300+1 = arvonta

* * * A R V O N T A  O N  P Ä Ä T T Y N Y T * * *
Kiitos osallistuneille ja onnittelut voittajalle! Toivottavasti viihdytte jatkossakin blogini parissa:)

Teitä julkisia lukijoita on jo huimat 301. Lisäksi ”anonyymisti” seuraavia ja satunnaisia kävijöitä on vielä huomattava määrä tuohon päälle. Olen tästä nöyrästi kiitollinen, iloinen ja otettu. Jaksatte kivasti kommentoida höpinöitäni ja olen pitänyt tapana ainakin kiittää jokaisesta viestistä vaikka muuta sanottavaa ei olisikaan:)

Saamani palautteen perusteella olette jopa tyytyväisiä postaustahtiini vaikka itse poden siitä välillä vähän huonoa omatuntoa, moni muu bloggaaja on niin paljon aktiivisempi. En kuitenkaan halua, että tästä tulee taakka vaan blogin on pysyttävä sellaisena, että se antaa enemmän kuin ottaa. Monista teistä aktiivisesti täällä ja fb:n kynsiaiheisissa ryhmissä viestittelevistä on tullut melkein tuttuja vaikkei koskaan olla tavattu:)  

Lupasin järjestää tämän virstanpylvään kunniaksi arvonnan ja kun palkintokin kopsahti tänään postilaatikkoon, tai oikeastaan postikonttorin laatikkoon, pääsin lunastamaan lupaukseni näin pian. Säännöt ovat samat kuin edellisessä arvonnassa joten kopsasin nämä suoraan sieltä. 

Halusin pitää palkinnon simppelinä ja sellaisena, josta tykkäisin itsekin. 
Palkintona on OPI  New York City Ballet-minilakkakokoelma, joka sisältää lakat My Pointe Exactly, Don’t Touch My Tutu!, Care to Dance? ja Pirouette My Whistle.
Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla.
Arvonnan säännöt ovat yksinkertaisuudessaan seuraavat
-sinun tulee olla julkinen lukija Googlen käyttäjäraadin kautta. Jos olet miettinyt liittymistä, tee se nyt.
-sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite.
-postitan palkinnon vain Suomen rajojen sisäpuolelle.

Voit halutessasi hankkia lisäarpoja seuraavasti
-olet vanha lukijani eli liittynyt ennen arvontapostauksen julkistamista –1 lisäarpa. 
-mainostat arvontaa blogissasi omassa, erillisessä blogipostauksessa tai sivupalkissa –1 lisäarpa.
Kuvaa saa lainata ja postauksessa tulee olla linkki arvontaan.


Yhdellä henkilöllä on täten mahdollisuus enintään kolmeen arpaan. Suoritan arvonnan jollakin netin arvontageneraattorilla (jos osaan, jos en niin kirjoitellaan pikku pikku lappusia:)) ja voittaja julkistetaan mahdollisimman pian. Otan henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan sähköpostitse ja hänellä on viikko aikaa ilmoittautua, muuten suoritan uuden arvonnan.

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Kirjoita vastaukseesi nimesi/nimimerkkisi, jolla luet blogiani sekä sähköpostiosoitteesi ja maininta mahdollisista lisäarvoista. Jos mainostat blogissasi, liitä vastaukseen linkki.
Ikävä kyllä en voi huomioida puutteellisia vastauksia.

Arvonta on käynnissä välittömästi ja päättyy 16.9.2012.

Palkinto on itse hankkimani.

Onnea arvontaan ja vielä kerran kiitos, että saan järjestää tämän teille <3

151 thoughts on “300+1 = arvonta

 1. Luen nimellä Mimosa ja s-postini on minna_kurki (at ) suomi24.fi. Olen julkinen lukija ja olin jo ennen tätä arvontaa. Kaksi arpaa meitsille :)

  Ja oih! Mikä palkinto <3

 2. Oon lueskellu blogiasi Nunnukae-nimimerkin takana jo ennen arvontaa, kaksi arpaa siis mulle mikäli hiffasin ihan oikein. :) Posti kulukee osotteeseen nunnuk-a (at) hotmail (dot) com.

 3. Onnea kolmestasadasta ja siitä yhdestä tilaajasta! ;-) Onpas ihana palkinto!

  Olen vanha lukija ja sähköposti on pakolliset ät gmail.com

 4. Olen vanha lukija nimellä Yue. 2 arpaa siis tulis. :)

  Musta tuntuu, että Opit on nyt ollu monissa blogeissa/mainoksissa esillä, joten jospa sitä nyt kerrankin onni potkis mua ja minäkin saisin ensimmäiset Opini.

  hanna-soini(ät)hotmail.com

 5. woow, onnea noin suuresta lukijamäärästä! :) Mutta en kyllä yhtään ihmettele että sinulla on noin monta lukijaa, teet niin hienoja lakkauksia :)
  Luen nimellä Nails1820 ja sähköpostini on [email protected]
  Ja olen ollut lukijasi jo kaaaaaaaauan, eli kaksi arpaa :)

 6. Luulin jo osallistuneeni tähän, mutten löytänyt kommenteista omaani : O Jos on siis tuplana jätäthän toisen viestin huomiotta. Vanhana lukijanasi 2 arvalla siis onnea koittamaan. Nimimerkki on mirya ja säpo [email protected]

 7. Mahtava palkinto! Osallistun kahdella arvalla. Liityn nyt siis lukijaksesi ja mielelläni jään seurailemaan jatkossakin – itsekin tuoreeltaan kynsienlaittoon koukuttuneena. (Eikös arvontaa siksi juuri mainosteta lisäarpojen toivossa, jotta uudetkin lukijat löytävät perille?) ;)

  Mainostan arvontaasi blogini pääsivun oikeassa sivupalkissa, tarkistettavissa osoitteessa: http://embolens.blogspot.fi
  s-postini on : eva-stiina(a)hotmail.com

 8. Onnea 300-lukijan rajan ylityksestä! <3 Ja ihana palkinto :)

  Olen vanha lukija eli 2 arpaa minulle :)
  Sigi / Zigi Ztyle
  [email protected]

  Kannattaa kyllä käyttää arvontageneraattoria lappusten sijaan :) http://www.random.org on hyvä sivu, annat sinne vain osallistujien määrän (tietysti kaikki lisäarvat mukaanlukien). Kenttiin tulee esim ”1” ja ”216” ja sitten nappia painamalla saat jonkun satunnaisen luvun tuolta väliltä. Helppoa eikö! :)

 9. Kah, tällainen oli mennyt kovin multa ohi. Korjataan vahinko.

  Luen nimellä Nti Näpsä ja vanha lukija olen. 2 arpaa siis, eikö?
  En enää näin myöhäisessä vaiheessa viihti lähteä mainostamaan, joten tällä mennään.

  Säpo on nti.neuroosi ( at ) gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *