Ah, Ahoy!

Seikkailuni punaisten lakkojen ihmemaassa jatkuvat. Näin China Glazen Ahoy! -lakan Emmalla ja siitä tuli välittömästi pakkomielle. Olen toki nähnyt siellä paljon muutakin ihanaa (kuten Iris My Casen) mutta tämä oli sentään realistinen himotuskohde ja jokunen päivä sitten se kopsahtikin onnellisesti postilaatikkooni.

Ahoy! ei ollut ihan niin helppo levittää kuin Snap My Dragon jonka esittelin täällä mutta ei missään tapauksessa huonokaan. Jellyhkön koostumuksensa vuoksi tämä vaati kolme kerrosta peittääkseen, onneksi lakka kuivui nopsaan.
Kaunista lakkaa ei tee mieli kätkeä ja lätkin vain siirtokuvia koristeeksi.

Onhan se nyt nätti, voi elämä sentään. Miten ihmeessä olen voinut tähän asti välttyä tältä?? Ahoy! ei ole mikään uusi lakka, minä vain olen myöshässä kuten tavallista. Muistan hipelöineeni tätä Kicksissä (alekorissa!!) silloin, kun siellä myytiin vielä China Glazea. Anchors Away -kokoelma julkaistiin keväällä 2011.

Näillä eväin huomenna tapaamaan ”kynsi-ystävää”, kiva päivä siis tulossa, ja myös kiva lakkavaihtari joka aika monessa blogissa on jo nähtykin mutta minä en ole vielä onnistunut saamaan sitä käsiini.

Mukavaa ja leppoisaa tulevaa viikonloppua itse kullekin:)

31 thoughts on “Ah, Ahoy!

 1. Täällä on toinen matti myöhäinen, joka kovasti ihmetteli, miksei ole tajunnut aikaisemmin hankkia tätä :D Emma sai minutkin tilaaman :D

  Todella kaunis lakka ja lakkaus! ♥

  1. Siis todellakin on! Tämä pitää nähdä ennen kuin se jotenkin avautuu. Jaa vaan jatkossakin Ahoyn ilosanomaa kaikille lakkahurahtaneille:)

  2. Siis täh, mähän myin Ahoy!ni Emmalle kun musta se ei näyttänyt oikein miltään :D Ihan kajahtaineta olette :D Lakkaukset on hienot kyllä :)

 2. Mullakin on tää notkunut laatikossa sieltä ilmestymisestään saakka, mutten oo oikein osannut käyttää. Pitäiskin kokeilla taas, josko mieltymys ois syttynyt :). Tätähän on muuten sanottu Ruby Pumpsin pinkiksi versioksi.
  Mut kaunis se on. Pöydällä nököttää, kun vertailin OPIn I’m All Earsin kanssa :). Ei oo onneks samis ;).

  1. Tässä on kyllä samaa kuin Ruby Pumpsissa, onneksi sekin löytyy laatikosta jouluja ajatellen:) Mutta tuota OPIa mulla ei ole, swatcheissa kyllä äkkiseltään näyttää aika samalta. Oisko se pinkimpi kuin tämä? Ja vaaleampikin?

  2. On joo, pinkimpi ja vähän vaaleampi ja siinä on sinistä noissa hippusissa (hitsi, oon ihan surkea noiden lakkojen koostumusten ja luokittelujen kanssa, onkohan glass flecked oikea termi? :/). Ihan erilainen siis, molemmat mahtuu meille ;).

 3. Oi, tuo Ahoy on ihana. Kuolaa sitä aina kaverin sormilla, mutta vielä ei ole tarttunut omaan ostoskoriin. Pullosta en kyllä olisi heti arvannut, kuinka herkullinen tämä on kynsllä.

  1. Mä pidän sut mielessä seuraavan kerran kun tilailen:) Nämä kynsillä nyt olevat on Born Pretty Storesta, 3 taalaa arkki eikä postareita eli käytännössä eivät maksa juuri mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *