Arkistojen pöllyttelyä

Viime vuodelta jäi syystä tahi toisesta julkaisematta joitakin lakkauksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näistä kynsistä en oikein tykännyt, koska aksenttikynnen kanssa kävi pieni äksidentti. Kuvittelin näet pullon perusteella, että Lumenen Valon Säteet on dupe OPIn Muppets World Tourille mutta näin ei ole. Lumenessa on mukana vihreää glitteriä, joka ei pulloa tiiraillessa erotu. Huomasin sen vasta kynsillä ja mua häiritsi vihreä glitter yhdessä vaaleanpunaisen lakan kanssa niin paljon, että ronkin parsinneulalla vihreät pois kynneltä ja laitoin kolhut paikatakseni ohuen kerroksen OPIa tilalle.

Mitähän tähän nyt sanoisi:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Muppets World Tourista pinkit glitterit ovat päästäneet väriä lakkapohjaan, mikä on aika iso harminaihe, sillä juuri ne yhdessä sinisten kanssa tekivät tästä lakasta kivan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaaleanpunainen lakka on Ella+Mila So In Love, joka peitti kahdella kerroksella. Pikkurillissä on Picture Polish Nougat, niin ikään kaksi kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimakuvio on MoYoun Princess 14-laatalta ja leimauslakkana käytin A Englandin Excaliburia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kauniit lakat, kiva leima, nätit sävyt.
Kokonaisuuden pitäisi olla ihan toimiva, mutta joku näissä nyt vastusti. Tulipahan tehtyä:)

Sunnuntaina ilmestyy pitkästä aikaa taas sunnuntailiite, jossa on luvassa juttua käsintehdystä kosmetiikasta. Kirpeää pakkasviikonloppua!

10 thoughts on “Arkistojen pöllyttelyä

  1. Minusta nämä on hurjan suloiset ja nyt kun tuo vaaleanpunainen on Pantonen vuoden väri, niin myös erittäin ajankohtaiset. Alkaa pikkuhiljaa pastellittamaan kun näitä sulosävyjä täällä tulee vastaan <3

    1. Totta muuten! Mä olen ihastellut myös pastellikynsiä ja täytyyhän semmoiset toteuttaa. Näistä lakkauksista on jo sen verran aikaa, etten vielä tiennyt vuoden väreistä mutta taitaa olla tuo Ella+Mila aika lähellä sitä:)

  2. Voi eikä mikä sattumus kävi tuon aksentin kanssa! Pointsit sulle kärsivällisyydestä, mä olisin varmaan kiukuissani vaan antanut olla :D Kynnet on muuten ihan älyttömän suloiset ♥

    1. Tuli siinä neulan kanssa sörkkiessä vähän semmoinen olo, että onkohan tämä ihan normaalia mutta en jaksanut lakata koko kynttä uudelleen:D Melkein mihin tahansa muuhun lakkaan Lumene olisi sopinut kaveriksi, mutta ei kyllä vaaleanpunaiseen.

  3. Mä voin hyvin kuvitella itsenikin ronkkimassa vääränlaisia glittereitä pois :D Nuo Ella+Milat on tosi söpöjä, täytyis ehkä joskus tilata pari kokeeksi :)

    1. En keksinyt muuta, pakkorako:D Mulla on muuten testaamattomissa vielä VALKOINEN Ella+Milalta, en ole uskaltanut kokeilla sitä. Jos se onkin hyvä? Parempi kuin kaikki muut? Mulla on joku 7 pulloa Ginan valkoistakin. Huhhei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *