Ällösöpöilyä

Tulipas tehtyä oikein tyttömäiset kynnet:) Pohjalla on liukuvärjäys kahdella cremelakalla, koristeina fimoja ja helmenpuolikkaita.

Kuvat on sisällä otettu, täällä on satanut koko päivän aivan kaatamalla. Harmi, eilen oli ihana, kesäinen päivä ja tänään taas ei ole ollut ulos mitään asiaa.

En vielä tiedä, miten ratkaisen kameraongelmani. Päätinkin, tai Mr. Murphy päätti puolestani, että ostankin autonkorjausta sillä rahalla, jonka olisin voinut käyttää kameraan.
Kuvat on siis vähän mitä sattuu kunnes keksin jotain tai tapahtuu ihmeitä.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow
-China Glaze Dance Baby
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Lumene Gloss&Care Protecting Top Coat -päällyslakka koristeiden kiinnittämiseen
-fimoja
-helmenpuolikkaita
Ensi viikolle odottelen pariakin pakettia, Models Ownin kimppatilausta ja laitoin myös Cesarssopiin pienen tilauksen koska tarvitsin pikakuivattajaa. Jotenkin oudosti samalla myös wish -listalla ollut Color Clubin Blue-Ming siirtyi tulossa luokseni -tilaan… Tilasin myös yhden Konad -leimauslakan -30% alennuksen houkuttelemana. Pikakuivattajaksi päätyi edelleen Inm koska parempaakaan en ole löytänyt ja lisäksi kokeiluun Cesarsin oma kuivattaja.
Models Ownilta tuleekin aika iso paketti, taisin ottaa kymmenkunta lakkaa. Lisäksi siellä oli käynyt keräilyvirhe ja yksi tilaamistani lakoista oli väärä. Sain hämmentävän hyvää asiakaspalvelua kun laitoin sähköpostitiedustelun heille; vastaus tuli muutamassa minuutissa ja saan pitää väärän lakan ja laittavat uuden postissa. 
Tässä lakkauksessa käyttämäni Lumene päätyi kärryyn eilisellä ruokakauppareissulla. Cittarissa oli Lumenen lakat 3,90 styki ja tarvitsin ihan tavallista, kirkasta päällyslakkaa. Eipä tuo nyt pöllömmältä vaikuta näin ensituntumalla. Fimojen pysyvyyden maksimoimiseksi laitan ehkä vielä toisen kerroksen. 
Olen ollut havaitsevinani pienoista blogiväsymystä omalla kohdallani. Aika on vähän kortilla ja toisaalta tekemistä on muutakin kuin istua sisällä lakkaamassa kynsiä silloin kun olisi aikaa. Ehdin kyllä tehdä edellisen postauksen jälkeen yhdet kynnet mutta en jaksanut kuvata niitä saati tehdä postausta. Vaan ehkäpä tämä tästä, aika moni muukin blogi hiljenee kesän ajaksi. Olen saanut haasteita ja tunnustuksia, ja olen tosi iloinen että muistatte mutta en uskalla luvata, milloin ehdin näitä tekemään. Tallessa ovat kuitenkin kaikki:)
Nyt toivotan mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, seuraava postaus taitaa tulla noista uusista lakoista:)

6 thoughts on “Ällösöpöilyä

  1. Ihanan hempeet kynnet! :) Oon huomannut omalla kohdallani tuon Mr. Murphyn vierailun useammin kuin kerran. Viime viikolla investoin uuden ruohonleikkurin, ja kotiin kaupasta ajellessani auto sitten hajosi. Jos olisin jättänyt leikkurin ostamatta, ne rahat olisi nyt voinut käyttää varaosaan… Ja tämä ei todellakaan ole ainut kerta…

    1. Herra Murphy kurkkii aina olan yli odottaen vain sopivaa hetkeä iskeä:P Ja jos jostain sattuu siunaantumaan ns. ylimääräistä rahaa, kyllä sille nopeasti ottaja löytyy yllättävän laskun tai vehkeiden hajoamisen seurauksena. Niin tyypillistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *