Back to 80´s part 2

Ei näistä nyt mitään kasarikynsiä tullut kuitenkaan. Mietin, mitä kivaa keksisin ja kaivoin jo Konaditkin esille mutta en kuitenkaan jaksanut alkaa leimailemaan. Yksikertaisesti töpöttelin kärkiin Flormarin kullanväristä glitterilakkaa ja päätin nyt jättää ne tällaisiksi. Tuo kullanvärinen Flormar on niin ihana, että olisi pitänyt ostaa kaksi pulloa mutta mistäpä sitä aina ostaessa tietää. Lähi-Seppälässä tätä ei tietenkään ollut:(

Tällaiset näistä tuli, ihan hauskat mielestäni. Pikkurilli on vähän outo kun kokeilin siihen ensin valkoisia hileitä mutta eihän ne erottuneet ollenkaan ja vedin lakat hileiden päälle.

Lähikuva, josta näkee vähän tuon Dependin käyttäytymistä kynnellä:

Ja ne käytetyt lakat

Eikä markettireissua ilman lakkaostoksia. Poikkesin siis Emotionissa ja mukaani lähti OPIn I want to be a-lone star jota ei -50% alennushinnalla voinut jättää sinne. OPIn kaikki lakat muuten olivat tarjouksessa 13€.
Loisteputkivalossa tämä lakka näytti lähinnä harmaalta, nyt hehkulampun valossa tarkasteltuna enemmän siniharmaalta. Kuvassa lakka näyttää matalta mitä se ei ole, mukana on kyllä shimmeriä.
Tavoitteena oli ostaa viininpunainen lakka ja Lumenelta oli tullut uusia, sävy on Tummuva ilta. Kuvasta poiketen sävy on sinertävämpi. Lumenen lakkoja minulla ei juuri olekaan, en oikein tiedä miksi olen vierastanut niitä aina mutta tuleepa kokeiltua minkä laatuisia ne ovat nykyään.

Meillä on tullut lunta oikein urakalla ja näyttää pahasti siltä, että joudun vielä tänään kolauspuuhiin, ensimmäistä kertaa muuten tälle talvelle:)

2 thoughts on “Back to 80´s part 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *