Ankkurit ylös

Kesä meni mutta seilorikynsiä saa tehdä syssymmälläkin. Pääosassa on China Glazen The Giver-kokoelman turkoosihko Capacity To See Beyond. Lakka oli aika kivanoloinen, vähän tahmeahko, mutta peitti kahdella kerroksella joten ihmeempiä ongelmia sen kanssa en kohdannut. Osassa netistä löytyvistä swatch-kuvista väri on ihan päin honkia, itse luonnehtisin tätä ehkä ”aqua blue”-sävyiseksi, sille ei oikein ole toimivaa suomennosta. Vedensininen? Meillä on vedenvihreä mutta ei -sinistä.

Keskisormessa on kolme ohutta kerrosta Zoyan jumalaista Libertyä ja nimetömässä kaksi kerrosta Ginan Whitea. Koristeina akkuridecalit ja simpukkaniitit, joista jäi taas kynnelle punainen laikku. Lisäksi kumpikin turkoosi lakka vähän värjäsi sekä kynsiä että poistovaiheessa myös ihoa. Alla oli kaksi aluslakkakerrosta mutta nämäkin lakat olivat kynsilläni monta päivää.

Otsikko sopii hyvin tähän päivään, sillä pakkaan passini ja hammasharjani (no, ehkä vähän muutakin), hyppään laivaan ja huomenna on edessä hartaasti odotettu Tallinnan kauneusmessupäivä ihan parhaassa seurassa. Matka osuu vielä sopivasti syntymäpäiväkseni.

Sitten onkin enää viikko I Love Me-messuihin Helsingissä. Näitä on kuulkaas odotettu ja ihan kohta odotus palkitaan, ihan huippua:)

28 thoughts on “Ankkurit ylös

 1. Mä taas oon kuullut sanan veden(tai meren)sininen, mutten vedenvihreää :) Ihanat kynnet ja hauskaa matkaa, olis kiva käydä ulkomaisilla messuilla joskus :)

  1. Meillä oli oikein kiva ja onnistunut matka:) Eikä onnittelutkaan tulleet etukäteen, virallinen päivä oli perjantai, kiitos kaunis:)

  1. Kiitos! Mulla ei ollu reissussa kameraa mukana eikä siinä tungoksessa oikein olisi saanut kuvattuakaan. Katsotaan, jos saisin muutaman rivin reissusta kirjoitettua, kuvamateriaalin puuttuessa juttu kyllä jäisi vähän tylsäksi:/

 2. Mulla ei tuo Chinan lakka värjännyt kynsiä ollenkaan, vaikka aluslakkaa olikin vain yksi kerros. Muistaakseni lakkaukset oli mulla vielä useamman päivän. Mistä lie taas johtuu. 0.o
  Oikein ihanaa reissua teille ja hyvää syntymäpäivää myös! :)

  1. Mulla tää jämähti myös _ihoon_ ihan kunnolla kun hinkkasin poistovaiheessa lakkaa surutta:D Onneksi lähti kuorinnalla ja pesulla.
   Kiitos onnitteluista, meillä oli mahtireissu ^_^

 3. Voi olla, että joutuu kotiuttamaan messuilta tämänkin Giver-lakan. Yritän kovasti selvitä ilman sitä, mutta kun te pirulaiset laitatte niin ihania kuvia esittelyyn ko. lakasta :)

 4. Kääk, kai mun on annettava periksi ja ostettava tuo Capacity To See Beyond. Olen nyt arponut pienen ikuisuuden tuon kanssa että haluanko sen vai en…
  Kauniit kynnet ja juuri mun makuun! Mutta mikä tärkeintä, hyvää syntymäpäivää! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *