Agent Lavender – Do You Lilac It?

Minä en tunnetusti ole glitterlakkojen ylin ystävä mutta tietyn tyyppisistä pidän kovastikin.

Tässä lakkauksessa käyttämäni Depend tulee taatusti pääsemään toistekin käyttöön, sillä ihastuin siihen hyvin paljon. Lakassa on eri kokoista hologlitteriä kirkkalla pohjalla josta tykkäsin kovasti.
Palataan kuitenkin alkuun ja vaiheisiin ennen Dependiä. Aloitin liukuvärjäyksellä johon käytin kahta lilaa. Agent Lavender ei ollut vaaleaksi lilaksi ihan toivoton tapaus vaan levittyi jopa kohtuullisesti ja peitti riittävästi kahdella kerroksella. Valoa vasten katsoen kynsien kärjet kyllä kuulsivat läpi mutta se ei tällä kertaa haitannut sillä päälle tuli vielä liukuväri. Toiseksi lakaksi liukuun valikoitui OPIn Do You Lilac It?.
Tässä vaiheessa kävin vaihtamassa yhteen ranskalaisvalmisteiseen henkilöautoon renkaat. Ai ette usko? No ehkä en ihan mutta käteni kävin kyllä sotkemassa ja palasin sitten myöhemmin jatkamaan näitä naisellisempia hommia. 
Laitoin liukuvärin rajalle ikivanhoja, ärsyttävän huonolaatuisia siirtokuvia ja lopuksi vielä kerroksen alussa hehkuttamaani glitteriä. Pinta jäi hiukan röpelöiseksi ja viimeistelin lakkauksen kerroksella Rimmelin päällyslakkaa. Se ei edelleenkään ole voittajaansa kohdannut ja jos tämä loistotuote jossain vaiheessa katoaa kaupoista, tulee maansuru.

OPI Natural Nail Base Coat
China Glaze Agent Lavernder
OPI Do You Lilac It?
Depend 335
Inm OTD -pikakuivattaja
Rimmel Pro Super Wear Topcoat
Depend 335

Mitä pidätte? Tuleeko jollakin teistä mieleen jotakin vastaavaa lakkaa kuin tämä Depend? Sellaiselle näet voisi olla kokoelmassani vielä tilaa:)

48 thoughts on “Agent Lavender – Do You Lilac It?

 1. Nätit kynnet on :) Itsekään en niin välitä glitterlakoista.. ne on ihanan näköisiä, mut hankala poistaa, niin ei kestä hermot kovin useasti sitä urakkaa. :D

  1. Ne on usein aika…tylsiä. Kivoja pullossa ja tehosteena lakkauksissa mutta enpäs nyt muista, koska olisin lakannut pelkällä glitterillä. Taitaa olla varpaankynnet ChG Atlantiksella:)

 2. Oi, ompas ihanat kynnet! :)

  PS. Voisikohan noita mun omia poistamia kommentteja poistaa tuosta näkyviltä, koska säädin taas tapani mukaan! :D

 3. Ihanat kynnet, as usual;) ja onkohan tuo hologlitter tuossa dependissä voimakkaampaa kuin ChG:n fairy dustissa? Itseltäni puuttuu tuo fairy dust ja wish-listalla roikkuu edelleen, olisikohan tässä hyvä korvaaja sille… Hmm. :D

  1. Mullakaan ei sitä Fairy Dustia ole mutta siinä taitaa olla vain yhden kokoisia hileitä? Tää oli siitä kiva, kun oli eri kokoisia, tulee vähän vaihtelevampi lopputulos:)

 4. Oooooooooooooooh! =) Ihan kuin sun kynsillä ois vesipisaroita :) Mulla tuo Rimmel kans käytössä toisinaan, kiinnitän lähinnä strasseja yms, kun mulla se vetäsee LÄHES AINA siirtikset mukanaan :O Mä marssin kyl joskus sun oven taakse ja saat luvan lakata mulle jotkut ihanuudet, näistä mulle iski pieni kateus ;)

 5. Mites ChG Techno? Vai onko siinä liikaa hexejä?
  Kauniit kynnet. Mulla aina unohtuu liukuvärit jotenkin ja on kiva, kun sä muistutat. Nääkin on muuten aika sissit! :)
  Löysitkö muuten SpaRitualeja mistään?

  1. Kukaan ei toimita SpaRitualia Suomeen! Uskomatonta. Taisin sentään löytää glitterin, Barry M:llä on kiva:) Joudun taas tilaamaan yhden lakan kotiovelle toimitettuna:DD

   Näissä kynsissä on kyllä kotoinen olo, kiitos:)

 6. Aivan ihanat kynnet ja tosi kauniin liukuvärin oot taas tehnyt! Tuo Dependin hologlitter on kyllä kaunis ja omaankin lakkakokoelmaan mielelläni sen ottaisin! :)

 7. Järjettömän kaunis liukunäissä ja tuo Do You Lilac It? on todella kaunis lakka. Dependistä tulee mieleen Coral Prosilkin Las Vegas -kokoelman Just Married. Omaan silmään aika samanlainen, molemmissa erikokoista kimalletta.

  1. Kiitti!
   Siinäkin on näköjään vain yhden kokoista hilettä. Ihastuin tähän erityisesti koska glittereitä oli eri kokoisia:) Mutta Barry M:ltä löytyy ainakin swatchien perusteella lähes identtinen lakka, jei:)

 8. Normaalisti en tykkää dependeistä yhtään (edustavat mulle samaa sarjaa kuin mavalat, brrr) mutta hitto kun tämä oli nätti! Ja tietysti koko lakkaus myös :)

  1. No mulla on vähän sama kun oikeastaan vihaan noita pikkupulloja:) Onneksi Emma vinkkasi Barry M:stä, jos se on yhtä kiva niin tää saa lähteä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *