Alelöytöjä

Tänäänkään en esittele kynsiä -ellen sitten ennen iltaa ehdi tehdä jotakin niille. Lähinnä vihreän lakkaleikin seurauksena kynnet ovat aika hurjan näköiset, aluslakasta huolimatta vihreä lakka tuntui pureutuneen kynsiin joten ei kai auta kuin hioa kynnen pintaa tai käyttää jonkin aikaa vain tummia, peittäviä sävyjä.

Esittelen eittämättä runsaalle lukijakunnalleni eiliset alekorilöytöni huonon kuvan kera. Yksikään lakoista ei  siis ollut normaalihintainen, esim. Dependin minilakka maksoi Kicksissä vain 1,50€. Vähän jäi harmittamaan, kun en Stockalta napannut kuitenkaan ihanaa emeraldinvihreää Isadoran lakkaa koska ajattelin, että en tarvitse sellaista. Flormarin lakat olivat Seppälässä 2 pulloa 5€, sävyt ainakin on herkulliset ja ostinkin nuo lähinnä koristelukäyttöön.

Koska kaikkea pitää kokeilla, päätin uhrata nassuni tieteelle ja testata monen hehkuttamaa aspiriinikuorintaa. Siihen tarvitaan tavallista aspiriinia sekä Freemanin ananasnaamio jota saa ainakin isommista marketeista eikä maksa montaa euroa. 
Myös esim. Sensaisti on testannut tätä ja kertoo omia kokemuksiaan täällä 
Idea on, että pari tablettia aspiriinia liotetaan veteen, hierotaan kasvoille ja päälle levitetään parin minuutin ajaksi ananasnaamiota -joka muuten on aika hankala levittää, koostumus on jotenkin jellymäinen ja tuntuu karkailevan sormien välistä. 
Kuorinnan teho perustuu AHA- ja BHA-happoihin.
Miltä tuo sitten tuntui? Iho on kyllä pehmeä mutta myös aavistuksen punoittava. Vähän samaan tapaan, kuin olisi ulkoillut kirpeässä pakkassäässä. Kosteusvoidekin tuntui imeytyvän ihoon ihan hetkessä.
Olen aika herkkäihoinen joten kovin usein en uskaltaisi tällaista kuorintaa tehdä mutta kuten sanottu, mitäpä nainen ei olisi valmis kokeilemaan jne…. :)

2 thoughts on “Alelöytöjä

  1. Mä avaan tän kommentointiosuuden :) FB:n kautta sun blogin bongasin, joten kavereita ollaan siellä, vaikkei oikein muuten tunnetakaan ;) Veikkaan, että tunnistat mut kuitenkin blogini kautta, mutta vieno toiveeni on, että anonymiteetti säilyy tuolla blogiosastolla :)

    Kiva blogi sulla, lisään listoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *