Beauty Bloggers made me do it: Wet n Wild Eyeshadow Primer

Moikka! Kirjoitan heti näin puolen vuoden jälkeen uuden osan supersuosittuun Beauty Bloggers made me do it-postaussarjaan. Vähintään yhtä kauan mulla on ollut ostoslistalla tänään nähtävä ja arvioitava tuote, Wet n Wildin Photo Focus Eyeshadow Primer. Silmämeikinpohjustajasta on siis kyse ja tätä primeria on useissa lähteissä verrattu ikoniseen Urban Decayn Eyeshadow Primer Potioniin, joka on myös oma suosikkini.


Vertailussa oli näin ollen kaksi lähtökohtaa: moni on kehunut tuotetta ja lisäksi UDEPP on osoittautunut parhaaksi testaamistani luomivärinpohjustajista, joten voisiko tästä edullisesta pohjustajasta olla sille haastajaksi?

Tuotteiden suosituksia lukiessa on hyvä miettiä, onko kyseinen bloggaaja/vloggaaja/vaikuttaja etc esimerkiksi todella paljon nuorempi kuin itse on. Parikymppisen siloisilla luomilla pysyy melko varmasti mikä tahansa, ellei iho ole erityisen rasvoittuva. Kertyvä ikä asettaa suuremmat haasteet paitsi meikkaamiselle myös meikin kestolle, sillä luomilla on poimuja ja löysää ihoa. Mulla esimerkiksi ei pitänyt ainakin Virve Veen suosittelema Essence luomiväriä paikoillaan kahta tuntia kauempaa.


Yllä oleva kuva havainnollistaa hyvin, mitä hyötyä silmämeikinpohjustajasta on meikin paremman keston lisäksi. Ylemmässä swatchissa ei ole pohjustajaa, alemmassa olen käyttänyt WnW:ia ja siinä luomivärin sävy toistuu huomattavasti intensiivisempänä. Pohjustajia on olemassa myös värillisiä, ainakin mustaa ja valkoista.

Wet n Wildin pohjustaja on sävyltään ja koostumukseltaan lähes identtinen UDEPP:n kanssa. Pakkauskoko molemmissa on 10ml, mutta WnW:n tuubi on huomattavasti fiksumpi kuin UDEPP:n applikaattorilla varustettu versio. Hinnoissa on huima ero, WnW 7,50€ ja UDEPP 22,90€ (hinnat Stockmannilta). Mä tosin olen ostanut omani yleensä jostain Hullareilta tms. n. 17€ hintaan.


Lähdin testaamaan Wettistä tavallisena koulupäivänä, jolloin mulla ei ollut tiedossa mitään ylimääräisiä menoja, joten ei olisi suuri katastrofi, jos meikki ei pysyisikään aivan moitteettomana. Reilun 8 tunnin kuluttua meikki näytti tältä. En ole korjaillut mitään (enkä esim. kammannut hiuksia aamun jälkeen…)


Arkisessa meikissä on NYXin sävyt Stiletto (jota käytän AINA) ja Golden Peach liikkuvalla luomella. Ripsiä ei kannata kovin tarkkaan tuijotella, mä testasin muutaman päivän erästä mascaraa, jonka suhteen on pakko luovuttaa, massa on liian kuivaa enkä saa nättiä tulosta sitten millään.


Luomiväri on pysynyt nätisti paikoillaan. Aion altistaa pohjustajan koetukselle vielä salilla tai lenkillä mutta so far so good, erittäin hyvä suoritus! Wet n Wild siis ehdottomasti jatkoon ja voin yhtyä muiden tuotetta ylistävien kuoroon. Wettistä saa ainakin Cocopandan ja Stockmannin nettikaupasta ja Hgin keskustan myymälästä.

 

19 thoughts on “Beauty Bloggers made me do it: Wet n Wild Eyeshadow Primer

 1. Wet n Wildin pohjustaja on yksi parhaista mitä olen kokeillut. Essencen primeristakin tykkään, ja omilla luomillani se toimii ihan kiitettävästi kumma kyllä. Kuten totesitkin, niin riippuu pitkälti luomien ”poimuisuusasteesta” ja ihotyypistäkin miten primerit mallaantuvat luomille.

  1. Essencessä on vielä lyömättömämpi hinta kuin tässä Wettiksessä, joten jos se toimii, niin sehän on hienoa:) Nämä on kyllä semmoisia, että kokeilemalla vaan löytää ne omat suosikit.

 2. Täähän tuli kuin tilauksesta! Jostain syystä en oo kiinnittänyt kyseiseen pohjustajaan mitään huomiota, en ennen kuin se sunnuntaina tuli Cocopandalla vastaan.

  Aiemmin mun lemppari oli sellanen musta, Wet n Wildin pohjustaja ja kun sen valmistus lopetettiin, niin siirryin UDEPP:iin. Valitettavasti silti edelleen vuosia myöhemmin lähes aina ottaessani UD:n käteen harmittelen, kuinka sitä Wettistä ei enää saa mistään… Toivottavasti tää siis ois ees melko lähellä samanlaista kuin se vuosia sitten myynnissä ollut!

  1. Mäkin mietin Cocopandalta tilaamista mutta vitkastelin asian kanssa niin kauan, että sarja ehti tulla Stockalle myyntiin:D
   Jospa tää päätyisi sullekin testattavaksi jossain vaiheessa:)

 3. No täähän pitääkin ostaa seuraavaksi. Nyt mulla on kyllä yksi täysi UDEPP varastossa odottelemassa, mutta kunhan se tulee käytettyä voisin harkita siirtyväni tähän :)

  1. Mullakin oli aika vast’ikään korkattu UDEPP, mutta en malttanut olla testaamatta tätäkin, joten nyt on kaksi primeria käytössä. Ai niin, ja Lumenekin, mutta siinä on onneksi pieni tuubi. Eli seuraavan kerran pääsen pohjustajaostoksille joskus vuonna 2021:D

 4. Tykkään itse myös 40+ ikäisenä meikin kuluttajana tuosta WnW:stä, pitää luomivärit paremmin kuin mikään aikaisemmin käyttämäni pohjustaja. Vähän epäilyttää kuitenkin se, että se tuntuu kuivattavan ja rypistävän luomia entisestään. Esim. MAC:in pohjustajan kanssa en tällaista rypistysefektiä huomannut, tosin kesto oli hieman heikompi.

  1. Täytyypä seurata itsekin tilannetta! Mulla on tosin nyt superkosteuttavat sy-voiteet käytössä ja usein sipaisen sitä myös liikkuvalle luomelle ja jopa kulmaluulle, mikä ehkä vaikuttaa. Mutta hyvä pointti tuo, eli etenkin hyvin kuivaihoisen syytä ottaa huomioon:)

 5. Hei jes, kiitos tästä postauksesta! Mulla on etsinnässä eläinkokeeton ja vegaaninen silmämeikinpohjustaja ja tätä olen vähän jo kiikaroinut. Kiva kuulla positiivinen arvio, tämä on varmaan sitten seuraavaksi ostettava. Eipä ole hinnallakaan pilattu!

  1. Jos ei toimisi, niin ei ole iso taloudellinen tappio:) Mutta jos olet joskus kokeillut UDEPP:a ja tullut sen kanssa toimeen, niin tämäkin toiminee!

 6. Mä oon käyttänyt tätä vuosia! Ekan kerran kun ostin niin tuubi oli musta ja se kuului Fergien (sen Black eyed peas-laulajan) kanssa tehtyyn kokoelmaan. Sitten pakkaus muuttui nykyiseksi ja olin ihan paniikissa, etteihän koostumusta ole muutettu, onneksi ei :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *