Ääriviivoittelua

Tulee kiire, jos meinaan saada kaikki harmaat ja sinne päin olevat lakat testattua ennen kesää. Jotta olisin edes vähän lähempänä tavoitetta, pääsi Misan Grey Matters tänään käyttöön. En olisi haluannut vielä luopua turkooseista ihanuuksistani, mutta raskaan sarjan annos kotitöitä rispaannutti niitä sen verran, että pääsin/jouduin lakkauspuuhiin.

Kynsillä on kaksi kerrosta kivasti levittyvää Misaa jonka kuivumisaikaa kyllä moittisin, ei mikään universumin nopein lakka. Pari kolhua onnistuin saamaan pikakuivattajasta huolimatta pihtien kanssa touhutessani kun laittelin noita tarroja paikalleen. Tarrat ovat askarteluliikkeen ääriviivatarroja, näistä yksilöistä ei muuten edes lähtenyt kai ollenkaan väriä päällyslakan matkaan.

Tosi nättiä, kunnes sain jostain päähäni idean matata kynnet. Mattalakka hukkasi Misasta kaiken erikoisuuden ja nyt se näyttää vain …harmaalta. Ja muoviselta. Lakassa oli kaunis, metallinen ja vaihteleva sävy vaan eipä ole enää. Siitä ei tullutkaan hienostunutta, hennon hohtavaa mattana vaan muovinen. Mutta näillä mennään nyt. Onneksi mattalakat ei kestä kauaa kynsillä:D

Misa – Grey Matters
EDIT: lisäsin pari kuvaa, joissa olen laittanut kirkasta lakkaa matan päälle

Samaisesta kokoelmasta odottelee vuoroaan myös Spaced Out joka on melko lähellä tätä mutta lämpimämpi, ruskeampi sävy.

Seuraavaksi illan ohjelmassa on saunan lämmitys ja lasillinen, ehkä kaksikin jotakin punaista:) CU!

16 thoughts on “Ääriviivoittelua

 1. Mullakin on tuo Misa ja itse tykkään siitä kovasti. Kuivumisajasta en kylläkään muista mitään erikoista, hmm. Tosi kauniit kynnet ja ihanat nuo tarrat. Lähtikö noista kuitenkin väriä päältä vai olivatko valmiiksi kuluneen näköisiä? Vai näyttääkö ne vaan tuossa kuvassa…? Mulla lähti tarroista väriä tuon näköisesti, mut ne olikin muistaakseni Tiimarin halpistarroja…

  1. Kyllä näistä sillä tavalla lähtee väriä tai oikeastaan pintaa että se näyttää vähän hmh patinoituneelta:D Mutta joissakin se pintaväri leviää ihan täysin -mikä voi olla kyllä ihan hauska tehokeino joskus, mutta näihin kynsiin en sitä toivonut. Olen miettinyt, että mitähän noihin voisi suihkuttaa päälle että ne kestäisi paremmin päällyslakkaa? Täytyy konsultoida kemistiä:)

  2. Auttaisko jos ensin käyttäis spray- tai suihkekuivattajaa? Sehän ei altista tarraa mekaaniselle rasitukselle niin vois väritkin jäädä paikalleen? En ole kyllä kokeillut, kunhan veikkailen :D mullakin oli ongelma greyn kuivumisen kanssa. Lisäksi koostumus oli vähän sellaista mönjäistä, en tykännyt ko. Lakasta yhtään, vähän pettymys kyllä koska väri oli niin hieno. Oh, well.

  3. Toi suihke vois toimia. Tai sitten joku muu, ehkä askartelukäyttöön tarkoitettu suojasuihke jota laittaisi tarran päälle koko arkille, ennen kuin sitä laittaa edes kynsille. Mun täytyy uhrata joku arkinkulma tieteelle:)

   Mönjälakkapa hyvinkin, levityksen kanssa ei tuottanut ongelmia mutta lakka oli ns. upottavan tuntuista pitkään, ihan kuin pikakuivattaja olisi kuivattanut vain pinnan. Ja eiköhän tuo Spaced Out ole ihan samanlainen.

  4. Mitä ihmettä, mä muistan tän Misan ihan täydelliseksi koostumukseltaan :D hitto, mun pitää varmaan käydä koko lakkavalikoima uudestaan läpi, niin ristiriitaisia arvioita kuuluu monesta lakasta. Oon miettinyt, että ehkä harrastuksen alkuaikoina pidin jonkun sellaisen lakan koostumusta hyvänä joka nyt ”Kokeneempana” tuntuiskin ihan surkealta…

 2. Itse tykkää näistä varmaan juuri eniten tuon mattaisuuden takia. :D Miksi (miltei) kaikki on matattuna nätimpää? Lisäksi on mukava ihastella näitä haalean harmaita muiden kynsillä, kun omilla ne saavat kädet näyttämään kuolleilta. :D

  1. Ai kamala:D Mutta totta on, että mattaus sopii _useimpiin_ lakkauksiin, näistä vaan tuli vähän pöjät. Se ei näy kuvissa ollenkaan niin hyvin kuin luonnossa näkyi. Vaikea selittää :)

  1. Ne oli munkin lemppareita tästä arkilta:) Ehkä tummemman lakan kanssa tulisi enemmän kontrastia, nyt ne vähän häviää tuonne pohjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *