Amanda Hugginkiss

Edellisen postauksen kirjoittamisen jälkeen iski jonkinlainen blogiuupumus. En ole saanut vastattua arvokkaisiin kommentteihinkaan, joita olitte jättäneet, vaikka luin jokaisen ajatuksella. Kynnet lakkasin mutta en jaksanut postata niitä.
Oltuani neljä päivää samoilla, hieman jo kuluneilla lakkauksilla jotain piti saada aikaiseksi pikaisesti.

Takana on kyllä hieman hektinen alkuviikko ja kaikenlaista ajatukset harhailemaan saavaa on tapahtunut.

Tajusin vasta postausta kirjoittaessani, että unohdin kuvata toisen lakan jota käytin *rolleyes*.
Pohjana on siis Essie Nice Is Nice ja leima Pueen-laatasta nro 33, joka myös unohtui kuvata.

I Love Nail Polishin Amanda Hugginkiss on ILNP:n voimakkaamman holoefektin tarjoavia lakkoja. Niinpä päädyin käyttämään sitä leimailussa ja valitsin kaveriksi purkistani vielä testaamattoman Essien. Nice Is Nice oli koostumukseltaan melko ohutta ja valui hieman kynsinauhoille mutta toisen kerroksen jälkeen olin jo sangen tyytyväinen, lakkapinta tasoittui hyvin ja koska päälle tuli leimat, en laittanut enää kolmatta. Play Datessa oli aika samanlainen konsistenssi, vaikka minun PD:ni on leveällä sudilla ja tässä oli kapea. Se väistämättä vaikuttaa lakkauskokemukseen aika paljon.

Hololakoista Color Clubin Eternal Beauty leimasi paremmin pigmenttisemmän koostumuksensa ansiosta. ILNP:lla leima jäi läpikuultavaksi eikä tosiaan juuri tarjoa holoefektiä nähtäväksi ainakaan lightboxissa kuvatessa. Parin kynnen leimaukset onnistuin myös sössimään ja niinpä pieniä epätäsmällisyyksiä on kuvistakin havaittavissa mutta en jaksa välittää niistä tänään:)

I Love Nail Polish – Amanda Hugginkiss

Saatanpa tässä alkuyön tunteina vetäistä päälle vielä jonkun topperin, saapa nähdä. Jotain kynnet jäivät mielestäni kaipaamaan vaikka ovatkin ihan peruskivat.

Tässä neljän päivän blogimasennukseni aikana myös maaginen 500. GFC-seuraajan raja on rikkoutunut. Se tietää ilman muuta jotain kivaa teille lukijoille, eli kunhan puuttuva osa palkinnosta saapuu, aion lahjoa teitä murusia arvonnalla:)

16 thoughts on “Amanda Hugginkiss

 1. Ei sitä blogiakaan aina jaksa pitää niin ahkerasti ja silloin kannattaa varmasti taukoilla. Katselin tässä just omaakin huimaa menoani että viime viikolla postasin jopa joka päivä – että bloggaus-burn-outia odotellessa..! :)

  Luin muuten tuon sun edellisenkin postauksen, mutta siinä oli niin paljon sisältöä että mä en sitten saanut puserrettua siihen mitään kommenttia. Mutta se tikkupurkki mua jäi mietityttämään – muiden mielestähän se on lähinnä hauska juttu, mutta uskon että se sua stressaa. Voisi olla että itseäkin ahdistaisi moinen purnukka omista lakoista; se ei nimittäin olisi mikään kovin pieni… Siksi mä en uskalla edes laskea paljonko mulla on testaamattomia lakkoja.

  Hauska nimi tällä ILNP-lakalla, eikä hullumpi lakkauskaan. :)

  1. Mulla on koko blogin olemassaoloajan ollut aika vakiintunut postaustahti 2-3 kertaa viikossa. En tee kynsiäkään sen enempää koska aikaa ei vaan ole, joten olen postaillut oikeastaan lähes reaaliajassa.

   Lakkasin uhmakkaasti yhdellä vanhalla lakallani tuon postauksen jälkeen:D Se oli mukavaa ja ajattelin, että kunpa aina voisi tehdä niin:D Purkin tikkumäärä on kyllä huventunut mutta lähitulevaisuus näyttää hieman huolestuttavalta. Kaikkein tympeintä ehkä on napsia suoraan myyntiin lakkoja, joita ei ole edes kokeillut. Tulee väkisin ajatus, että onko tässä järkeä ollenkaan. Vaikka eihän lakoista aina tiedä miltä ne näyttää ennen kuin ne on omissa näpeissä, joten niin vaan käy.

 2. Hahaaa, päivittelin jo facessa että ollaan leimattu samalla laatalla, ja näköjään myös samalla kuviolla :D Nätit tuli!
  Onnea lukijoista :) Ja arvontaa vaan….<3

  1. Hih, hauska sattuma:D Olis vaan ehkä saanut olla peittävämpi lakka mulla, näistä jäi vähän ….eteeriset :) ILNP:n koostumus on jellyisempi kuin Color Clubin.

 3. Sulla on ihan huippublogi, I love it! <3

  Ja nää kynnet… *syvä huokaus* Upeat. Jos mä voitan lotossa, niin sä NIIN tuut mun henk.koht. kynsienlakkaajaks. Kokopäiväseks. :D

 4. Nätit kynnet :) Kynsimasentelu on ihan hyvä juttu välillä. Sen jälkeen jaksaa taas panostaa enemmän ja kaikki tuntuu kivemmalta. Älä stressaannu tikkupurkista, vaan lakkaile välillä muillakin lakoilla, niin purkkihomma ei ala ahdistaa. Sulla on ihana blogi, mun suosikki! <3

  1. Kiva kuulla että tykkäilet:) Ehkä mä löydän jonkinlaisen tasapainon purkin ja muiden lakkojen välillä, yritän olla stressaantumatta siitä mutta mun luonteenlaadulla se on vähän vaikeaa:D

  1. No on:)
   Joo, odottelen kuumeisesti palkinnon puuttuvia osia, ajattelin, että ne ois tulleet tänään mutta ketut. Ens viikolla sit varmaan:)

 5. Ihanan herkät leimaukset, ja kaunis lakka! :) Mulla on kans pientä väsymystä kynsien ja blogin suhteen, mutta on ne vaiheet ennenkin mennyt ohi ;)

  1. Eiköhän tää mullakin mene, tai oikeastaan on jo helpottanut. Taitaa olla eka kerta blogin 1,5 vuotisen taipaleen aikana. Joskus on tietty ollu taukoa kun ei vaan ehdi mutta silloin on harmittanut, ettei ehdi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *