Bette Box – And so the adventure begins

Bette Box saatu pr-näytteenä

Tammikuulle oli luvassa Bette Box-uudistuksia ja niistä johtuen boksien toimitusaika oli hieman totuttua myöhemmin. Onneksi sain omani automaattiin, koska meidän Posti tosiaan muutti huitsintuuteriin huoltoaseman yhteyteen, kuten jo aiemmin täällä märisin. Pakettiautomaatti sentään jäi vanhalle paikalleen.
Mun lodju saapui lauantaina ja niinpä ehdin tutkia sen ja kirjoitella sisällöstä heti tuoreeltaan.

Laatikko oli painava eikä ainakaan siihen oltu tehty muutoksia, eli ruskea pahvilaatikko jatkaa edelleen. Sisältä sen sijaan löytyi uusia juttuja, tosin tuotekortti on yhä raskaslukuinen.


J. Mäki Professional on mulle aivan tuntematon merkki, mutta pakkaukset lupaavat paljon, joten mielelläni tutustun näihin. Omassa boksissani tuli värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitoaine. Erilaisia tuotevariaatioita on ollut sattumanvaraisesti jaossa neljää erilaista. Olisin mieluusti ottanut shampoosta ja hoitsikasta myös volyymi-versiot, sen sijaan hiusnaamiot eivät niinkään kiinnosta, koska ne kuluvat tolkuttoman hitaasti mun käytössä. Niitä oli bokseissa kahta erilaista.
Eli hyvä näin! Pullon suulta nuuhkuttelemalla näissä on hyvä tuoksu, mutta muuta en tietenkään osaa kokeilematta sanoa. Kiva, että boksissa oli täysikokoiset 300ml pullot, joiden arvo on 13,90€ kipale.


Love Beauty & Planet Murumuru-voi ja ruusu -kuorintavoide sisältää pikkuruisia kuorivia partikkeleita ja tuntuu sen verran hellävaraiselta, että varmasti kokeilen. Tuoksu on ihan miellyttävä ja jää myös tuoksumaan iholle. Boksin kuorinta on täysikokoinen, 125ml ja sen arvo on 12,90€.

Ziaja Goat’s Milk Entzyme peeling eli entsyymikuorinta on viimeisin tulokas tuttuun vuohenmaitolinjaan, jonka tuotteita Bette Boxeista on tullut ennenkin. Muuten oikein kiva, mutta ihmettelen vähän kahta kuorintatuotetta samassa boksissa, olkoonkin, että ne ovat toimintaperiaatteiltaan aivan erilaiset. Toki käytän itse sekä kemiallisia- että rakeellisia kuorintoja rinnakkain, joten molemmat jäävät omaan käyttöön, mutta ehkä nämä olisi kuitenkin voinut sijoittaa eri bokseihin. Ziajan arvo on 8,90€/75ml.


Himalaya Herbals Purifying Neem-puhdistusgeeli jää sekin mun käyttöön, vaikka onkin paremmin rasvoittuvalle iholle sopiva. Merkki on edullinen ja täysikokoinen 150ml tätäkin putsaria maksaa vain 6€.

Cougar on myös uusi merkki boksissa ja The 3 Shades of Nude-luomiväripaletti on sävyltään juuri sellainen, joita aina suosin. Pigmenttiä on kohtalaisen hyvin. Normaalikokoisessa paletissa on kuusi sävyä ja sen arvo on 13 puntaa. Merkkiä ei ilmeisesti saa Suomesta. Mulla on niin paljon luomivärejä, että tällaiset yksittäiset tuotteet eivät oikein päädy käyttööni, joten mieluusti lahjon tällä jotakuta kaveria.


Kokonaisuutena tammikuun Bette Box oli kiva, vaikka sisälsikin kaksi kuorintatuotetta. Täysikokoiset hiustuotteet ovat aina mieluisia ja uudet merkit tervetulleita, ellei Cougar ole nyt uusi Manna Kadar, jota ei myydä missään mutta sitä tulee jokaisessa boksissa.

Oikein hyvä avaus vuoden ensimmäiseltä boksilta! Mitäs te tykkäsitte? Oliko kovin erilaisia sisältöjä kuin mulla?

14 thoughts on “Bette Box – And so the adventure begins

  1. Jos ihan reiluja ollaan, niin minusta hiusnaamion kaverina olisi voinut olla vielä jokin tuote, ainakin mun mielestä se versio boksista jäi vähän vaatimattomammaksi kun tämä jossa oli shampoo ja hoitsikka.

 1. Vähän hassu idea kyllä laittaa kaksi kasvokuorintaa samaan boksiin, mutta muutenhan tän sisältö näyttää aika timanttiselta! Mulle ei tällä hetkellä tule mitään boksia, mutta tän voisin kyllä tilata, jos taso pysyy samanlaisena :)

  Ps. Komppaan Petraa! Nää sun kuvat on aina niin miellyttävää katseltavaa :)

  1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäätte kuvista:)
   Villit huhut ovat kertoneet Glossyboxin rantautumisesta Suomeen jossain vaiheessa, se voisi olla kyllä mielenkiintoinen myös!

  1. Kävinkin sun blogissa lukemassa postauksen kun googlettelin tietoa näistä:) Odotukset ovat kyllä ihan korkealla tuotteiden suhteen!

 2. Mä en kauheasti tykännyt. Just toi että kaks kuorintaa samassa paketissa ja mun hiuksille shampoo ja hoitsikka ei sopineet yhtään :(

  1. Olisin myös mieluusti ottanut kuorinnat eri bokseissa mutta onneksi sentään molemmat tuotteet oli kivoja. Harmi, ettei sulle osunut sopivat hiustuotteet:/ Mä en ole noita vielä testannut, kun on niin monta putelia auki. Saapa nähdä!

 3. Itseä jäi harmittamaam vähän kun sain hiusnaamion hoitsikan&shampoon tilalle. Oli mielestäni vähän epäreilut vaihtoehdot tässä.

 4. Ihan jees boksilta vaikuttaa! Monessa paikassa on puhuttu boksin uudistumisesta, mutta mä en ole bongannut tietoa siitä että mitä se uudistuminen tarkottaa. Uusia merkkejäkö?

  1. Joo uusia merkkejä ja boksin ulkoasukin uudistuu, mä vaan satuin saamaan vielä omani vanhassa laatikossa. Eiköhän ensi kuussa sit tuu jo uusittu versio:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *