Adopt’

Jokos Adopt’ on teille tuttu?
Adopt’ on tuoksusarja, joka tarjoaa yli 40 erilaista parfyymivaihtoehtoa erittäin kuluttajaystävälliseen hintaan.
Tuoksut on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa ja niiden luoja on Dominique Monlun, jolla on 30 vuoden kokemus tuoksujen parista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olin pannut merkille tuoksujen ilmestyneen lähimarkettini hyllylle ja olin mielissäni, kun sain mahdollisuuden blogin kautta päästä tutustumaan tuotteisiin lähemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Merkillä on oma verkkokauppa, josta löytyy koko laaja tuoksuvalikoima. Hinta ei päätä huimaa, sillä 30ml EdP maksaa vain 8,90€.
Hinta on jälleenmyyjillä käsittääkseni sama, ainakin tossa mun lähi-Cittarissa oli.
Verkkokaupassa ilahdutti maltilliset toimituskulut ja jo kolme tuoksua tulee täysin ilman kuluja. Se on totisesti iso plussa, koska ihan periaatteestakin jätän usein jotain tilaamatta, jos postikulut on hurjan korkeat. Toimitusaika oli myös huisan nopea, paketti saapui perille jo seuraavana päivänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksut on verkkokaupassa jaettu tuoksuperheisiin, mikä helpottaa oman suosikin löytämistä. Tuoksuperheitä on kuusi: citrus, fruity, woody, gourmet, floral ja oriental.
Jokaisen tuoksun tiedoista löytyy myös varsin tarkka kuvaus nuoteista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mun on näistä seitsemästäkin tuoksusta täysin mahdoton valita yhtä ylitse muiden, mutta ehkä eniten tykästyin pehmeän kukkaiseen Fleur de Cotoniin ja mausteisen marjaisaan ja mehevään Grenadineen.
Grenadinesta tulee mulle mieleen jokin nuoruudessa käyttämäni tuoksu, mutta en millään saa päähäni, mikä se voisi olla. Koska puhutaan 80-luvusta, se on ehkä ollut joku Date tai vastaava. Yhdistän mielessäni Grenadinen huolettomaan nuoruuteen ja siksi se varmaan kolahtikin niin lujaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksut on pakattu konstailemattomaan lasiseen suihkepulloon. Näitä oli tosi kiva paitsi tuoksutella, myös kuvata:) Kätevän muotoinen pullo sujahtaa näppärästi myös mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Iholla tuoksut kestävät hyvin ja ennen kaikkea muuttumattomina. Mä yleensä olen aika skeptinen edullisten hajuvesien suhteen, koska ne joko a) muuttuvat häiritsevällä tavalla ja/tai b) eivät kestä iholla juuri ollenkaan. En olisi uskonut, että alle kympin parfyymi säilyy näin hyvänä.

Kuten huomaatte, innostuin vähän myös kameran kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onko Adopt’ teille tuttu? Jos ei, suosittelen heittämään mahdolliset ennakkoluulot romukoppaan ja tutustumaan tarkemmin, luvassa on varmasti iloinen yllätys.


Tuoksut saatu pr-näytteinä

18 thoughts on “Adopt’

 1. Ihan on uusi tuttavuus mulle, ja kyllä, olen kanssa _erittäin_ skeptinen markettituoksujen suhteen, en ole varmaan opiskeluaikojen jälkeen ostanut yhtä ainutta. Mutta nuoruustuoksusta tuli mieleen sellainen kuin ”Timantti hangella”. En kuolemaksenikaan muista, olisko se ollut jokin Lumenen tuote, vaiko ei, mutta jokin kotimainen juttu se oli. Mun vakituoksuni 80-luvun puolivälissä. Oi niitä aikoja. (Pistän sulle muuten emailia messupäivään liittyen)

  1. No mulla on toi sama. Yleensä halvat tuoksut on …noh, halpoja myös iholla ja kyllä tälleen aikuisena saa jo vaatia tuoksulta aika paljon. Oli kiva yllättyä positiivisesti!
   Postasin taannoin Lumenen Kuulas-tuoksusta ja sen yhteydessä jossain virisi keskustelu, jossa joku muisteli että Lumenella olisi ollut aiemminkin jokin tuoksu. Ehkä se oli sitten tämä? Mun nuoruusmuistot rajoittuu noihin Date-tuoksuihin, joita omistin useampia ja tietenkin Yves Rocheriin:) Myös Fii-merkkinen deodorantti oli tuolloin kovasti pinnalla.

  1. Kiitos kiitos, ehkä oli ihan hyvä etten lähteny maalaamaan tota hyllyä valkoiseksi, on se kivempi näin:D

 2. Hintaansa nähden tosi hyviä. Eihän näissä mitään erikoisen hienostuneita kerroksittaisia tuoksumaailmoja ole, mutta ihania perustuoksuja. :)

 3. Taisin valkoista näistä viimeksi Cittarin retkellä haisutella, olikohan se joku myski??? Seuraavalla keralla joku muu taas kunnes löytyy kiva! Keksintö on kyllä kokonsa sekä hintansa puolesta kiva!

  1. Sulla on hyvä yhden pysähdyksen taktiikka. Kerralla jos haistelee montaa, tuoksut sekoittuu eikä lopulta enää erota mitään. Siinä vaiheessa mulla onkin jo nenä tukossa myös:D

 4. Mä oon ehkä nähnyt näitä yhdessä kaupassa, mutta aina vaan mennyt ohi koska näyttää jotenkin niin halvoille ettei vaan voi olla hyviä :D Täytyy kyllä ens kerralla mennä haistelemaan paria! Nää olis just tosi käteviä pitää laukussa tai ottaa matkalle mukaan.

  1. No niin, nyt on ensi kerralla hyvä syy pysähtyä, kun näistä on jo monessa blogissa ollut arvioita ja hyväksyviä nyökkäilyjä:)

  1. Hylly on Tigerista, ja ainakin viime viikolla näin näitä vielä myynnissä siellä. Siihen kuuluu myös takalevy, jonka olen irrottanut. Hinta taisi olla 15€ paikkeilla:)

Comments are closed.