Aquadelic ja postia MiMaxilta

China Glazen Aquadelicin koostumusta ja levittyvyyttä on ylistetty useammassakin blogissa. Jonkun on pakko olla säännön vahvistava poikkeus ja täten ilmoittaudun tähän tehtävään. Minusta Aquadelic on luirua, tosin kaksi kerrosta peitti hyvin mutta lakka kupli ikävästi ja lisäksi huomasin vasta yli menneitä leimauksia siistiessäni, että koko alusta ja lisäksi sormeni olivat täynnä pienen pieniä turkooseja pilkkuja.

Mietin, voinko syyttää aluslakkaa mutta sekin oli kynsissä eilisillasta saakka ja varmasti kuivaa eikä kuplimisongelmaa ole ollut aikoihin muiden lakkojen kanssa. Tällä kertaa en muuten käyttänyt pikakuivattajaa ollenkaan, lakka kuivui itsekseen siedettävässä ajassa.

Ihan nättihän tämä on mutta ei aiheuttanut itsessäni mitään hykerryttäviä tuntemuksia. Tykkäisin sinisemmästä turkoosista enemmän.
Kynteni ovat sen verran lyhyemmät, että Konadin koko kynnen kuviot riittivät nippanappa, paitsi peukaloon tietenkin, ja peukku onkin leimattu kahdessa osassa. Vasempaan nimettömään liimailin tuollaisia ”strassitarroja”.

Ulos ei ollut mitään asiaa kuvaamaan, päivä on sateinen ja harmaa eli kuvat on tällä kertaa sisällä otettu.
Jostain syystä tämä lakka on näyttänyt paljon paremmalta muiden kynsillä. Miksiköhän?

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-CG Aquadelic
-Depend 223 leimailuun
-Konad Top Coat
-leimat laatasta m85
-tarroja

Lopuksi vielä muistutus 100. lukijan arvonnasta johon on muutama päivä aikaa osallistua:)
Tästä pääset suoraan arvontaan.

Edit. Kusti oli polkenut laatikkooni näin nopeasti PfN-lakkauskilpailusta voittamani MiMaxin (<-klik) sponssaaman palkinnon! Nyt melkein harmittaa, että laitoin juuri kynnet, täytyy odottaa seuraavaan kertaan ennen kuin pääsen kokeilemaan näitä.

Valitsin Konad-laatat m36 ja m74 sekä lakat Psychic Pink ja Red. Vähän piti pahville testata punaista lakkaa ja se on juuri sellainen kuin pitääkin, rehellinen kirkkaanpunainen. Lisäksi mukana tuli tuollainen multistamperi jota kokeilin myös, vaatinee vähän harjoittelua. Kukkapaljetit tulivat extrana, kiitos:)

14 thoughts on “Aquadelic ja postia MiMaxilta

    1. Kiitos:) Laatalla on kolme mielestäni kivaa koko kynnen kuviota, yhdestä en niin välitä. Saisivat vaan olla isompia mokomat, pitää olla aika lyhyet kynnet että kuvio riittää.

  1. Onpa ihanat kynnet ja tosi siistit! Selailin muutenkin tätä blogia ja tosi nättejä kynsiä teet!:) Uuden lukijan sait musta;)

    naked-nails.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *