Azure Blue Ming

Azure Blue + Blue-Ming = Azure Blue Ming:)

Nyt huomaa, että illat alkaa olla jo hämäriä. Kun menee klo 20 jälkeen ulos kuvailemaan, valo on kyllä kaunis ja pehmeä mutta pjaskalla kameralla kuvatessa kaikki näyttää keltaiselta. Tarkoitukseni on hankkia pari spottilamppua ja valoteltta mutta hankintapaikka on vielä avoin, pitäisi katsoa saisiko niitä vähän edullisemmin jostain maailmalta.

Tekaisin tuossa kivan liukuvärjäyksen mutta sen jälkeen tulikin tenkkapoo – mitähän muuta näihin laittaisi? Räpläsin hyvän tovin tarvikkeita ja päätin mennä taas sieltä mistä aita on matalin eli koristelin tarroilla. Pohjalakkaus onnistui sen verran kivasti, etten viitsinyt ottaa riskiä sen tärväytymisestä jollain epäonnistuneella leimauksella tms.

Tykkään kyllä näistä, harmi vaan etten saanut oikeita sävyjä vangittua kuviin. Tarrat ovat sen verran koholla että täytynee laittaa vielä toinen kerros päällyslakkaa, muuten ne eivät tule kestämään. Ostin käyttämäni Essencen fb:n kynsitarvikekirppikseltä ja se oli juuri sellainen kuin pitikin eli paksumpi päällyslakka joka sopii hyvin tarrojen ja fimojen päälle.

Blue-Ming on yksi lempparilakkojani, Juuri Oikea turkoosi tai minttu, miten vaan. Levittyvyys on aika huono mutta annan sen anteeksi koska värisävy on täydellinen. Hyvin lähellä tätä on IsaDoran Ocean Drive joka ainoa huono puoli on pikkuinen pullo. Se levittyy paremmin, ehkä osittain siveltimen ansiosta koska Color Clubeissa on minun makuuni turhan kapoinen suti.

Tajusin muuten sellaisenkin jutun, että täytyy ostaa toisenlaisia meikkisieniä kynsilakan töpöttelyä varten.  Nykyiset olen ostanut kai Seppälästä ja kun kolmion muotoisen palan irrottaa levystä, sen kahteen reunaan jää tavallaan repeämä josta sitten irtoaa nokareita jotka tarttuvat lakkaan. Tyhmää. Muistaakseni olen nähnyt ainakin Citymarketissa isompia pusseja valmiiksi irrallaan olevia kolmikulmaisia sieniä, olen todennut ne muotonsa puolesta kätevimmiksi.

Tykkään käyttää mieluumin meikkisientä kuin keittiösientä, meikkisienellä saa huomaamattomamman liu’un. Lakkaa tosin tuntuu kuluvan aika paljon, suurin osa tietenkin imeytyy sieneen.

Kuvat oli pakko ottaa salamalla jolloin liukuväri ei näy. Niinpä lopussa on pari kuvaa ilman salamaa.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet
-Seche Base -aluslakka
-Color Club Blue-Ming
-Gina Tricot Azure Blue
-Inm Out The Door -pikakuivattaja
-tarrat ebaysta
-Essence gel-look top coat

Viikonloppukin taas humpsahti jotenkin tosi nopsaan. Lapsilla alkaa tiistaina koulut ja siitä viimeistään tajuaa, miten äkkiä kesä on mennyt. Harmi, sillä en ole yhtään syksy- ja vielä vähemmän talvi-ihmisiä.

Nauttikaahan nyt näistä loppukesän päivistä vaikka arki monella alkaakin:)

26 thoughts on “Azure Blue Ming

 1. Ompa kauniit! Mulla on jostain syystä tullut hirvee himo just ton sävyisiin lakkoihin, tosin en oo vielä yhtään ton sävyisiä ostanut… :D

  1. Joo, nää on tehty just tolla tekniikalla enkä oo muita enää käyttänyt:) Ei vaan kunnolla näy noissa kuvissa. Oon tosin laittanut aina pohjalakan, pitäiskin kokeilla ilman niin säästyisi aikaa ja vaivaa jos onnistuisi niinkin:)

 2. Toimisikohan kynsilakan kanssa meikkisienen kostuttaminen? En ole koskaan liukuvärjäyksiä tehnyt meikkisienellä, voisi kokeilla joskus.

  Kivat kynnet, tykkään väreistä kovasti!

  1. Kiitti Mohn! Mä en tiedä mitä tapahtuisi jos sientä kostuttaisi. On mulla keittiösieniäkin mutta olen enemmän melkeinpä tykästynyt meikkisieniin kun ”sienen jäljet” saa paremmin häivytettyä.

 3. Niin kauniit kynnet! Onko nuo perhosetkin tarroja? Mistä ostit ne?
  Tykkään kans tehdä liukuvärjäykset meikkisienellä. Kokeilin kerran jotain keittiösienen palaa, mutta siinä oli isommat ne huokoset (tai ne reijjät, mitä ne nyt on), eikä niillä saanut niin siistiä jälkeä.
  Ostan varmaan samanlaisia meikkisieniä kuin sinä, ja oon kans huomannut, että niistä repeämiskohdista saattaa lähteä ikäviä murusia, jotka jää sitten lakkaan kiinni.
  Musta ihan kamalaa, kun koulut alkaa taas. Mihin se kesäloma yhtäkkiä hurahti? Jatkuis nyt vielä ees kaksi viikkoa.

  1. Kiitos kaunis, Yue. Perhoset on tarroja, tilasin ne ebaysta ja siinä setissä oli kai 50 arkia, kaikki erilaisia.

   Mulla ei ollutkaan lomaa joten vältyn paluu arkeen -stressiltä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *