Ahoy

Yksi China Glazen kauneimpia lakkoja on mielestäni Ahoy! Olen lakannut sillä ainakin kahdesti aiemmin, ensimmäiset kynnet löytyvät kolmen vuoden takaa ja toiset kahden. Vanhemman postauksen kuvan värisävyt on kyllä niin päin helekkaria kuin olla ja voi. Punaiset ovat olleet aina vähän hankalia kuvata oikeissa sävyissä mutta noin pieleen ei moni onnistu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käytin kahden vuoden takaista reseptiä, eli lakkasin alle kerroksen peittävää Kikon 313:a.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sen päälle laitoin kaksi kerrosta Ahoyta. Vadelmanpunainen jellylakka on todella kaunis ja se, minkä se peittävyydessä tai kuivumisajassa häviää, se kirii kiinni moniulotteisessa kauneudessaan ja kiillossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ilmeisesti tätä ei voi koristella muulla tavoin kuin siirtokuvilla. Mulla oli ajatus tehdä tällä kertaa jotain muuta, mutta sen verran hitaanlaisesti tämä kuivui, että leimauspuuhiin olisi uskaltautunut vasta seuraavana päivänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joten jälleen siirtokuvia, olkaapa hyvät:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pullossa näkyy selkeää vajumaa, mutta ehkä en kuitenkaan ala haalia mistään varapulloa. Mä olen vähitellen ymmärtämässä, että multa ei lakat käyttämällä lopu joten varapullojen keräily on kyllä hätävarjelun liioittelua:)

24 thoughts on “Ahoy

 1. Niin nättiä, niin helmee ;) Hieno lakka ja suloiset koristelut! Kurkkasin nopeasti myös vanhat postaukset, niin kyllä tuo hieman lyhyempi kynsimitta on mun mielestä kauniimpi kuin tuossa kaksi vuotta vanhassa postauksessa :) Ja onhan se aina kiva välillä tehdä vertailua vanhaan, että kuinkas hyvin on valokuvaamisessakin kehittynyt! :)

  1. Mäkin tykkään tästä lyhyemmästä enemmän. En tiedä, mikä siinä olikin, että piti olla ihan hullun pitkät kynnet. Tosi pitkä luonnonkynsi harvoin on kovin kaunis mutta kai se on niin, että maku ja mieltymykset muuttuu ja jalostuu:)

 2. Onpa herkullinen sävy! Toden totta, vadelma tästä tulee mieleen ja vesi kieleen. Mä en olekaan mun harvoja China Glazeja käyttänyt pitkään aikaan. Mutta Picture Polish stampperi tuli eilen! Jii-haa! Ja uusia MILVin siirtokuvia… Mites China G suhtautuu Sechen pikakuivattajaan? Kutistuuko?

  1. Tämä on kyllä varsinaista silmäkarkkia:)
   Mä en Sechestä tiedä kun käytän joko Picture Polishin Looking Glassia tai G&G HK Girliä, niillä ei kutistunut. Nyt tosin otin uhkarohkeasti Sechepullon käyttöön ja aion testailla sitä aina silloin tällöin ja yritän olla välittämättä aiemmista huonoista kokemuksista.. Sillä tosiaan kutistui lakkaukset ihan pilalle joskus kun sitä käytin. Katsotaan!

 3. Vähänkö sulla oli pitkät kynnet kaks vuotta sitten, jestas! Nyt on kyllä selvästi trendi vähän muuttunut kynsien mitan suhteen, aiemmin kaikki tavoitteli mahdollisimman pitkiä kynsiä ja nyt taas selkeästi enemmän suositaan lyhyempiä :)

  Ahoy on tosi kaunis ja omaanikin hilloan sinnikkäästi, vaikken ole sitä vuosiin käyttänytkään.

  1. Onneksi on muuttunut, itteäkin hirvittää kattoa noita vanhoja kuvia!
   Suosittelen kaivelemaan näitä vanhoja aarteita välillä käyttöön, nekin ansaitsevat päästä välillä esille:)

 4. Katsoinkin heti kuvista, että on ihan kuin ”vanhaa Sissiä”. :D On sulla kyllä ollut huiman pitkät kynnet. Itselläkin oli yhdessä välissä ihan liian pitkät, mutta eipä sitä silloin aikoinaan tullut niin ajateltua. :)

  1. Musta silloin ennen (eli joskus pari vuotta sitten) trendi oli selvästi pitempien kynsien, vähän kaikilla oli mahdollisimman pitkät. Onneksi ei ole enää:D

  1. Punaiset on usein hankalia! Siitä syystä en mielelläni tee tikkuvertailujakaan niistä, sävyt ei vaan toistu oikein joten niistä ei ole kenellekään mitään hyötyä. Näissä kuvissa ollaan ehkä edes samalla peltoaukealla oikean sävyn kanssa:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *