Essie Flowerista

Turun miitin goodiebagin mieluisinta antia oli Essien Flowerista-kevätkokoelma. Swatchaamaan en näitä alkanut vaan käytän jokaista vuorollaan lakkauksessa, nytkin tätä kirjoittaessani kynsillä on toinen lakka samasta kokoelmasta.

Miitissä oli L’Oréalin PR-päällikkö Tarja Kuusela kertomassa brändistä ja sen historiasta. Esiin tuli mielenkiintoista tietoa kuten se, että Essie-sävyjä on kehitetty jo yli 900 kappaletta. Aika ällistyttävää, että siitäkin huolimatta vastaan tulee uusia ja uniikkeja sävyjä. Nyt ymmärrän paremmin myös sen, miksi omistan kolme hyvin samantapaista Essien korallia;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokoelman nimikkolakka, Flowerista, on sievä tumman marjapuuron sävyinen creme. Kynsillä se toimi kahdella vaivattomalla kerroksella ja sopii siten käytettäväksi vaikka tulipalokiireessä, sillä yksikin kerros voi riittää jos aikaa ei ole mutta kynnet pitää saada lakattua. Laatu on taattua Essietä, ei kerrassaan mitään moittimista. Ehdottomasti jatkoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aksenttikynnellä on Powder Perfectin Exhilaration. Se peitti myös yllättävän hyvin kahdella vaikka pulloa vilkaistessani arvelin alle tarvittavan jotain lisäpeittoa. Lakka kuivuu tekstuurimaiseksi ja mattapintaiseksi ja jätin sen sellaiseksi. Ehkä kahdella päällyslakkakerroksella olisi saanut pinnan tasoitettua mutta matta on kivaa vaihtelua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etusormeen laitoin pari niittiä ja keskisormeen leimasin China Glazen Rendezvous With Youlla Infinity Nailsin laatasta 78 tuollaisen kukkahässäkän. Sekä osan ”Infinity Nails” -tekstistä, joten jouduin peittelemään kärjen INF-kirjaimet leimaamalla uudelleen päälle jotain. Argh, miksi teksti on pitänyt laittaa tuohon? Ja ARGH, miksi olin niin puusilmä, etten tarkistanut huolellisemmin, mitä olen stamperiin poiminut?? :D

powder_perfect_exhilaration_4

Vähänkö söpö tuo Pop:in bloggaajakokoinen pullo <3

Essien ja Powder Perfectin lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

22 thoughts on “Essie Flowerista

 1. Flowerista imon kyllä ihana, ihan mukaan autiolle saarelle- osastoa muuten mutta mulla on siinä ohut suti :-/

  Tosi kaunis lakkaus myös, aina kun käytät tuota Rendezvousia leimauksessa paranen hetkeksi china glaze- inhostani.. :D

  1. Leveällä sudilla tää kyllä levittyi ihan älyttömän helposti. Rendezvous on muuten siitä hauska lakka, että myin sen kerran pois ja ostin sitten takaisin kun joku oli käyttänyt sitä leimauksessa ja sehän näytti tosi hyvältä:D Nyt se asuu leimauslakkalaatikossani ihan suosiolla.

 2. Ahahahaha enpä ole itse vielä koskaan onnistunut leimaamaan laatalta tekstiä kynnelle :D Anteeksi. *tirsk* Kynnet ovat kyllä mahdottoman nätit, itsekin tykkäsin kovasti Floweristasta :)

    1. En tiedä auttoiko se mitään. Kovin mieluusti tekisin lakkavertailuja mutta ei tolla mun kameralla valitettavasti oikein saa värieroja näkyviin:/

 3. Kyllä näissä taas silmä lepää! Ihanat värit, kaunis kokonaisuus ja kaikki on ihan kohdillaan. Tekstien leimaukset ei oo niin vaarallista, ei sitä aina ehdi lakkausinspiraation kuohutessa katsoa että mitäs sitä leimasimeen tuli tällä kertaa poimittua :).

 4. Mielenkiintoista knoppitietoa: yli 900 sävyä! Tuntuu ihan uskomattomalta määrältä. Ihana lakkaus myös taas ?.

  1. Niinpä! Luulisi, että alkaa olla vähän vaikea enää keksiä mitään uutta:D Mutta niinpä vaan mullakin Essieitä on enemmän kuin esim. OPIa, ei nyt sentään 900 sävyä lähelläkään…vielä :D

 5. Onpas ihanan sävyinen ja niin nätit koristelut. :) Piti itsekin hommata tuo China leimaukseen, vaikkei muuten innostanutkaan.

  Essiellä on ehkä tasaisempaa laatua kuin O.P.I.:lla, huolimatta että OPIlla on taas erikoisempiakin lakkoja.

  1. Totta muuten, Essien cremet varsinkin on aika pomminvarmoja tapauksia. Ja sivellin istuu omaan käteen paremmin kuin OPIn, joka on leveämpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *