Aurinko hoi, missä olet?

Meillä on ollut kostea ja trooppinen ilma mutta aurinko ei juuri ole näyttäytynyt ja nyt sataakin kaatamalla.

Kynsillä on Evelinen hololakka joka vaatisi ehdottomasti niitä auringonsäteitä näyttääkseen miltään. Vaikka eihän näissä kovin ihmeellinen tuo holoefekti ole mutta muuta moitittavaa ei ole. Kaikki tähän mennessä testaamani levittyvät todella hyvin ja tämänkertainen yksilö myös peitti kahdella kerroksella. 
Mitään oikein ihmeellistä sanottavaa näistä kynsistä ei ole. Edellisissä viihdyin tähän päivään asti ja niissä ei näkynyt oikein mitään kulumisen merkkejä. Vaan olipa työtä poistamisessa! Ei niinkään glitterien kanssa mutta strassit istuivat kynsillä kuin täi tervassa, piti ottaa jo viila avuksi.
Sävy 409 on aika samanlainen Lumene Natural Coden Make Impactin kanssa, joskin se on hieman punaisempi kun tämä taittaa koralliin. 
Leimailut meni taas vähän miten sattuu, en tajua miten minulla on niin suuria vaikeuksia saada noita kiekuroita kohdalleen:D Odottelen innolla Magno Nailsin tilausta jossa tulee laattoja ja XL-stamperi, jospa ne helpottaisivat tätä tuskaa.
Vasen yläkuva on otettu ulkona ilman salamaa, muut salaman kanssa.
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Clear -aluslakka
Eveline Holographic 409
-leimat Konad Black Pearl
-Konad Top Coat
-Inm OTD -pikakuivattaja
-strasseja
-leimat XL-laatasta H
Olen saanut paljon kivoja haasteita, kaunis kiitos niistä. Joudun pikkuisen lykkäämään niiden tekemistä työ- ym. kiireiden vuoksi mutta päätin tehdä kuitenkin tämän yhden tänään. Sain haasteen Sonnelta ja Ida-Marialta ja tässä tulevat kysymykset vastauksineen.
Sonnen kysymykset ja vastaukseni:
1. Miksi aloitit pitämään blogia?
-Halusin jakaa tätä älytöntä harrastusta muiden samanhenkisten kanssa. Aiemmin olin terrorisoinut ystäviäni Facebookissa mutta se ei enää riittänyt:)

2. Oletko koulussa/töissä? Mitä/missä opiskelet tai olet töissä?
-Molempia. Olen opiskellut audiovisuaalista viestintää ja valmistun jossain vaiheessa, ehkä:D Työskentelen erään lehtitalon sivunvalmistuksessa eli käytännössä suunnittelen ja valmistan ilmoituksia ja mainoksia lehtiin. 

3. Jos tulisi tulipalo ja saisit valita kotoasi yhden tavaran mukaasi, mikä se olisi ja miksi?
-Käytännössä varmaan kännykkä tai autonavaimet järkisyistä

4. Lempi vuodenaikasi ja miksi?
-Kyllä se kesä on. En tykkää talvesta koska se kestää liian kauan ja silloin on liian pimeää ja kylmää. Syksy taas enteilee talvea ja kevät…no se on kesän jälkeen parasta. Kesällä ihmiset ovat yleisesti rennompia ja luonto on kauneimmillaan.

5. Hulluin asia minkä olet toteuttanut?
-Voi niitä on ehtinyt tähän ikään tehdä vaikka kuinka paljon:D Ehkä nyt julkaisukelpoisena ja viimeisimpänä isona juttuna alan vaihto näin aikuisena. Jätin vakituisen työpaikkani ja lähdin opiskelemaan uutta alaa vaikka työllistymisnäkymät olivat hyvin heikot. 

6. Mikä ns. herkuiksi luokiteltavista asioista (karkit, sipsit, keksit, kakut… yms) on vähiten mieleesi?
-Suklaa. Voin syödä sitä vain pieniä määriä kerrallaan.

7. Jos olet kynsibloggaaja, niin mitkä ovat mielestäsi onnistuneimmat kyntesi? (näytä kuva) Jos olet muu bloggaaja, niin mikä on mielestäsi onnistunein/mieluisin tekemäsi postaus ja miksi?
-En osaa sanoa yhtä suosikkia ylitse muiden mutta näistä olen tykännyt tosi paljon, yksinkertaiset mutta kivat ja onnistuivat teknisestikin hyvin.8. Asuisitko mieluumin maalla vai kaupungissa, miksi?

-Maalla. Kaipaan rauhaa ja hiljaisuutta sekä tilaa ympärilleni. Nykyinen asuinpaikka on käytännön (työt ja lasten koulut) sanelema komromissi eli maalla lähellä kaupunkia.

9. Millä nettisivulla käyt päivittäin?
-Facebook taitaa olla ainoa jossa käyn ihan joka päivä. Blogin lukulistan pyrin käymään läpi päivittäin mutta ihan aina ei ehdi tai pääse.

10. Lempivärisi ja inhokkivärisi?
-Lempparini on valkoinen, sinisestä en niin kovin tykkää.

11. Ketä ihmistä ihailet ja miksi?
-Sellaista, joka toteuttaa unelmiaan. Itse ei aina uskalla tai voi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ida-Marian kysymykset ja vastaukseni:

1. Kuinka kauan olet pitänyt blogiasi, ja mikä sai sinut alunperin aloittamaan?
-Puolisen vuotta vasta. Halusin kohkata kynsistä muiden samanhenkisten kanssa:)

2. Mitä teet yleensä viimeisenä illalla ennen kuin menet vällyjen väliin?
-Käyn hammas- ym. pesulla

3. Onko sinulla lävistyksiä ja/tai tatuointeja? Jos on, niin missä, millaisia? Jos ei, haluaisitko?
-Ei ja ei. En tykkää kummistakaan.

4. Ostatko paljon CD-levyjä vai kuunteletko musiikkia enemmän koneelta tai radiosta?
-Ostan tosi vähän levyjä nykyään. Radiota kuuntelen autossa ja kotona musiikkia tietokoneen/netin kautta.

5. Soitatko jotain soitinta? Haluaisitko opetella jonkun uuden instrumentin hallinnan?
-En

6. Viimeisin ostoksesi?
-Ruokaa ja pesuaineita vaan tylsästi tänään. Viimeisin ns. hömppäostos taisi olla -yllätys  yllätys- kynsilakkaa… :)

7. Mikä oli lapsuudessasi rakkain ja parhain lelusi, kirjasi tai leikkisi?
-Pienenä minulla oli nukke jonka nimi oli Lissu. Sillä oli rattaat ja oma sänky ym. Se olikin ainoa nukkeni, yleensä leikin autoilla tai ulkona jotain. Vähän vanhempana oltiin purkkista, se oli parasta:)

8. Onko lasi mielestäsi yleensä puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä? Toisin sanoen, oletko pessimisti vai optimisti.
-Lasini on täysin puolillaan:)
No joo. Olen inhorealisti.

9. Mikä on mielestäsi ällöttävä/tyhmä/outo sana?
-Äippä ja muut hiekkalaatikolla kuullut taapero-osaston väännelmät *hrrrr*. Tai sitten nykyään niin trendikkään käännöshirvitykset kuten ”pitkässä juoksussa” *hrrrrrrrrrrr*. Näitä voisin luetella loputtomiin, minussa asuu pieni kielipoliisi.

10. Ovatko hiukset mielestäsi naisen ”kruunu”?
-Eivät siinä mielessä, että niiden pitäisi olla pitkät. Omani ovat kyllä ihan kammottavat tällä hetkellä joten joudun kai antamaan lopullisena vastauksen ”ei”. On kiva katsella kauniisti laitettuja, hyväkuntoisia hiuksia mutta itse olen niin laiska ja välinpitämätön etten viitsi juuri hiuksia laittaa. Käytän sen ajan mieluumin vaikka nukkumiseen:) Aina ei ole ollut näin, olen kyllä joskus ennen ollut neuroottisen tarkka tukastani.

11. Mitä aiot tehdä vielä tänään?
-Menen ottamaan pyykit koneesta, ehkä syön vähän jotain ja yritän päästä ajoissa nukkumaan. Olen tolkuttoman väsynyt, jokin vatsapöpö on riivannut kaksi päivää eikä olo ole vieläkään hyvä.  Niinpä en nyt jaa tätäkään eteenpäin, alkaa tuntua siltä, että on parasta suoriutua pian vaaka-asentoon.


12 thoughts on “Aurinko hoi, missä olet?

  1. Kiitos! XL-laatat on tietysti isompia mutta niissä on koko kynnen kuvioita jotka on paljon suurempia kuin esim. Konadin. Lisäksi esim. tuossa laatassa on peilikuvat kuvioista ja kuviot kahdessa eri koossa eli vaikka pikkurillille saa saman leiman pienempänä. Tykkään:)

 1. Kauniit kynnet, taas!:)
  Mä alan kans kallistuun sille kannalle että pitäis laittaa xl-leimaustarvikkeita tilaukseen. Sonnelassa oli ainakin sellaista palautetta xl-stamperista että alkoi kiinnostaan jo todella, mutta taidan odotella vielä että saat omasi ja toivon että jaat kokemuksia että varmistun ostopäätöksessäni:)

  1. Kiitos:) Olen kyllä lukenut vain hyvää siitä joten omat odotuksetkin on korkealla. Nythän noita saa MiMaxistakin niin ei ole postikuluista kiinni kuten tähän asti. Se on kiva juttu:) Kunhan saan laatat ja stamperin käsiini niin varmasti postailen aiheesta:)

  1. Tervetuloa:) Elämä olisi kieltämättä helpompaa kun voisi olla välittämättä noista kukkasista mutta ei vaan pysty:)
   Kävinpä vastavuoroisesti liittymässä blogiisi, kiva saada uusia lukulistalle!

 2. Teet hienoja lakkauksia :). Toi Evelinen hololakka näyttää muuten lähes identtiseltä Opin Ds Reserve-lakan kanssa (jonka siis itse omistan). En ole ennen kuullutkaan Eveline-merkistä, mistä niitä saa?

  1. Kiitos kaunis:) Evelineä myydään ainakin noissa Tokmanni-ketjun halpakaupoissa kuten Tarjoustalossa. Maksavat peräti euron nämä lakat, tosin pullo on pieni. Hyvälaatuisia, hintaansa nähden erittäin hyvälaatuisia mutta vähän vaisuhan tuo holoefekti on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *