Bad Nail Day

Huono kynsipäivä! Ensin yritin tehdä liukuvärin tällä Orlylla China Glazen Liquid Leatherin kanssa. Fail. Sain aikaan vain sotkua eikä liukuväristä tullut nättiä joten poistin lakat. Sitten lakkasin kerroksen Orlya, kävin välillä syömässä ja tulin jatkamaan. Olisi pitänyt pestä kädet, niille oli jäänyt jotain öljyä tai rasvaa ja sain siten sössittyä toisen lakkakerroksen. Poistin jälleen lakat.

Koska olin jääräpäisesti päättänyt lakata kynteni tällä lakalla, ryhdyin vielä kerran levittämään sitä kynsille ja fine, kolmannella kerralla onnistuin. Viimeinkin.
Olin kuitenkin jo sen verran kypsä että hylkäsin hienot koristelusuunnitelmani ja menin sieltä, mistä aita on jo kaatunut eli käytin water decaleja.

Näistä tuli lopulta ihan kivat. Ei ehkä nähdyn vaivan arvoiset mutta joskus on tällaisia päiviä. Kynsinauha-parkani kärsivät vaurioita lukuisissa asetonikylvyissä ja kahteen sormeen sain ihan haavoja. Tiedossa on rasvaa, rasvaa ja parin päivän lakkaselibaatti.

Onneksi You’re Blushing on hyvälaatuinen ja kahdella kerroksella peittävä lakka. Väri miellyttää silmää erittäin paljon. Kukkien keskelle olisi tehnyt mieli laittaa jotain mutta taisin traumatisoitua edellisten niittien poistosta, ne kun oli liimalla kiinni ja tosiaan pysyivät kiinni.

Orly – You’re Blushing

Toivottavasti voin seuraavassa päivityksessä tarjota jotain omaperäisempää. Kivaa alkavaa viikkoa kuitenkin kaikille:)

33 thoughts on “Bad Nail Day

 1. Onpa nätin värinen lakka. Sulla aina ihastelen näitä mutta lakkoja ostaissa silmä kuitenki aina hakeutuu niihin mahdollisimman värikkäisiin lakkoihin, ehkä mä vielä joskus osaisin valita jonkin tämän tapaisenkin :D

  1. Mulla tämän sävyiset on olleet vuosia jo suosikkeja, mutta yritän välillä siirtyä täältä mukavuusalueelta vähän kirkkaampien värien perässä pois ;)

 2. Onpa jännän värinen lakka. Ainakin kuvissa näyttää tollaselta vaaleanpunaisenharmahtavanruskealta. :D
  Ihania nuo siirtokuvat.

  1. Joo, se näyttää nyt taas päivänvalossa joltain taupen sävyiseltä, keinovalossa enemmän harmaalta. Sävy ei ole puhdas vaan vähän nuhjuinen ja siksi niin kaunis:)

  1. Yleensä vielä siinä vaiheessa aika loppuu kesken ja pitäis olla nukkumassa/menossa jonnekin/tekemässä jotain muuta ja tekisi mieli lähinnä viskellä pullot seinille eikä itkukaan ole kaukana xD

  1. Vielä kun ne sais pidettyä tossa mallissa, tykkään itekin kovasti. Tuntuu vaan, että koko ajan saa olla lyhentämässä ja viilaamassa:D

 3. Ihanan värinen kyllä tuo You’re Blushing, ja ihan siun värinen. Sun kynnet on kyllä erittäin tunnistettavat, ja tämä ei todella tarkoita että olisivat toistensa toistoa vaan että sulla on hyvin selkeä tyyli ja värimaailma. Kadehdin moista harmoniaa, itse saan vain toivoa, että tuollainen minulla toimisi. Huoh. :)

  1. Voi kiitos:) Ainakin mä tiedän, että pilkkugradientit ei ole mun juttu kuten muutama postaus sitten tuli todettua:D
   Nää on kyllä semmoisia kynsiä, joissa parhaiten viihdyn. Tietenkin blogissa olisi kiva näyttää erilaisia juttuja mutta onneksi niitäkin blogeja on!

 4. Mulla on ollu bad nail day jo monta viikkoa joka kerta ku oon lakannu! yhet kynnet siinä välissä on onnistunut, mutta muuten ei. Mikähän siinä taas mättää :D

  Mutta nätit nämä, ja lisäksi ihana tuo lakka! :)

 5. Voehan munuainen, täälläkin oli arpajaiset ohi ja kaikkee ihanaa lakkausta vaikka miten ko minä oon kituuttanut jonkun taudin kourissa :P Nätithän näistakin tuli, varmaan kun harjottelit niin monta kertaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *