Aquadelic in action

Minähän en ihan hirmuisesti syttynyt China Glazen Aquadelicista vaikka turkooseista tykkäänkin. Pidin sitä liian tummana (esim. Color Club Blue-Ming on paljon kivempi) mutta löysin nyt oivallisen tavan käyttää sitä: se toimii hyvin vesimarmoroinnissa.
Kaverina oli vanha tuttu Sally Hansen Insta-Dri ja pohjalla kaksi kerrosta OPI Alpine Snowta.

Testailin muuten muitakin uusimpia lakkojani ja ainakin Gina Tricotin cremelakat vaikuttivat toimivilta vesimarmoroinnissa.

Ihan onnistuneethan nämä, tykkään kyllä. Toistaiseksi ovat koristelematta, en oikein keksinyt mitä olisin laittanut niin jätin näin. Tulee minttujätski mieleen:)

Käpistelin muuten noita kukkia ja niistä irtosi jotain punaista nöhtää joka näkyy kuvissa jos joku ihmettelee.

 Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow (2 kerrosta pohjalakkana)
-China Glaze Aquadelic 
-Sally Hansen Insta-Dri  Whirlwind White
-Inm OTD -pikakuivattaja
Viikonloppu on taas mennyt ihan käsittämättömän nopeasti mutta vielä on hetki aikaa nautiskella vapaudesta;) Ulkona on melkein +20C (kello on nyt 21:13) ja aion mennä ulos istumaan, ottaa lasillisen valkoviiniä ja ihailla tänään ajamaani nurmikkoa. 
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

16 thoughts on “Aquadelic in action

  1. Tosi onnistunut vesimarmorointi! Ihan täydelliset. Ei noita edes kannata millään koristuksilla ruveta peittämään. Kuviot on niin mun mieleen.
    Voisitkohan tehdä tutoriaalin näistä? Tai en tiedä oletko jo joskus tehny vesimarmorointitutoa, en kyllä ainakaan muista nähneeni..

  2. Ooi miten ihanat kynnet :)Sul on muute tosi ihana blogi ! Voisitko käydä kattomassa mun blogia ja jos tykkäät nii liittyisit lukijaks? :)

    girl-called-niina.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *