Äijähommia eli miesten LivBox

Heimoi! Muistattehan keväältä miesten LivBoxin? Se tulee taas, joten nyt on kiva tilaisuus hemmotella omaa miestä, poikaystävää, veljeä tai muistaa isää isänpäivänä, jota vietetään marraskuun toisena sunnuntaina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Syksyn miesboksi kätkee sisäänsä mm. Reino Nordinin suosikkituotteen ja tietysti paljon muutakin. Boksi on myynnissä nyt hintaan 19,90€ ja toimitetaan marraskuun alussa.
Mä en hyödy millään tavoin vaikka tilaisitte koko suvun miehille boksit linkin kautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa näkyy kevään boksin sisältö ja mun mielestä se on kivan monipuolinen. Mukana on niin ihon- kuin hiustenhoitoa ja -muotoilua sekä tuoksujuttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla on oikeastaan ketunhäntä kainalossa ja ihan syykin siihen, miksi nostin miesten LivBoxin esille. Sen myötä näet Better Nail Dayssa nähdään ensimmäinen vieraskynäkirjoitus ja yhdistetty Mies testaa-osio. Mä olen edelleen sinkku, eli ei kannata onnitella :D mutta olen kuitenkin saanut nakitettua muuan mieshenkilön tuottamaan sisältöä miesnäkökulmasta blogiin satunnaisten kirjoitusten myötä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mua jännittää tää kaikki ihan hulluna! Ihanaa sunnuntaita ja kaunista alkavaa viikkoa kaikille:)


LivBox saatu blogiyhteistyön kautta

4 thoughts on “Äijähommia eli miesten LivBox

    1. Mä odotan kans! Ei sitä naisena osaa ehkä ihan samalla tavalla arvioida ja odotuksetkin esim. tuoksujen suhteen on varmasti kovin erilaiset kuin miehillä yleensä.

  1. Mä niin tykkäisin tilata tän boxin miehelle ja mies itsekin haluisi, mutta joka kerta siinä on ollut useampi tukkajuttu ja kun mies on kalju niin menee vähän hukkaan :DD

    1. Nohhh, myös tää vieraileva kirjoittaja on kalju mutta täytyy koittaa keksiä jotain jos boksista tulee joku tukkajuttu:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *