Aztec

Tilasin jälleen kerran Sinneyn innoittamana uusia juttuja maailmalta. Make It Stick-vinyylidecalit kotiutuivat aika hitaasti, tilauspäivästä kesti reilut pari viikkoa ennen kuin tarrat kopsahtivat postilaatikkoon.

Tykkäsin kovasti näiden laadusta; tukevia mutta pysyivät hyvin kynnellä ja eivät olleet päällyslakasta moksiskaan. Näen tässä mahdollisuuden saada viimein siistejä chevron-manikyyrejä.

Lakkasin perinteiset nimetön-peukaloaksentit pitkästä aikaa. China Glazen Five Rules oli ihan kivalaatuinen ja kaunis hieman beigeen taittava harmaa, joka vaati täydelliseen peittävyyteen kolme kerrosta. Yritin kahta paksua mutta jouduin laittamaan kolmannen, joten seuraavalla kerralla menen kolmella ohuella joka toiminee paremmin. Ellei tälle sitten löydy dupeja, sitä en ole vielä tutkinut. Korkista lähti ”The Giver”-teksti pullon jouduttua asetonikylpyyn matkaseuralaisen katkaistua kaulansa postin huomassa.

Kaverina on OPIn Nordic-kokoelman How Great Is Your Dane? joka sekään ei ihan peittänyt kahdella kerroksella ja niinikään kolme ohutta toiminnee parhaiten, sävystä kyllä tykkään kovasti. Pian tosin on aika laittaa nudet ja ruskeat riviin ja arpoa lähtijät, sillä enää China Glazen Community odottaa testaamattomissa. Tämä vuosi on ollut todellista ruskeiden lakkojen juhlaa -mikä ilahduttaa minua suuresti- mutta kaikkia ole järkevää pitää ja dupeja on väkisinkin joukossa.

Laitoin mustat kolmion malliset niitit kynsille, ne eivät sieltä juuri näy mutta tuntuvat senkin edestä ja tuskin pysyvät kovin pitkään. Räplään niitä tietenkin koko ajan mikä ei asiaa auta lainkaan:)

China Glazen pullossa näkyy vielä häivähdys pinkkiä Sorry I’m Fizzy Todaysta. 
Onneksi korvaava pullo saapui jo postissa ja pääsen lakkaamaan sillä ennen talvipakkasia.

36 thoughts on “Aztec

 1. Kauniit kynnet, todella kivasti sopii lakat yhteen :) Itse ajattelin, että Five Rules olisi melko dupe OPIn Skull&Glossbonesille, mutta tikkuja vertaillessa huomasin, että FR on huomattavasti ruskeampaan taittava kuin S&G. Ja muita samankaltaisia sävyjä mulla ei sitten olekkaan :D

  1. Sitten voit hyvällä omallatunnolla pitää molemmat:) Multa puuttuu S&G mutta pärjäilen varmaan tällä China Glazella ja luultavasti muitakin vastaavia kyllä löytyy…

 2. Ihanat ruskeat kynnet <3 Ruskean sävyt on alkaneet miellyttää mua vasta nyt syksyn tultua, kesällä niillä ei tule oikeen lakattua jostain syystä :) Tykkäsin itsekkin kovasti noista vinyylien laadusta, teismomin vinyylit sais olla yhtä ohuita tai jopa ohuempia.

  1. Mulla on sama että ei ne (ruskeat lakat) oikein aurinkoiseen kesään muka sovi mutta syksyyn aivan erityisen hyvin. Vähän harmittaa, että oon rohmunnut aika kasan teismomin vinyylejä kun ne tosiaan on turhan jäykkiä ja niillä ei oikein saa siistiä jälkeä kun ainakin reunoilta menee aina lakkaa vinyylin alle:/

 3. Mielettömän kauniit. Näissä oli sun aina kauniisiin kynsiin taas itselleni jotain extraa, joka kolahti. Ihastelinkin näitä jo Instagramissa. <3

 4. Kauniit kynnet! Esitän kuitenkin etten nähnyt niitä, että säästyn vieläkin hankkimasta noita decaleita ja jotain ihanaa OPIn ruskeaa lakkaa.

 5. Nämä ovat kauniit! Mutta olen aivan pöyristynyt siitä, ettei tuokaan tumma OPI suvainnut peittää kahdella kerroksella. Voitko kuvitellakaan, että noin tumma Essie vaatisi kolme kerrosta? o_O

  1. EHKÄ joku olisi tyytynyt siihen kahteen mutta mulle kyllä jäi siitä läpikuultavuutta kriittisesti tarkastellen ja se olisi harmittanut koko sen ajan kun mulla oli nää lakat kynsillä. Essiet _on_ peittävämpiä yleensä.

 6. Ihanat! Selkeät ja hienot! Ehkä mun pitää sittenkin hankkia muutama ruskea lakka. =/ Ja siis noi decalit.. Aivan upeita! Tahtoo!

  1. Suosittelen molempia:) Essiellä on ehkä syksyn parhaat ruskeat kokoelmissaan myös laadullisesti joten vinkkailen siihen suuntaan:)

 7. Kuten moni muukin niin minäkin alan todella pohtimaan ruskean lakan hankkimista! Oikeastaan luulin että maanantaina ostin tummanruskean lakan mutta kotona se paljastuikin tumman violetiksi, noh kiva lakka jokatapauksessa :D Nämä kynnet ovat todella kauniit, olet minun mielestäni onnistunut näissä todella hyvin! Mietin myös noiden vinyylien tilaamista, :)

  1. Kiitos kiitos:) Vinyylit oli kiva tuttavuus, suosittelen varauksetta! Ja ruskeita lakkoja tietenkin myös, itse tykkään kovasti ja nyt viimeaikaisissa kokoelmissa on ollut oikein kivoja useampiakin. Joten anna mennä vaan:)

  2. Kiitos kiitos:) Vinyylit oli kiva tuttavuus, suosittelen varauksetta! Ja ruskeita lakkoja tietenkin myös, itse tykkään kovasti ja nyt viimeaikaisissa kokoelmissa on ollut oikein kivoja useampiakin. Joten anna mennä vaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *