ABH Modern Renaissance

Mä en ajatellut kauhean montaa viikkoa putkeen jatkaa tätä paletti viikossa-shoppailumoodia, mutta kuten varmaan moni arvasi UD Naked Heat-postaukseni ja sen kommenttien perusteella, päädyin ostamaan myös Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance-paletin.


Siinä, missä kuuman Nakupaletin hankinta oli kuukausien odotuksen lopputulema, oli Modern Renaissance muutaman päivän päänsisäisen juupas-eipäs kädenväännön tulos. Myönnän, että hyvällä Kicksin myyjällä oli sormensa pelissä. Jos myyjä ei olisi niin itsekin vilpittömän ihastuneena kannustanut mua ostamaan paletin, olisin ehkä järkiintynyt ja poistunut liikkeestä tyhjin käsin. Kerroin tietenkin, että olin ostanut Naked Heatin ja sain saman vastauksen kuin monelta lukijaltakin, eli ”tää on ihan erilainen”.


Itse paletti ei ole mikään uusi juttu, nythän kanavilla ja sivustoilla keskustellaan jo Subculturesta. Sen sävyt eivät samalla tavalla puhuttele minua ja laadustakin käydään kummallista kissanhännänvetoa.
Modern Renaissancen on voinut hankkia ulkomailta jo hyvän aikaa sitten, mutta Suomeen nämä rantautuivat melko hiljattain eikä palettia vieläkään löydy kaikkien Kicksien valikoimista.


Mulla oli luvalla sanoen takana vähän paska päivä ja silloin olen tavallista alttiimpi hakemaan lohtua materiasta. Lisäksi lompakossa kuumotti Kicksin -20% alekuponki, joka on ihan tuntuva rabatti 59 euron hintaisessa ostoksessa.


Sävyt ovat kyllä äärimmäisen kauniita ja hyvälaatuisia. Mulla on entuudestaan Anastasian Master Palette by Mario, joten jonkin verran olen meikkaillut ABH:n luomiväreillä.
Laatu on hyvin tasaista ja sormella swatchaillessa oikeastaan vain Love Letter ja Venetian Red erottuivat hitusen kuivempina.


Se, olisinko oikeasti tarvinnut tätä palettia, jääköön nyt huomiotta. Lopulta melko harva hankinta perustuu tarpeeseen ja kosmetiikka on mulla niitä harvoja asioita, joihin ns. törsään rahaa. Lisäksi tällainen paletti säilyy ikuisuuden, joten sitäkään ei kannata murehtia.

Ja onhan se ihan erilainen kuin Naked Heat, katsokaa vaikka:

I rest my case.

22 thoughts on “ABH Modern Renaissance

 1. Modern Renaissance on upea paletti. Nuo sävyt on mun makuun:) . Mulla on nyt ihan mennyt ohi se, että näitä paletteja saa siis Kicksistä, ihan live-myymälästä. Pitääkin mennä heti hypistelemään, kun pääsen isolle kirkolle seuraavan kerran:)
  Subculture-paletti on tosiaankin Youtubessa haukuttu mennen tullen. Sävyt on aika erikoiset, etten oikein niille syty.

  1. Ihan kaikissa Kickseissä ei ole, mutta isolla kirkolla oli ainakin Kampin myymälässä, eli sinne siis. Tilaamalla tietenkin saa, mutta hintaero on lopulta aika pieni noissa ulkomaankaupoissa, ja päälle voi tulla vielä alvit ja postikulut.

 2. Tää on kyllä ihana ja yllättävän monipuolinen käytössä. Ensin ajattelin itelläni tän liian lämpimäksi ja en jotenkin nähnyt kuin nuo punaiset mutta kun aloin testailemaan, niin ohan tää ny ihana. Ja kiva, kun punasta voi käyttää vaikka vaan vähän mausteena. Mä mietin hetken Heatiakin mutta musta tuntuu, että tää MR riittä mulle. Ainakin tällä erää. ;) Tarpeitahan saa nopeastikin ”luotua”. :D

  1. Juuri näin, en mäkään voi koko luomelle laittaa punaista, koska sitten näytän siltä kuin olisin itkenyt. Mutta juuri tehosteena ja pikanttina lisänä kiva:) Heatin sävy on kyllä lämpimämpiä, joten jos ne eivät tunnu omilta niin tämä on ehkä käytännöllisempi. Olkoonkin, että Heatissa on myös vähän viileämpiäkin vivahteita:)

 3. Hehhee, joo ei kannattaisi lähteä kaupoille ketutuspäivinä, aika monet asiat olen myös lohtushoppaillut :D Mutta paletti on kaunis! Ehkä nyt, kun Anastasian meikkejä saa kattavammin Suomesta, voisin harkita jotain luomiväripalettia ^_^

  1. Kampin Kicksissä näkyi olevan sinkkunappejakin, mutta kyllähän paletti on aina paletti. Ja minustakin on parhautta, kun pääsee itse hypistelmään tuotteita netistä tilaamisen sijasta:)

 4. Perhana!!! Oon aktiivisesti vältellyt MR:n hypistelyä koska tiesin että sitten kuitenkin haluan sen. Ja nyt siis haluan sen. >:( onkohan se pysyvää valikoimaa? rahaa ei meikkiostoksiin nimittäin tuu ihan heti olemaan, koska muutto vie tuhkatkin pesästä.

  1. On se kyllä ollut jo niin pitkään myynnissä, että olettaisin kuuluvan normivalikoimaan. Tosin sun tahdilla voi olla, että kun edellisestä muutosta oot selvinnyt, niin seuraava on jo tulossa:D

 5. Voi vitsit. Mä oon koko sen ajan, kun tämä on ollut markkinoilla (ehkä kohta jo 2 vuotta) pähkäillyt, että ostaisinko vai en. Sydän sanoo, että JOO ja järki, että ei. Mutta joo. Onhan nää sävyt nyt vaan niin kauniit <3 Ja taas löydän itseni miettimästä, että pitäiskö sittenkin..

  1. Mulla oli toi sama. Yleensä tällaiset pähkäilyt päätyvät siihen että JOO, koska kun kipinä on kerran syttynyt, niin ei se oikein sammu. Sen sijaan ne jutut, jotka ei yhtään kiinnosta, harvemmin alkavat myöhemminkään enää kummitella mielessä.

  1. Olen vallan käyttänyt näitä paletteja niin arki- kuin muissakin meikeissä. Tosi käyttiksiä ovat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *