Beauty Bloggers made me do it: Yves Rocherin puhdistusöljy

Mä ajattelin aloittaa taas uuden postaussarjan edellisten kuivuttua kasaan ja vaivuttua unholaan:D Eikös se ole jo sarja, jos saa kaksikin postausta kasaan? Eli multa puuttuu enää se toinen. Hienoa!

Beauty Bloggers made me do it-sarjassa on ideana esitellä tuotteita, joita olen ostanut (tai pyytänyt blogitestiin) muiden bloggaajien innoittamana. Näitä hankintoja on tullut tehtyä vuosien mittaan vaikka kuinka paljon ja joukkoon mahtuu niin hittejä kuin hutejakin.

Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oilista on kirjoittanut ainakin Charming Nailsin Taina, Virve ja In This Light-blogin Nti Salka, jonka innoittamana lopulta naputtelin oman tilauksenikin Yves Rocherille. Mun YR-kiinnostukseni kärsi voimakkaan inflaation myymälän lopetettua toimintansa Helsingin Forumissa, joten nyt tehty tilaus oli ensimmäinen pitkästä aikaa.

Putsarin hankinta perustui uteliaisuuden lisäksi puhtaaseen tarpeeseen, eli edellinen käytössäni oleva puhdistusöljy alkoi olla lopuillaan. Tilasin -50% alennuksen innoittamana peräti kaksi pulloa (yht. 11,90) ja kun postikulutkin olivat ilmaiset ilman alaostorajaa, olin järkevä enkä rohmunnut ostoskoriin edes pienesti himoitsemiani suihkugeelejä.

Pure Calmille-puhdistusöljyssä on mieto, ehkä hieman mantelimainen -eli luultavasti juuri kamomillan- tuoksu. Pullokoko on 150ml ja pumppupullon mekanismi annostelee öljyä sopivasti. 93% tuotteen vaikuttavista aineista on peräisin luonnosta, eikä tuote sisällä väriaineita, mineraaliöljyä tai parabeeneja.

Vedenkestävä silmämeikkikin irtosi vaivatta, eikä öljy kirvellyt silmiä. Ohuehkon koostumuksen vuoksi tämä puhdistusöljy ei ole yhtä riittoisaa kuin aiemmin käyttämäni, mutta toisaalta edullinen hinta kompensoi runsaampaa kulutusta. Veden kanssa emulgoituessaan öljy muuttuu miellyttävän maitomaiseksi ja huuhtoutuu iholta vaivatta. Toki puhdistan kasvot vielä jollakin toisella putsarilla aina öljypuhdistuksen jälkeen.

Noh, nyt siihen kaikkien odottamaan osuuteen, eli oliko puhdistusöljy mielestäni kaiken suitsutuksen arvoinen? Kyllä vaan! Tuote on edullinen ja hoitaa sille asetetut odotukset erinomaisesti. Ehdottomasti jatkoon:)

10 thoughts on “Beauty Bloggers made me do it: Yves Rocherin puhdistusöljy

 1. Sain itsekin yllykkeen tilata ko. puhdistusöljyn ihan samojen referenssien yllyttämänä;) Vielä en ole ehtinyt kokeilla öljyä käytännön toimissa, kun edellistä (eri merkin) puhdistusöljyä on vielä käytössä. Näin se homma menee;)

 2. Oli nyt viimein pakko itsekin tilata testiin tämä, kun nykyinen puhdistusöljy on lopussa ja olin juuri tänään marssimassa Kicksiin hakemaan uutta. Ehkä nyt kuitenkin odottelen ensi viikkoon tilausta saapuvaksi, koska onhan tämä nyt halpaa kuin saippua. Tai no, puhdistusöljy. Paitsi ettei puhdistusöljyt yleensä ole halpoja kuin saippua. No, joka tapauksessa. :D

  1. Noh, onhan tämä halpaa kuin saippua:D Normaalihinta on ehkä vähän siinä ja siinä, koska öljyä tarvii mielestäni hieman tavallisia enemmän, mutta kukas nyt normihinnalla tilaisi YR:ltä, kun koko ajan on houkuttelevia kampanjoita:)

 3. Interesting! Paljonko toi nyt sit maksaa? Edulliset vaihtoehdot tietty kiinnostaa aina, tosin mantelimainen tuoksu saa mut hieman epäileväiseksi sattuneesta syystä :D Kiva postaussarja! odotan toista (eli viimeistä) osaa innolla! :D

  1. Normaalisti 11,90 eli nyt puoleen hintaan 5,90/pullo. Unohdin tohkeissani lisätä hintatiedon postaukseen, mutta nyt se on siellä:) Mun pitää tuoda sulle tuoksusample tästä, niin ei tartte sokkona ostaa.

 4. Mäkin melkein tilasin tämän, mutta en sitten keksinyt millään muuta ostettavaa kun muistaakseni tilausta piti kuitenkin noin kympin verran olla kasassa xD Ehkä vielä joskus saan tämän hankittua testiin :)

  P.s. Loistava postaussarja, näitä tuotteita itselläkin on pilvin pimein mitä tullut muiden suitsutuksen perusteella hankituksi :D

  1. Niinpä tais ollakin joku alaostoraja, joka onneksi täyttyi kun haalin tätä kaks pulloa:)
   Arvelinkin, etten ole ainut joka retkahtaa ostamaan jotain tuttujen bloggareiden suosituksesta, eli kyllä tää sarja varmasti saa jatkoa!

 5. Ihanaa, että tykästyit tähän :) Tätä aion ostaa itsekin jatkossa lisää! Muakin harmittaa, kun YR:llä ei ole enää kivijalkakauppaa :(

  1. Harmittaa ihan vietävästi! Mutta taatusti tilaan jatkossakin kun öljyn tarvetta tulee, näppärästi irtoaa silmämeikkikin tällä eikä kirvele:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *