Beautyblender keep.it.clean

Heippa hei! Kerrankin pääsen esittelemään jonkun uutuustuotteen kun se vielä on uutuustuote:)

Beautyblenderin tietävät kaikki. Sittemmin markkinoille on ilmestynyt lukuisia muitakin meikkimunia ja alkuperäisen beautyblenderin ympärille on kasvanut kokonainen tuoteperhe. Meikkisienen lisäksi nerokkaimpia oivalluksia ovat blotterazzi-kiillonpoistosienet, jotka ovat itsellänikin päivittäisessä käytössä ja korvanneet täysin puuteripaperit -ja oikeastaan olen miltei kokonaan luopunut myös kivipuuterin käytöstä meikin korjailussa.

Mä innostuin keep.it.clean -matosta heti bongattuani sen instassa. Meikkisivellinten peseminen on tympeää puuhaa ja kaikki sitä helpottavat apuvälineet kullanarvoisia.

Keep.it.clean on tukevasta, joustavasta silikonista valmistettu käteen sopiva pieni matto, jossa on eri kokoisia nystyröitä helpottamaan sienten ja sivellinten puhdistusta. Sientä voi joko hieroa mattoa vasten ja/tai puristella yhdellä kädellä niin, että sieni on maton sisällä. Matto istuu kämmeneen molemmin päin eikä ole väliä, onko käyttäjä oikea- vai vasenkätinen.

Sieni tai siveltimen harjasosa kastellaan, pyöräytetään saippuassa ja matto hoitaa loput. Ainakin melkein:) Mutta onhan tämä nyt hurjan paljon tehokkaampaa ja miellyttävämpää, kuin hinkuttaa välineitä kämmentä vasten. Matossa on kolme erilaista tekstuuripintaa, jotka ovat kuitenkin niin hellävaraisia, etteivät ne vahingoita sientä.


Pakkauksessa tulee mukana blendercleanser solid mini, eli kiinteä palasaippua joka sopii kaikkien meikkivälineiden pesuun ja myös tuotenäyte nestemäisestä liquid blendercleanserista. Henkilökohtaisesti pidän enemmän kiinteistä saippuoista niin sienten kuin sivellintenkin puhdistustuksessa, mutta joku toinen taas tykkää nestemäisestä.

Kuvissa esiintyy myös beautyblender-meikkisieniporukan uusin tulokas, suloinen swirl. Jokainen sieni on uniikki ja kahta samanlaista ei ole. Näppituntumalta ja muistinvaraisesti arvioisin swirlin samanlaiseksi kuin originaalin pinkin sienen, sillä eri väriset sienet eroavat hieman toisistaan. Vertasin tätä nude- ja pro-sieniin ja nude on ehkä hieman pehmoisempi ja pro puolestaan karkeampi ja huokoisempi. Mitään mullistavaa eroa sienissä ei käytön kannalta ole.


Swirl on söpö ja kun meikkisieni kuitenkin tulisi vaihtaa uuteen säännöllisesti (ja käytön aikana muistaa huolellinen puhdistus) on kiva, että tarjolla on vaihtelua. Suositeltu vaihtoväli on 3kk mutta itse kyllä olen käyttänyt sientä pitempään ja keittänyt sen välillä. Pesen sienen ennen joka ikistä käyttökertaa (kuiva sieni puhdistuu helpommin kuin kostea) ja aina kun sieni eläköityy, olen leikannut sen auki tutkiakseni, miltä se näyttää sisältä. Tähän asti kaikki sienet ovat olleet siistejä, mutta laiskaa pesijää tai hommasta luistelevaa voi kyllä kohdata vähemmän miellyttävä näky. Sienet voi hyvällä omallatunnolla jättää pöydälle lojumaan käytön jälkeen, jolloin ne saavat kuivua ilmavasti.

Kumma kyllä yksikään kissoista ei ole koskaan kiinnostunut näistä tai edes siveltimistä, jotka nekin ovat purkeissaan tyrkyllä:o


Keep.it.clean istuu tuoteperheeseen niin luontevasti, että mun piti oikein miettiä että mitä, oikeastiko aiemmin ei ole ollut pesumattoa? Kyseessä on tervetullut uutuus ja vieläpä hyvin toimiva sellainen.

Beautyblender-tuotteita myy esim. Beauty Pop Up-verkkokauppa.

Ai niin, näytän vielä mitä säilytän tyhjissä bb-rasioissa:

Stampereita! Eivät rikkoudu tai kerää niin pölyä kuin valtoimenaan laatikossa pyöriessään. *vink vink* kynsityypit:)


Tuotteet saatu pr-näytteinä

15 thoughts on “Beautyblender keep.it.clean

 1. Stamperien säilytys-vinkki oli kullanarvoinen! Kiitos!

  Blotterazzi-paketti kulkee kaikkialle mukana ja sen peili on ihan ässä!

  Mun tuntuma on, että nestemäinen pesuainen ei edes puhdista niin hyvin kuin palaversio enkä ole enää nestemäistä edes hankkinut testeripullon tyhjennyttyä. Pesumattoja olen vertaillut, mutta ostopäätöstä en ole tehnyt ja niinpä olenkin pyöritellyt käsissä vaan niin munat (hahhhaa) kuin siveltimet. Ihan hurjan kätevähän tuo olisi!!
  Kivaa viikkoa! :)

  1. Minustakin palat puhdistaa paremmin kuin nesteet. Ehkä saippuan saa paremmin harjaksiin tai syvemmälle sieneen, ainakin koin bb:n pumppupullon aika toimimattomaksi jos sitä kautta yritti saada saippuaa sieneen. Sitten kun hommaat pesumaton, niin ihmettelet, miten olet tullutkaan toimeen ilman:))

 2. Mulla on ollut ikuisuuden ajan tarkotus ostaa joku siveltimien pesumatto, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi hankittua. Nyt on kyllä oikeasti pakko, tuo vaikuttaa niin näppärältä, vaikka luulen et mulle tarpeellisempi ois sellainen iso lavuaarin pohjaan lätkäistävä matto. Mut tosi näppärän ja käytännöllisen oloinen pesuväline! :)

  1. Mulla on myös semmoinen iso, tilattu jostain vinkuintiasta eikä mitään merkkiä. Se ei toimi ihan niin hyvin kuin ajattelin, tai sit meillä on väärän malliset pesualtaat. Jos mulla on valtavasti sutipyykkiä, silloin otan sen kyllä käyttöön, mutta yksittäiset sienet tai muutaman siveltimen pesee parhaiten tällaisella pikkualustalla:)

 3. Tosi hauska, että toi pesumatto on bb:n mallinen. :D Mulla on yksi tuollainen pesualusta, mutta huomaan, että se jää usein käyttämättä, kun ei ole tilaa kylppärissä sitä säilyttää.

  1. Maton tai alustan pitäisi olla siellä, missä sitä tarvitaan tai muuten se jää kyllä vaille käyttöä. Mulla tämä bb:n matto jäi nyt keittiön tiskipöydälle, koska useimmiten pesen siinä siveltimet. Pieni matto ei paljon tilaa vie ja on aina saatavilla:)

 4. Onpa kätevä! Sienen hinkutus kättä vasten onkin kieltämättä aika tympeää ja epätehokasta, ja jatkuvasti saa pelätä että rikkoo sienen kynsillä :/ ja tuo swirl on niiin suloinen! JA ihan mahtava vinkki tuo leimasinten säilytys, miten en oo tajunnut?! kiitos!

  1. Mä olen tällainen hamsteri, joka ei heitä mitään pois kun kaikkea VOI TARVITA vielä:D Mutta on kyllä niin passelisti sopivan kokoinen purkki leimasimille:)

 5. Vaikuttaa kyllä tosi näppärältä tuotteelta! :)

  Stamperien säilytykseen nuo onkin näköjään tosi hyviä! Mulla on siinä mun nykyisessä vakkaristamperissa korkki, joten se ei erillistä purnukkaa tarvitse, mutta kaikki ne 30 muuta kyllä. :D

  1. Munkin nykyisessä vakkarissa on korkki ja vissiin suurimmassa osassa nykyään myytävistä. Vanhoissa ei vielä ole ja kun tyynyt on vielä herkästi hajoavia, niin mielellään niitä säilöö jossain rasiassa:)

 6. Hih, ei huono vinkki :D Siveltimien ja sienien pesu on kyllä niin boring touhua, että oksat pois.. Toi swirl on niin nätti <3 Ja onnekas sinä, mulla on meikkivälineet saanu kyytiä kattien toimesta, joten säilytän sutit ja sienet kaapissa :)

  1. Mä olen vissiin ladellut sellaiset ukaasit kissoille, että ne tietää et niistä tehdään uusia siveltimiä, jos uskaltavat kurmottaa mun suteja:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *