Aikuisen naisen Mossa

Mä olen vähän huono kosmetiikkabloggaaja siinä mielessä, etten raaski testailla kasvojen hoitotuotteita ns. vain blogia varten, vaan käytän tunnollisesti loppuun kaikki tuotteet, joista tykkään ja jotka sopivat iholleni. Tästä seuraa tietenkin se, että kovin usein täällä ei nähdä postauksia ihonhoitotuotteista. Musta tuntuisi vaan ihan järjettömältä tuhlaukselta jättää hyvän tuotteen käyttö alkuunsa ja napata seuraava jonosta. En pysty!

Seerumien ja öljyjen kohdalla tuntuma ja vaikutuskin on mielestäni helpompi arvioida, mutta en mitenkään osaisi puntaroida kosteusvoiteiden tehoja parin viikon testijakson jälkeen. Paitsi tietenkin silloin, jos saan jonkin ihoreaktion tuotteesta tai se on muutoin sopimaton, tätäkin tapahtuu.

Tämän pienen alustuksen jälkeen pääsen jälleen kirjoittamaan teille Eko-sertifioidusta, Latviassa valmistetusta Mossasta. Jokin aika sitten kerroin merkin kasvoöljystä ja pullo on huvennut mulla jo puoliväliin saakka. Ihan taatusti hankin uuden, niin kovasti olen siitä pitänyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain jo alkusyksystä testattavaksi ikääntyvälle (~45v) iholle suunnatut Age Excellence Intensive Lifting Day Creamin ja Intensive Wrinkle-Smoothing Night Creamin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mustaseljan marjojen uutteessa on runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja sekä A-vitamiinia ja yhdessä nämä ehkäisevät juonteiden muodostumista, napakoittavat ja kirkastavat ihoa.

Voiteissa on hyvä tuoksu ja ne imeytyvät nopeasti ihoon jättämättä sitä tahmeaksi. Päivävoide on ollut erittäin hyvä meikin alle, mikä on itselleni yksi tärkeimpiä päivävoiteen ominaisuuksia kosteuttavuuden lisäksi, tietenkin. Yövoiteen jäljiltä iho on aamulla miellyttävän pehmoinen ja ravitun oloinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pumppupullo on hygieeninen ja suutin annostelee voidetta sopivasti. Pieni miinus siitä, ettei pakkauksesta näe, paljonko sisältöä on jäljellä. Pullon painosta ja painopisteestä päätellen nämä alkavat olla mulla lähellä loppusuoraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mossalla on myös AHA-hedelmähappoja sisältävä Miracle Peel-kuorintanaamio. Oma kokemuspohjani rajoittuu tämän lisäksi vain yhden merkin hedelmähappokuorintaan, joten en ole asiantuntija. Naamio lupaa kuitenkin kiinteyttää ihoa, pienentää ihohuokosia, häivyttää pigmenttiläiskiä ja tasoittaa juonteita.

Vaikutusaika on 5-15 minuuttia ja ensimmäisellä käyttökerralla kannattaa aloittaa viidestä minuutista. Ihon voimakkaahkokin punoitus happokuorintoja käytettäessä on normaalia, mutta tästä mulle ei tullut mitään reaktiota edes maksimivaikutusajalla. Ilmeisesti hedelmähappojen määrä eri tuotteissa vaihtelee paljonkin ja kenties tämä on miedommasta päästä, arvelee yhden naisen testiraati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hintatasoltaan edullinen sarja on vienyt sydämeni. Latviassa ja Virossa totisesti osataan luonnonkosmetiikan valmistus <3

Mossaa myyvät mm. Hyvinvoinnin tavaratalo, Biodelly sekä Sokos ja Stockmann.

Ps. Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin arvonta on suoritettu ja onnetar poimi Marika M:n arvan muiden joukosta. Onnea! Marikalle on laitettu sähköpostia:)


Tuotteet kasvoöljyä lukuunottamatta saatu pr-näytteinä. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista mahdollisesti kertyvä tuotto käytetään blogin palvelinkuluihin. 

11 thoughts on “Aikuisen naisen Mossa

 1. Mossan kasvovoiteissa minua hieman arveluttaa inci-listan kärjessä oleva alcohol. Minulle se on vähän turn-off -juttu. Ehkä se on vaan minun rajoittuneisuuttani, jälleen kerran. Kuorintanaamiota voisin kokeillakin, koska hedelmähappojen suhteen olen aika tietämätön. Voisin ehkä hyvässä lykyssä kokea valaistumisen;)

  1. Alkoholi on vähän kaksipiippuinen juttu. Itse en sekaihoisena pidä sitä pahana mutta kuivempi-ihoinen varmasti ajattelee asiasta ihan eri tavalla. Tai kuuluuko ylipäätään alkoholi luonnonkosmetiikkaan, olisi kokonaan oman postauksen aihe. Mulla ei kuitenkaan ole niin laajasti tietoa tai kokemusta, että arvaisin lähteä siitä kirjoittamaan:) Noita hedelmähappokuorintoja kyllä suosittelen lämpimästi <3

 2. Mulla on näistä jotain kaapissa, mutta en ole ehtinyt testaamaan. Mä availen testailuja varten aina jotain, mutta esim. sy-voiteita, joita kuluu huomattavasti muita hitaammin, mun on hyvin vaikea avata uutta, jos on jo useampi auki. Eli vähän koitan rajoittaa, mutta huonoin menestyksin, varsinkin ihonhoito on se, joka eniten itseäni kiinnostaa. :)

 3. Mulla kans on jarruna toiminut tuotteista löytyvä alkoholi, kun en ole löytänyt vielä yhtään rehellistä alkoholia sisältävää tuotetta, joka sopisi mun iholle pitkässä juoksussa :P Mutta merkin misellivettä täytyy kyllä ostaa, se taisi olla holiton, samoin tuo öljy kiinnostaa kans!

  Mäkin koitan käyttää tuotteet loppuun tai avata uuden vasta silloin, kun jo käytössä ollut on rutkasti huvennut. Tai, tämä koskee ihonhoitoa, meikkien suhteen olen hövelimpi :D Meikkivoiteitakin on avattuna aika..monta.

  1. Mulla on Mossan misellivesi myös, mutta tunnustan, että en ole edes vilkaissut inciä :P Tuote on ollut käytössä ihan hyvä, mutta nyt ostin myös Mádaran misellivettä, josta mulla on aika korkeat odotukset. Saapa nähdä! En voi avata sitä vielä, koska mulla on käytössä x-määrä misellejä:D On kyllä meikkejäkin….niitä availen paljon matalammalla kynnyksellä vaikka ei nekään ikuisuuksia säily.

  1. Mulla oli tuo Mádaran naamio kädessä tässä eräänä päivänä Sokoksella mutta nyt on niin monta naamiota avattuna, että käyttelen ensin niitä pois. Ehdottomasti kuitenkin kiinnostaa!

 4. Mielenkiintoisia tuotteita. Äitini ja samalla siskoni ovat nyt lähiaikoina ihastuneet tähän merkkiin, ja olen saanut kuulla paljon hyvää monista tuotteista. Lienee siis kokeilun paikka, lupaavilta nämä nimittäin ainakin vaikuttavat :)

  1. Tää on kyllä ihana merkki eikä ole hinnalla pilattu. Nyt alessa oli Sokosella sekä Mádaraa että tätä Mossaa joten kantsii tutkailla tarjontaa:)

 5. Juuri tänään hivelin näitä Sokoksella! Etsin äidille sopivaa silmänympärysvoidetta ja kokeilin juurikin tämän mustaseljasarjan sy-voidetta, mutta tuoksu oli aika..kauhea. Tosin veikkaan että se testeri saattoi olla pilalla, yleensä kaikissa pilaantuneissa kosmetiikan testereissä on se sama tietty haju joka tunkee läpi, oli kyseessä sitten hajuvesi tai jokin voide. No enivei, kiinnostuin itse merkistä kuitenkin. Pakkaukset on kivoja myös :)

  1. Se voi olla kyllä pilalla, tosi usein testerit on vanhentuneita ja olleet kuumien lamppujen alla yms.
   Tykkään kans näistä pakkauksista, jäi se mainitsematta tossa jutussa. Söpöjä ovat:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *