Aloha!

Kiire meinasi tulla kevätlakkojen kanssa:) Aloha from OPI oli viimeinen Hawaii-kokoelman lakoista joka pääsi kynsille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Monissa blogeissa kerrottiin Alohan olevan korallinvärinen mutta minun silmissäni se on rehellinen oranssinpunainen. Tykkäsin siitä paljon enemmän kynsillä kuin pullossa ja kun vielä laatukin oli moitteeton, saatoin vain ihmetellä mihin olin sitä säästellyt. Kuvissa kaksi helppoa kerrosta.

Kavereiksi lakkasin valkoiset aksenttikynnet ja leimasin ne MoYoun Tropical 03-laatasta. Leimavalinta ei ollut ihan paras mahdollinen tai asettelin ne hölmösti koska mielestäni ne näyttävät tässä viisivuotiaan piirroksilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Värittelin leimaukset useammalla Essien ja El Corazonin vesivärilakalla. Keltainen ja oranssi ovat Essien Muse Myself ja Art New-Beau, vihreät EC:n Aquarelle tintseistä numerot 02 ja 03.

Samaan syssyyn testasin uusia MoYoun tatuointeja. Nämä toimivat kuten vartalotatskat yleensä eli leikataan arkista, laitetaan kuvapuoli alaspäin iholle ja taustapaperi kostutetaan. Otin kuvat heti laittamisen jälkeen ja seuraavana aamuna tatuointi olikin suurimmaksi osaksi lähtenyt pois. Sopivat siis yhden illan ilotteluun:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nythän MoYou julkaisi myös värillisiä versioita tatuoinneista ja arvatkaapa, kenen tekisi niitä mieli? Yritän nyt malttaa mieleni koska ihan kaikkea ei ehkä tarvitse hankkia vaikka haluaisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei se on jo elokuu! Ajan kulumista voi vain ihmetellä siltäkin kannalta, että meillä poika muuttaa tällä viikolla opiskelijakämppään. Voi olla pienen kriisin paikka ainakin äidille mutta yritän olla reipas. Ja yritän saada postaukset ulos normaalissa aikataulussa vaikka vähän lyhyempinäkin versioina sitten:)

18 thoughts on “Aloha!

 1. Voi herraisä miten tää OPI on nätti. Ei se kyllä munkaan mielestä mikään koralli ole, mutta hyvin erikoinen punainen kylläkin. Olen vielä onnistunut olemaan hankkimatta tätä, mutta saapa nähdä kauan kestän :). Sulla on muuten tiedossa ilmeisen taiteellisesti lahjakkaita viisivuotiaita :D.

 2. Aloha vaan! Onpas pirtsakat kynnet :) Nätti lakkaus kaiken kaikkiaan, tatska oikein kruunaa kokonaisuuden :) Tsemppiä muuttoruljanssiin, kyllä se siitä ;)

   1. :’D ehtiihän sitä vielä ;) Mie jopa sain ite lomalla vähä asuntoa siivottua yhteisasumisen jäliltä, pikkuhiljaa oma koti tulee :) o/

 3. Aloha on mullakin jäänyt vielä testaamatta, tosi kauniilta näyttää kyllä sun kynsillä. Punaisten tikkujen joukkoon oon minäkin sen laittanut, ei se ole musta korallia nähnytkään :) Ei se tosin ihan aito punainen ole. On lähes dupe China Glazen I Brake for Colourille ja hyvin lähellä myös OPI:n My Paprika Is Hotter Than Yoursia.

  Väritetyt leimat on tosi nätit!

  1. Mulla ei noita kahta olekaan joten voin pitää tämän hyvillä mielin. Taisin laatikossa sijoittaa lakan kuitenkin oranssien ym. joukkoon, tosin punaisten laatikko on kroonisesti niin täynnä ettei sinne oikein mitään mahdukaan:D

 4. Onpas kesäiset! Näin viime yönä matkusteluun liittyvän unen, nää sopis mun reissuun!

  Tsemppiä äidill! Meillä poika aloittaa ekan luokan viikon päästä.. kääk!

 5. Todella kauniit !!! En vielä itse ole osatnut OPI:n Hawaii kokoelman lakkoja mutt nyt vähän tuntuu siltä ett on pakko ostaa ;D On tuokin niin kaunis väri!!!

 6. On kyllä nätti lakka :) En ollut aiemmin tähän edes iskenyt silmiäni kunnolla, mutta nyt tuntuu että tämäkin pitäisi saada… :D Ihana lakkaus, ei ollenkaan 5-vuotiaan piirtelemiltä näytä ;)

  1. OPIlta tulee niin paljon näitä punaisia, etten yhtään ihmettele että osa menee ohi:) Nyt syyskokoelmassakin niitä on taas useampia kappaleita ja vähän vaikea niistä on kiinnostua:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *