Liljoja ja ruusuja

Kirjoitan tätä postausta heinäkuun puolivälissä ja pitkästä aikaa mittarissa on kakkosella alkava lämpötilalukema ja ulkona paistaa aurinko. Tajusin, että en ole kertaakaan ottanut kynsikuvia ulkona koko ”kesänä” koska hyvien ilmojen haltiat ovat totisesti kääntäneet selkänsä meille. Pari hassua hellepäivää käytin terassi-iltaan ja Helsingin saaristossa seikkailuun, kynsien lakkaus ei ensimmäisenä tullut mieleen. Nyt kaivelin kuva-arkistojen pohjalta tämän kesäisen ja nopean lakkauksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain Kikon 490:n Emmalta joskus keväällä reissutuomisina ja lakka jäi odottelemaan aurinkoisia päiviä (tähän sarkastinen virnistys).
490 aka Pearly Salamander Red on oranssinpunainen, voimakkaalla kullanvärisellä shimerillä pakattu lakka, joka levittyy vaivattomasti kynsille ja peittää ne kahdella kerroksella. Tästä tuli mieleen, että vielä jos Kikolle saisi myymälän Suomeen niin maailma olisi kutakuinkin valmis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aivan ihana lakka vaikka kesävarpaille! Kuvia tuli otettua koko rahan edestä:) Alla olevassa pullokuvassa lakka on ehkä lähinnä oikeaa sävyä, kamerani on aika onneton etenkin punaisten kanssa ja varsinkin, jos lakassa on jotain shimmeriä hämäämässä tarkennusta.

kiko_490_7
En haluannut peittää upeaa Kikoa ja niinpä lakkasin kaksi kynttä valkoisiksi ja laitoin niille sopivan sävyiset ruusuaiheiset siirtokuvat.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvausrekvisiitaksi poimin kotipihasta sopivasti kukkivia liljoja. Onpahan kesä edes kuvissa.

Harmittaakos teitä kurjat ilmat?

14 thoughts on “Liljoja ja ruusuja

    1. Jep, tänäänkin tullut taas vettä vähän väliä vaikka välillä pikkuisen aurinkokin pilkahti. Pitää repiä kesämieltä edes näistä kesälakoista:)

  1. Ilmat ei sinänsä harmita, tänään alkaa loma ja saa vaikka sataa kaksi viikkoa kaatamalla; meinasin nimittäin kuittailla univelkoja ja saada vähän kotia järjestykseen tammikuisen eron jäljiltä :) Kynnet on <3 as usual :) Hyvää viikonloppua ja toki ne ilmatkin SAA parantua ;)

  2. Ihanat kynnet ja tuo Kiko <3_<3

    Kyllähän tää kesä on kelien puolesta ollu ankee. Tosin Diablon on ollut halvaantuneella kurkunpäällään paaaljon helpompi olla kun ei ole ollut kuumaa. :)

  3. Mä tässä mietin, että toivottavasti ostin itellekin tuon saman Kikon. Ei mitään muistikuvaa :D Ihanalta näyttää! Ilmat on kyllä harmittanut, ja näemmä helteitä on lupailtu just sille viikolle kun ollaan ulkomailla ”huonoa säätä karussa”. Tietenkin. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *