Arkinen ihana

Savi on ollut ihonhoidossa pitkään pinnalla ja nyt sitä on lisätty myös suihkutuotteisiin. Mä ostin uteliaisuudesta testiin parin euron Nivean uuden Clay Fresh-sarjan Hibiscus & White Sage-suihkugeelin, vaikka rehellisyyden nimissä on sanottava, että en varsinaisesti tarvitsisi yhtään uutta suihkugeeliä tällä hetkellä.

Voisi kuvitella, että savea sisältävä suihkugeeli olisi jotenkin hankaava, mutta koostumus on samettinen ja miellyttävän suihkuhetken kruunaa ihana, puuterinen tuoksu.
Suihkugeelistä on saatavilla kaksi muutakin tuoksua, Ginger & Basil ja Blue Agave & Lavender. Ensiksi mainittu on mulla ostoslistalla, laventelin jätän suosiolla väliin.

Ainesosaluettelosta löytyy mm. valkoista savea, auringonkukansiemenöljyä ja glyseriiniä. Savea lukuunottamatta incissä ei ole mitään ihmeellistä, mutta ihotuntuma on kuitenkin erilainen tavis-suihkugeeleihin verrattuna. Musta ainakin tuntuu, että iho jää jotenkin puhtaammaksi ja raikkaammaksi.


Tää oli erittäin miellyttävä tuttavuus ja kunhan saan massiivisia suihkugeeli- ja -öljyvarastojani vähän vajumaan, ostan savisuihkarin varmasti uudelleen.

Rapsakkaa alkavaa viikkoa, koitetaan nauttia näistä kirpakoista pakkaspäivistä:)

10 thoughts on “Arkinen ihana

 1. Onpa jännä innovaatio. Luulisi, että savi jotenkin ”sottaa” ihoa, eikä puhdistaisi ollenkaan tehokkaasti. Täytyypä harkita tuonkin hommaamista, jos/kun tulee vastaan!

  1. Tässä oli kyllä nappikoostumus, ei jäänyt sellaista ”kalvomaista” fiilistä kuin joskus saattaa joistakin suihkugeeleistä jäädä vaan jotenkin aivan erityisen puhdas fiilis. Nyt näkyi olevan ainakin Cittarissa kaikki kolme versiota jo hyllyssä:)

 2. Oho, testiin menisi mullakin, jos ei varastoa ois kertyny niin runsaasti :’D Ihana, että raaskit tehdä tällaisia heräteostoksia, vaikka testausjonossa olisi varmasti muutakin. Luulen, että moni innostuu näistä ihan arkipäivän markettilöydöistäkin :)

  1. Mä innostun juuri näistä markettijutuista ja kun uutta tulee koko ajan, niin aina tekee löytöjä ruokakaupassa:D Näistä on kiva kirjoittaa siksikin, että näitähän valtaosa ihmisistä ostaa ja me ”kosmetiikkahifistelijät” olemme vain pieni joukko siinä rinnalla:)

  1. Nuuhkin muuten eilen Ginger & Basilia ja tää on kyllä omasta mielestäni edelleen näistä paras. Se jäi nyt hyllyyn ja pitäydyn tässä lempparituoksussani:)

 3. Sanapari ”puuterinen tuoksu” herätti välittömästi mun mielenkiinnon! Inkivääri-basilika kuulostaa sekin varsin mielenkiintoiselta. Hemmetti kun suihkugeelit on niin riittoisia! Mulla on taas ihan hullua ylitarjontaa….niitä on aivan liian helppo ostaa!

  1. Mä nuuhkin sitä inkivääri-basilikaa kaupassa salaa, enkä ihan varauksetta lämmennyt sille. Ihan hyvä sikäli, että mullakin olisi aika paljon kulutettavaa ennen kuin saan ostaa uusia:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *