101 tapaa pilata lakkaus osa 2

Yhtään ei olisi huvittanut. Tänään on tiistai ja lakkasin kynnet viimeksi lauantaina, silloin kuvittelin, että pidän niitä seuraavaan päivään ja sitten uusiksi. No, kaunis ilma ja sitä seuranneet ulkoilma-aktiviteetit pitivät huolen siitä, ettei juuri kiinnostanut istua sisällä kynsiä laittamassa.

Niinpä ryhdyin toimeen hyvin vastahakoisesti pakon edessä. Virhe.
Lähtökohdat olivat huonot myös siltä osin, että olin nälkäinen ja lietsonut itseni eläimellisen raivon partaalle lasten muovisen uima-altaan kanssa. Altaassa on kaksi reikää joita en saa paikattua ja tällä hetkellä on kohtuullisen yhdentekevää, vaikka se vuotaisi koko 3,5 kuution sisältönsä pitkin pihanurmeamme. Evvk koko palju, vihaan sitä. Tulisipa ukkonen ja salama iskisi mokomaan riivattuun vesihärveliin.

Lyhensin muuten kynsiä tosi reippaasti, en muista edes milloin olisin ollut näin lyhkäisillä kynsillä.
Kädet ovat olleet aika kovilla mm. megalomaanisen raparperisavotan vuoksi.

China Glazen That’s Shore Bright on ainoa Sunsational-kokoelmasta hankkimani lakka. Tämä oli se paras creme-puolen lakoista. Herää väistämättä kysymys, millaista kuraa ne muut mahtavat olla sillä ei tälläkään lakkaaminen mitään riemujuhlaa ollut. Kahdella huolellisella kerroksella ja hyvällä pikakuivattajalla sai kuitenkin ihan kelvollisen tuloksen. Lakka kuivui nopeasti neon-koostumuksen ansioista ja jäi täysin mattapintaiseksi.
Ilman päällyslakkaa siveltimen jäljet jäivät häiritsevästi näkymään.

Värihän on vallan ihana, sitä ei sentään käy kiistäminen.

Halusin nopeasti eroon hommasta joten päätin leimailla. Virhe sekin. Kikon valloittavan ihana 255 leimasi ihan hyvin mutta homma nyt vaan ei sujunut ja lopputuloksen näette kuvista.

Oikea käsi. Tässä vaiheessa vielä ihan ok-settiä ainakin kauempaa tarkasteluna…

Vasen käsi. Nyt ehkä ymmärrätte turhautuneen raivoni. Olin vähällä poistaa lakat saman tien mutta halusin huutaa tuskani koko maailmalle tai ainakin teille lukijoille.

Siis katsokaa nyt. Nehän harottavat mihin sattuuuuuuuuuuu. EI NÄIN. Argh!

Kiko 255 & ChG That’s Shore Bright
Pueen39

Siinä olisi ollut ihan hyvä eväät onnistumiseenkin jossain toisessa mielentilassa.
Ehkä nyt haukon hetken henkeä paperipussiin, syön jotakin ja katsotaan, jos innostuisin uudelleen lakkauspuuhiin vielä tänään. Muussa tapauksessa näillä mennään huominen ja pahimmillaan vielä ylihuominenkin.

Muita kynsiturhautuneita tänään?

34 thoughts on “101 tapaa pilata lakkaus osa 2

  1. Ihanaa, että ymmärrät:) Meinasin, että oisin sit lakannut Kikolla pelkästään mutta mun kynnet on vähän nysät noin näyttävälle lakalle, eli myöhemmin sitten:)

 1. Täällä toinen, jolla on huono kynsipäivä… Kolme kertaa olen poistanut lakkaukset nyt, ja alan pikkuhiljaa luovuttamaan oikeasti! :(

  Mutta minusta noi sun kynnet on ihan hienot, vaikka onkin vähän suhruiset. :)

 2. Mä niin tiedän ton tunteen! Silti se suurin vika on omissa silmissä, trust me! Mulla olikin tänään harvinainen onnistumisen tunne omasta mielestä, vaikka varmaan muut ei huomaakaan eroa. :D

  1. No mä luulen kans, että jos nää olis jollain muulla niin katsoisin, että eihän noissa nyt mitään ihmeellistä vikaa ole. Mutta se on vaan se itsekritiikki ja myös se, että jos kovin vastustaa kynsiä laittaessa, niin lopputulokseen ei voi olla tyytyväinen vaikka se olisikin ihan kiva sitten. Odottelen sun seuraavaa postausta:)

 3. Mulla on ragepäivä. Oon joutunut hiihtämään ympäriinsä susirumilla kynsillä jo kolme vuorokautta, ja tänään mulla piti olla aikaa tehdä kunnolliset lakkaukset – kunnes huomasin, että taloyhtiön yhtiökokous on tänään. Siellä menikin sitten rattoisasti akkojen tappelua kuunnellessa kolme tuntia ja kynnet on edelleen lakkaamatta. Puhumattakaan siitä, kuinka paska työpäivä mulla oli. Huoh.Eli tunnen tuskasi, vaikken näitä kynsiä mitenkään epäonnistuneiksi laskekaan :D

  1. Voe pefletti! Sympatiani sinne, mä olen vähän jo jäähtynyt kun sain hyvää ruokaa (se oliskin vielä puuttunut, että olisin pilannut päivällisen) ja vähän tuuletettua fiiliksiä tänne blogiin:D

 4. Harottaa? Siis niinku mistä ja mihin suuntaan?
  Nyt en yhtään ymmärrä, mitä sä tarkoitat.
  Mun täytyy varmaan tehä leimailuharjoitukset, niin näet sinäkin, miten voi leimailut harottaa. =D
  Hassu. Nää on hienot. Ja ChG todella herkullinen sävy. =)

  1. No siis tuolla vasurissa….pahiten etusormi ja nimetön:P

   Mutta hanurista toi geelijutskakin. Taas pitää mennä huoltoon. Tai saa, miten sen nyt ottaa:)

 5. En oo turhautunut minä täällä, ja nää lakkaukset on herrrkullisen ihanat! Odotan silmät kiiluen omaa That’s Shore Brightia! :)

 6. Juu-u, täällä kanssa kynsiturhautunut! Tuli kuplia ja epätasaisuutta <3
  Mun silmään ainakin on tosi hienot nämä sun ja en malta odottaa, että mun laatat tulee kotiin :)

  1. Voi pefletti, oisko kuun asento jotenkin epäsuotuisa. Nyt ei ehkä kannata yrittää vesimarmorointia ainakaan:D Laatat on ihanat ja tiedän, että vika on leimaajassa eikä niissä;)

 7. Nätit ne on minunki silmään! Ja perhosilta ne näyttää ;) Mulla menee jostain syystä yleensä leimat paremmin oikeaan käteen, ja muut koristelut paremmin vasempaan.

  1. Oiskohan niin, että ”huonomman” käden kanssa sitä skarppaa enemmän kun varmemmalla kädellä tulee huiskaistua leimat vähän sinnepäin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *