaksi ja meistä tulikin heti kaverit. En ole enää Beautyblendereihin ihastuttuani käyttänyt mitään muita välineitä meikkipohjan levittämiseen, koska sieni istuu näppeihini täydellisesti ja sillä saa kädenkäänteessä tasaisen ja sopivan ohuen pohjan. Levitän itse meikkivoiteen sienen suipomman pään sivulla, mutta olen kuullut joidenkin käyttävän sen pulleampaa pohjaa.

Meikkisienitarjonta on laajentunut valtavasti ja sieniä on jos jonkinlaisia ja -muotoisia jopa kasvojen eri osien meikkaamiseen. Itse en niin paljon rakasta näiden pesemistä, että haluaisin pyykätä useampia kuin on pakko:) Mielestäni tällä yhdellä sienellä saa koko kasvot meikattua hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nudessa ja Blackissa on aika isokin ero. Pinkki Original on tiiviimpi, Black on näistä huokoisin ja sen pinta on karheampi. Nude on tosi pehmoinen ja etenkin sieniä pestessä huomaa materiaalin eron. Siinä missä Black palautuu heti muotoonsa, Nude tekee sen hitaammin ja sientä saa puristella enemmän jotta se kastuu kunnolla ja saippuaa saa ”uutettua” sen sisään. Myös huuhtelu on syytä suorittaa huolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla oli vakaa aikomus esitellä, miltä meikkivoide näyttää iholla eri sienillä levitettynä, mutta enhän mä saanut kuviin näkymään mitään eroa, jos sellaista edes on. Originalilla tulee ainakin mun levitystekniikalla vähän paksumpi meikkipohja, Nudella ja Blackilla ohuempi. Mikään ei tietenkään estä kerrostamasta meikkivoidetta enemmän peittoa kaipaaviin kohtiin.

Beautyblender Nude tuntuu iholla niin ihanan pehmoiselta, etten usko kosketusherkimmänkään ihon ärsyyntyvän sen käytöstä.
Yksi tosi merkittävä seikka puoltaa myös aitojen ja alkuperäisten sienten käyttöä. Alla olevasta kuvasta näkyy, minkä malliset kynnet mulla on. En ole saanut ainuttakaan sientä repeytymään ronskeillakaan otteilla pestessä (sen sijaan mm. kaikista mun neuleista sojottaa lankoja koska terävät kulmat tarttuu milloin minnekin) eli nämä on tosi kestäviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuten muutkin Bb:n sienet, Nude puhdistuu parhaiten ja vähimmällä vaivalla kun meikin antaa kuivua siihen ja pesee sienen vasta ennen seuraavaa käyttökertaa. Se on siinäkin mielessä järkevää, että sieni täytyy kuitenkin kastella ennen käyttöä.

Mä annan sienten oleilla meikkipöydälläni kuivumassa, jossa ne onneksi ja ihme kyllä ovat saaneet olla kissoilta rauhassa. Voin kuvitella Vapun riemun, jos se pääsisi pompottelemaan meikkisientä koska jo vanha kuulokkeiden mikrofonin vaahtomuovisuojus kirvoitti matot seinille lennättävät leikit:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Beautyblender-meikkisieniä myy esim. elevenin verkkokauppa, jossa niiden hinta on 19,70€.

Onkos teille pisarameikkisienet tuttuja? Millä levitätte meikkipohjan? Ja hei, tänä viikonloppuna on I Love Me, jesss! Mun viikonloppu alkaa jo tänään kun olen messuilla sekoilemassa :) Tarkoitus on pinnistää vielä huomennakin paikalle joten törmäillään!


Tuote saatu pr-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

17 thoughts on “Beautyblender Nude

 1. Aina käsin tai BB:lla kaikki muut tavat ovat tainneet jäädä pysyvästi pois käytöstä. Varsinkin silloin, kun iho on oikein pintakuiva BB:lla levittyy vielä nätimmin kuin sormin.

  1. Sormet oli mullakin käytössä ennen Bb:a. Sitä ennen käytin tavallisia soikeita ja litteitä meikkisieniä varmaan…..10 vuotta. Sivellin on kai ainoa, jota en koskaan ole oppinut mutta onhan silläkin vankka käyttäjäkuntansa. Kiva, että jokaiselle löytyy sopiva tapa:)

 2. BB on syrjäyttänyt mulla kaikki muut välineet, mitä nyt joskus vielä sormin saatan jonkun meikkivoiteen levittää, mutta sekin tapahtuu vaan lähinnä superkiireessä tai jossain tien päällä :) Minusta BB-levitys sopii erityisen hyvin kuivalle iholle eikä esimerkiksi ihon hilseily tuu sienen kanssa esiin samalla tavalla kuin vaikkapa sivellinten kanssa. Mullakin on tämä Nude, mutta se on vielä kokeilematta. Muistelen, että tää Nude ois kehitetty erityisesti superohutta meikkipohjaa kaipaaville sekä puuterimaisten tuotteiden ja voidemaisten poskipunien levitykseen.

  1. Mulla ei tota kuivan ihon ongelmaa ole -ainakaan toistaiseksi, mutta saapas nähdä miten talvella:o Mä olen nyt vallan käyttänyt Nudea ja toimii kuin unelma Lumenen sävyseerumin kanssa. Oon käyttänyt myös meikin korjailuun pitkän päivän jälkeen ja töpötellyt puuteria vanhan meikkipohjan päälle, tulee oikein nättiä jälkeä sitenkin.

 3. Minä käytän pulleampaa päätä muuten, mutta kapeammalla päällä sitten hankalammat paikat, kuten silmäkupmat ja nenänpielet.
  Eikö tuo nude ole hankala pestä, kun se on likipitäen samanvärinen kuin meikkivoide? Minulla on valkoinen, ja siitä näkee, kun se on puhdas. Tai suunnilleen puhdas.

  1. Hyvin siitä meikkisotkut erottuu tummempana ja sieni kyllä haalistuukin käytön myötä. Mä jynssään sitä niin pitkään, että vesi on täysin kirkasta ja kyllä sen silmä nopeasti huomaa, jos johonkin on jäänyt meikkivoidetta:)

    1. Joo, jos mulla on aikaa niin tykkään pestä sienet ihan laittamalla vettä lavuaariin ja puristen sit sientä siellä :)

 4. Mä olen onnistunut hajottamaan yhden sienen kynsillä, mutta mun kynnet onkin niin älyttömän ohuet, että ne pureutuu mihin vaan, vaikkei niissä ole teräviä kulmia. :D Niillä myös mm. haavoittaa omaa ihoa, jos ei ole kynsilakkaa paksuntamassa kynttä.

  1. Totta, mulla on aina lakka kynsillä ja kynnet siten on paksummat eivätkä myöskään ole niin terävät kuin lakattomat. Oon kyllä onnistunut useita kertoja siltikin raapimaan itseeni verta vuotavia haavoja:D

 5. Mulla on Bb:n feikkiversio ja siitäkin oon tykännyt, mutta haluaisin kyllä kokeilla ihan aitoa Beautyblenderiä. Ne on vaan valitettavasti vähän kalliita mun budjetille, mutta ehkä sitä voisi kerran kokeilla ja päättää sitten kumpi on parempi, feikki vai aito :)

  1. Feikit toimii myös mutta olennaisin ero näissä yleensä on materiaali. Tarjouksia ja alejuttuja kantsii kyttäillä jos aitoa mielii, niitä on aika usein :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *