Allure ja Spring ne yhteen soppii

Wohou! Pitkästä aikaa innostuin oikein panostamaan kynsiin ja tein peräti liukuvärjäyksen JA leimasin päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkasin pohjaksi kerroksen Springiä, jonka jälkeen töpöttelin kostutetulla meikkisienellä liu’un useampana kerroksena riittävän voimakkaan värieron saavuttamiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Liukuvärjäys syö aina osan lakkojen holohippusista, joten ihan niin kimaltavaisia näistä ei tullut kuin toivoin, mutta oikein mieleinen lakkaus joka tapauksessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus on Über Chicin laatasta 5-02 Dashican mustalla leimauslakalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mua oikeasti ottaa päähän ihan suunnattomasti, että Über Chiciltä on tullut NELJÄ uutta laattakokoelmaa kuutossetin jälkeen, ja niitä ei saa enää She Sells Seashellsiltä, josta laattoja saattoi tilata kohtuupostarein ilman tullausta ja alv-maksuja.

Argh. Kunhan rikastun, ja lakkaan köyhtymästä hankin nuo kaikki neljä settiä käsiini jotain kautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näillä kynsillä olin juhlistamassa legendaarisen Mummotunnelin kesäkauden avajaisia toukokuun lopussa. Oli kiva ilta, kiitos heille, jotka tunnustavat olleensa paikalla;)

37 thoughts on “Allure ja Spring ne yhteen soppii

   1. Justiisa täällä olen liukua väkertämässä! :D Ei kyllä tollasta taidetta tule mutta en ota lähikuvia. ;)

 1. Älyttömän siistiä jälkeä – TAAS. Mä en ymmärrä, miten sun kaikki designit on kuin suoraan jostain kuvakirjasta. Liukuvärjäyksestä voisit kyllä antaa muutaman vinkin, oli sen verran kinkkistä puuhaa!

  1. Voi kiitos ^_^
   Mä lakkasin ensin kerroksen lakkaa, annoin kuivahtaa, sen jälkeen kastelin (tai kostutin) meikkisienen ja siihen laitoin kumpaakin lakkaa raidoiksi, ja tavallaan imeytin niitä vähän sieneen. Sitten rauhallista töpöttelyä vähän kerrallaan, ei liian pitkään samasta kohdasta ja kynnestä. Toistetaan, kunnes peittävyyttä on tarpeeksi. Sientä kannattaa liikutella vähän pitkittäin, jotta värien rajasta ei jäisi tarkka vaan nimenomaan liuku:) Toivottavasti auttoi!

   1. Every piece of advice highly appreciated! Kiitos, tää laittaa nää vinkit tarkasti korvan taakse seuraavaa suttukertaa varten ja toivoo, että oppii pikkuhiljaa suttaamaan vähän vähemmän ja tekemään siistimpää jälkeä :-)

   1. No miehä sieltä jo kysyin posteja niin kolme settiä olis tehnyt posteineen 70 puntaa eli postikulujen osuus olis ollut 16 puntaa, mun mielestä aika jäätävästi. Itse setit on kohtuuhintaisia mutta nythän niitä pitäisi hankkia jo neljä kappaletta eli 7, 8, 9 ja 10. Ne olis reilut 100€ yhteensä. Mun pitää vähän kalkuloida ja laitan sulle viestiä jos äkkirikastun. Ois kyllä siistiä:)

 2. Ihana liuku! Ja todella kaunis leimaus! Mä luin tätä postausta eilen, mutta harhaiduin ennen kommentointia katselemaan noita UC:n laattoja. Mä haluaisin ainakin kaksi settiä niistä. =S Harmi, kun niitä on niin vaikea saada =/

 3. Nää on huikean ihanat! Rakastan tuota liukuväriä alla. ^_^

  Mä sain vasta juuri hankittua kuutossetin ja yritän vakuuttaa itseäni, ettei uusissa seteissä ole määrällisesti niin monta leimakuviota, joita käyttäisi, että voi perustella itselleen hankinnan tarpeellisuuden.. :D Saa nähdä miten käy.

  1. Oi kiitos:)
   Totta on, että aika samantapaisiahan nuo on kaikki mutta jostain syystä mua vaan polttelee ne silti:D Saapa nyt nähdä, miten mun sitten käy….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *