Allure

Alluren kohdalla pätee vanha lakkaviidakon sananlasku vähemmän on enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aivan ihana lakka, olin kerrassaan myyty. Kaksi helppoa kerrosta, ei juuri siistittävää eikä mitään huonoa sanottavaa -paitsi koristelujen osalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ajattelin leimailleeni niin paljon, että vaihteeksi olisi kiva tehdä jotain muuta ja etsin mukamas lakkaan sopivat kukkasiirtikset.
Todellisuudessa ne olivat liian hallitsevat ja peittivät kaunista lakkaa turhan paljon. Sävykään ei ollut ihan niin nappiin kuin pedantti värisilmäni vaatii. Töpöttelin päälle vähän hopeista Jolly Jewelsin glitteriä joka pelasti hiukan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt kuvia katsoessani en näe näissä varsinaista vikaakaan mutta kyllä te tiedätte sen epämääräisen epämukavuuden tunteen, kun ei oikein viihdy kynsissä koska joku vaan hiertää.

Alluren kanssa samaan kuvaan päätyi Looking Glass-päällyslakka, jota olen käyttänyt nyt ihan säännöllisesti leimaukset poislukien kaikkeen muuhun kuivatteluun. Looking Glass on mukavan ohutta ja vaikka se ei kuivatusteholtaan peittoa HK Girliä, se toimii riittävän hyvin. Jos lakka ei jankkiinnu pahasti loppua kohden, ostan tätä varmasti jatkossa juurikin ohuen koostumuksen vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAllure ansaitsee uusintakierroksen lähitulevaisuudessa, näin kaunista lakkaa kelpaa pitää vaikka ihan ilman mitään koristeluja.

Looking Glass-päällyslakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

18 thoughts on “Allure

 1. Allure on kyllä kerrassaan upea tapaus :) Mä olen vähän huono valitsemaan siirtokuvia, en oikein osaa arkin perusteella kuvitella miltä ne näyttäis valitsemani lakan päällä ja tosi usein käy just noin kuin sulla nyt, että sitten lopputulos hiertää koska jokin on vain…off. :D Ja hei, samat ajatukset Looking Glassista!

  1. No just tolleen mulla kävi. Luulin, että kyllähän ne mätsää mutta joku tässä nyt nakertaa kuitenkin. Aika nopeasti asetoni kyllä virtaa, ei tee mieli pitkään katella mutta Allurella kyllä lakkaan uudelleen:)

 2. Allure on näkynyt aika monessa blogissa viime aikoina, mut mä taidan olla jotenkin poikkeus, kun en oikein syty tuolle nättimyksen väriselle lakalle *irvistys* Mutta siitä huolimatta lakkaus on oikein kiva, minusta ainakin kokonaisuus toimii :)

  1. Kiitos! Ja onneksi kaikki ei tykkää kaikesta, kävisi vähän yksitoikkoiseksi blogien lukeminenkin jos kaikissa olis samat lakat:)

 3. Ihana Allure! Musta noi siirtokuvatkin on kauniit, mutta tiedän tunteen, kun ei vaan omaa silmää miellytä. Better luck next time :)

 4. Allure on kyllä aivan upean värinen! Tuollaista väriä mulla ei vielä olekaan, joten tämä menee kyllä ostoslistalle! Nuo koristelut korostavat hienosti tuota lakan kirkasta väriä, vaikka ymmärrän tuntee, että jos omat visio ei ihan täyty, niin se kyllä jää vähän harmittamaan =)

  1. Se on juuri se epämääräinen tunne joka ei ehkä kuvista välity mutta harmittaa koko sen ajan kun lakkaus on kynsillä. Näkisin Alluren melkeinpä ihan vaan yksivärisenä:)

 5. Mulle kävi ihan sama juttu tämän lakan kanssa. Se on niin nätti, että oikeastaan pitäisi jättää koristelut tekemättä, mutta kun eihän sitä nyt osaa. Pitäisi ottaa joku viikon projekti, että saa lakata vain yhdellä lakalla ja koristeluita ei tehdä. Vitsit, että elämä oli ennen helppoa, kun sielu ei mennyt solmuun jos kulki kynnet nakuina tai yhdellä lakalla lakattuna :).

  1. Ajattelin yrittää! :D Se onnistui Autumnin kanssakin ja noteerattiin muuten lähipiirissäkin ”hei sulla ei ole koristeluja” :o Viisi vuotta sitten ei tuottanut mitään ongelmia olla yksivärisenä, mutta nakuja mulla ei ole nähty vissiin 20 vuoteen.

 6. Ja ihan sama ongelma mullakin – vaikka Allure olisi niin kaunis ihan sellaisenaan niin silti se oli pakko mennä peittämään koristeluilla. Ei sitä vaan osaa hillitä itseään koristelujen kanssa :D. Mun mielestä noi siirtokuvat kuitenkin sopivat hienosti Alluren kaveriksi, mutta mun värisilmä onkin kaukana pedantista :).

 7. Oih miten kaunis lakkaus, mun mielestä tuo yhdistelmä on kaunis! Ja Allure on tottakai upea :)

  Jännää muuten, miten erilaiset mieltymykset pikakuivattajiakin kohtaan ihmisillä on, itse kun esimerkiksi rakastan Secheä paksuutensa vuoksi, enkä koskaan kunnolla tykästynyt HK Girliin kun oli niin ohutta mukamas :D

  1. Onneksi on noita vaihtoehtoja, kun itse en taas tykännyt Sechestä koska se kutisti lakkausta ja jankkiintui. Tosin myös HK Girl saattaa kutistaa joitakin lakkoja ja paksuuntuu loppua kohden mutta maltillisemmin. Tykkäsiin, että lakkaa ei tule ihan hulluja kerroksia kynsille ja niinpä tuollaisella ohuella ”välikuivattajalla” on selvä tilaus:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *