Ainakin on glitteriä

Olin ensin sillä kannalla, etten julkaise näitä kynsiä mutta muutakaan näytettävää ei nyt ole, niin menköön.

Oli huono idea peittää tosi kaunis Catherine Arleyn hololakka 673 glitterirykelmällä. Olisin halunnut käyttää water decaleja mutta ajattelin, että niitä on ollut niin paljon viime aikoina, että välillä on tehtävä jotain muuta.

Ei hyvä. En tykkää näistä kynsistä, överiblingit kärjet riitelevät hillityn pohjan kanssa ja paremmin tuonne alle olisi sopinut jokin vaaleampi cremelakka. Lisäksi minua ärsyttää kun kynnen kärki on röpelöinen ja tarraa kiinni kaikkialle, esim. hiuksiin ja villapaitaan.

Näillä sitä sitten mennään kunnes onneton pikkurillini on sen verran parantunut, että uskallan läträtä lakanpoistoaineen kanssa. Se on tositosi kipeä ja ainakin nyt tuntuu, ettei tippi kestä kunnolla kiinni ja jos kynsi osuu vähänkin jonnekin, sattuu. Taidan olla itse osittain syyllinen tähän koska olin aika huolettomasti aamulla saunarakennuksen katolla putsaamassa ränneistä lehtiä ja roskia enkä muistanut varoa:/

Kynnet myös lyhenivät kauttaaltaan turvallisempaan mittaan.

-Seche Base -aluslakka
-Catherine Arley 673
-Essence Nail Art Special Topper It´s Purplicious
-Mavala Sparkling Silver
-Inm OTD -pikakuivattaja

Mavalan glitteri on hieman alkuperäistä käytännöllisemmässä pullossa, vihaan Mavalan kiinni jumittuvia korkkeja joita ei saa käsivoimin auki.
Viikonloppu on ollut kiva mutta miksi huomenna on taas maanantantai? Miksi vuorokaudessa on niin vähän tunteja? Miksei minulla ole enempää aikaa esim. kynsien lakkailuun kun haluaisin tehdä kaikkia juttuja mutta en vaan ehdi. 
Kai sitä miettii kaikenlaista kun on enää pari päivää aikaa sanoa olevansa kolkyt ja risat ja sekin on jo melkoista itsensä huijaamista…
Mutta koska merkkipäivän varjolla saa hankkia itselleen kaikkea kivaa, kuten vaikka valoteltan, niin saahan tehdä myös tilauseksen TD:lle? 
No, tein jo. Synttärit, mikä loistava syy hankkia varastoihin lakkoja joilla ei ehdi lakata;)

20 thoughts on “Ainakin on glitteriä

 1. Mäkin olen monesti sitä miettinyt mistä saisi aikaa toteuttaa ideoita… Siksi tulee aina käytettyä noita leimauksia koristeluihin kun ovat niin nopeita… Mutta hei, onnea tuleviin synttäreihin! Ehdottomasti saa tilata synttäreiden kunniaksi lakkoja, mäkin nimittäin aion tilata tässä lähipäivinä, vaikka ostolakossa olenkin… :D :D

  1. Levittelin suunnilleen kaikki omistamani koristelutarvikkeet pöydälle ennen kuin päädyin näihin. Leimailu pelottaa yhä, jostain syystä se ei ole ollenkaan onnistunut kun olen testannutkin sitä. Taidan tilata Cesarsilta uuden stamperin, mun pinkki XL-stamperi ei oikein toimi. En tiedä miksi.

   Ja kiitos toivotuksista, sekä sinne myös onnittelut jos sullakin on merkkipäivä:)

 2. Etukäteissynttärionnittelut myös täältä suunnalta! Vanheneminen on kyllä aina hyvä tekosyy perustella hankintoja, onneksi sitä tulee täytettyä vuosia vain kerran vuodessa :D

  Glitterit näyttää kyllä kuvissa ihanilta, mutta kynnenröpölöisyyden vihaamisen ymmärrän kanssa!

  1. Nyt kun nää on olleet mulla muutaman tunnin niin tuntuu ihan ookoolta:) Vaan jotain kaipaisivat vielä lisää, ehkä pari isompaa strassia vaikka…
   Taisin ostaa kaikkiaan kolme Mavalan putelia ja yhdistin ne nyt tuohon tyhjään Inm-pulloon, huomattavasti kätevämpää:)

 3. Mun silmään nää näyttää kivoilta. Juu onhan se röpökärki ärsyttävä, mutta mitä sitä ei kauneuden eteen kärsisi. ;)

 4. Hyvältä näyttää !!! =)
  Samankaltaisia ajatuksia oli ajankulusta tänään, mutta päätin käyttää liian vähäiset tunnit kynsien lakkaamiseen…
  Kyllä, synttäreitten vuoksi saa tilailla lisää lakkoja, joita ei ehi käyttää. Ite meinasin juhlistella omaa synttäriä loka-marras-joulukuun tileistä, etten vahingossa jää ilman mieleisiä lahjoja. ;D

 5. Mun täytyy nyt kyllä kysyä, kun mulla on ongelma :D Eli tuo Inm Out the Door, laitatko sen missä vaiheessa kynsille? Heti kun lakat on laitettu vai annatko kuivahtaa pari minuuttia vai kuinka?
  Kun minulla on tuo myös ja tuntuu ettei se kuivu ikinä ja jos se tuntuu pintakuivalta, ei tarvi kuin katsoa kynsiä päin ja lakat on ihan rutussa :( Kuitenkin kun sitä on kehuttu niin oletan käyttäväni sitä jotenkin väärin :D

  1. Kyllä mä annan hetken kuivahtaa ennen kuin laitan pikakuivattajan eli en laita ihan märän lakan päälle. Onko sulla kuinka monta tai paksuja lakkakerroksia alla?
   Muuta syytä en keksi kuin että lakkoja on monta kerrosta tai turhan paksusti.

   Mielestäni Inm ei ole yhtä tehokas kuin esim. Seche Vite mutta se ei kutista lakkoja tai paksuunnu samalla tavalla kuin SV:)

  2. Jos mulla on sitten Inmille liikaa kerroksia, kun Cesarsin pikakuivattaja ei oo ikinä tehnyt samaa O_o Täytyy yrittää seuraavalla kerralla ohuempien kerrosten kanssa :)

 6. Mavala on tosiaan ihan järkyttävän vaikea saada auki. Olen huomannut että itselläni myös Opit saattavat välillä olla hankalia,mutta esim. Cgh ja CC eivät taas jumitu korkeistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *