101 tapaa pilata lakkaus – osa 1

Kannattaa aloittaa väristä, josta jo lähtökohtaisesti arvelet, ettei se sovi sinulle. Näet sen jo pullosta mutta kuvittelet, että tilanne jotenkin korjautuu kun lakkaa levittää kynsille. Kehittele mielessäsi myös kiva ja ns. omaperäinen idea jota et aiemmin ole toteuttanut. Vesimarmorointi vain yhteen sormeen on aika hyvä.

Levitä valitsemasi väärän sävyinen lakka huolimattomasti jotta saat paljon siivottavaa.
Sen jälkeen ole sekä pihi että laiska.

Kun sinulla on paljon siivottavaa, valikoi mahdollisimman ränsistynyt sivellin (”kyyyyllä tällä vielä yhden lakkauksen siistii, mä heitän sen sitte roskiin”). Ennemmin tai myöhemmin huomaat, että siveltimen harottavat karvat ovat pyyhkineet lakkauksen päältä pikakuivattajaa ja sinulla on rumat tuplarajat. Vähän kuin yrittäisit prässätä housuja kotona; et koskaan saa taitosta samaan kohtaan kuin se alunperin on ollut.
Mieti kuumeisesti, miten saisit korjattua asian. Luulet keksineesi jotain mutta palaan siihen kohta.

Pyri myös välttämään hyväksi havaittuja koristelutapoja Jos käytät paljon siirtokuvia, irrottaudu tutuista rutiineista ja päätä tällä kertaa käyttää p*skoja ebay-tarroja. Tulet pian huomaamaan, että arkilta ei löydykään saman kokoisia kahta kappaletta jokaista vaan joudut laittamaan toiseen käteen osittain erilaisia tarroja.

Kynsinauhan vieressä on edelleen ne tuplarajat. Se ”hyvä” idea on laittaa päälle vielä yksi kerros jotakin lakkaa. Luulet lyöneesi kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun tartut pulloon, jossa lakan pohjaväri ei olekaan kirkas. Ajattelet, että tällä tavoin saat myös sävytettyä alunperin väärän väristä lakkaa ja se muuttuisi taikaiskusta ihonväriisi sopivammaksi. Jotenkin et ajattele asiaa loppuun asti ja pian huomaat, että lakka on värittänyt myös valkoiset tarrat vaaleanpunaisiksi.

Oho.

Tässä vaiheessa valkoisella pohjalla oleva aksenttikynsi näyttää omituiselta ja sekin saa päälleen vaaleanpunaisen hunnun. Oikeastaan koko alkuperäinen idea on tässä vaiheessa viimeistään kadonnut.

Ihaile kättesi työtä. No, yritä ainakin, olihan siinä kaikkine vaiheineen melkoinen homma.

OPI – If You Moust You Moust & Essence Party Princess
Vesimarmoroinnissa Essie Blanc & OPI If You Moust You Moust sekä Sally Hansen Whirlwind White

Ai niin, se vesimarmorointiosuus tässä lakkauksessa. Sehän meni prikulleen nappiin, ei mitään ongelmia.

52 thoughts on “101 tapaa pilata lakkaus – osa 1

  1. Myönnän, että väri parani pinkin osalta jonkin verran kiitos Essencen. Olin niin kuohuksissa etten tajunnut ottaa kuvia välissä:DD

 1. Mä en kyllä huomaa näissä mitään pieleen mennyttä :D Hassu juttu kyllä, että mä tein ihan justiinsa kanssa tällaisen rähmäkäpälä-postauksen :D

  1. Ei ihan mennyt, paitsi siltä osin että lakka ei mulle sopinut kuten melkein arvasin:D
   Mutta kiitos, kiva että te lukijat kuitenkin tykkäilette:)

  1. Eipä kestä:D Marmorointi onnistuikin tosi hyvin, käytin samaa valkoista joka viimeksi temppuili…ja kas, ei mitään probleemaa o.O

  2. Jospa se ei vaan uskaltanut temppuilla ;)
   Mikäs on muuten sun ns.luottovalkoinen?? Mulla ollut käytössä Wettiksen French White Créme ja ChG White On White, molemmat on loppusuoralla ja uutta tarttis ostella.

  3. Kyllä se on Essie Blanc, osoittautui paremmaksi kuin OPI Alpine Snow jota käytin aiemmin. Valkoiset on kyllä aika viheliäisiä mutta tuon kanssa olen (suomisutisena) pärjännyt ja pidän sitä parhaana mitä saa kohtuuhintaan ja helposti hankittua. Oiskohan Cittarissa vielä se tarjous?

  1. Toi pp oli aika paksua jankkia mut sai sen levitettyä sentään. Moust taas….no, pakko vaan nyt uskoa että tämän sävyiset pinkit näyttää todella oudoilta mun ihoa vasten. Näissä kuvissa on päällä jo pp joka korjasi väriä viileämpään päin ja pystyn nyt olemaan näiden kynsien kanssa ainakin ensi yön, näkemättä painajaisia. Ihan hyvälaatuinen lakka sinänsä tuo Moust mutta saapi etsiä uuden hiirenkolon jostain:)

  2. Mä voisin olla kiinnostunut sun Moustista ;) Mulla on se mininä ja tänään sillä lakkailin ja itse pidin.. Pidä mut mielessä, jos siitä aiot luopua? =)

 2. Huhuh, säikähdin otsikosta että olen tietämättäni kopioinut postausidean, onneks ei ihan samanlaista kuitenkaan :D Ihanat kynnet nuo on! :)

  1. No juu, postausta kirjoitin melkoisen tunnekuohun vallassa mutta nyt kun aikaa on vähän mennyt niin kynnet ei näytä ihan niin pahalta:D Olisikin ehkä parempi ottaa kuvat ja kirjoitella postaukset vasta myöhemmin, silloin ei menisi tällaiseksi raivoamiseksi:DD

 3. Haha :D voi mikä koitos. En kyllä olis ihan heti veikannut, että marmorointi on se kivuttomin osuus. Tuskaan nähden lopputulos on kyllä tosi nätti, sä taidat kattoa vähän angstisin silmin tätä lakkausta nyt :D Mulla on Moust ja pidän siitä, mutta PP lähti kiertoon salamannopeasti. Inhoan noita lakkoja joiden glitterit näyttää kynsillä kuopilta, tosin sun kuvissa se kuoppaefekti ei näy kyllä ollenkaan :)

  1. Olis totisesti pitänyt marmoroida kaikki kynnet! Mä olin vaan metrinen tappi otsassa näitä kynsiä tekemässä ja tuohon Kitty HC:lle kirjoitinkin, että pitäs vissiin postailla vasta kun on jäähtynyt niin ei tulis raivottua niin paljon kuni heti tuoreeltaan:D

   Aika jännä muuten, mulla nää glitterit ei jäänet kuopille:o

 4. Ihana postaus! :D Olen juuri samaa mieltä Saran kanssa, monesti katson sinun mielestä epäonnistuneita kynsiä kuola valuen ja mietin miksi joku on noin taitava. Mutta ihanat kynnet <3

 5. Näistä tuli hirmuisen kauniit ja kuvissa ainakin näyttää, että sopii sulle hyvin :). Onpahan p*skat eBay-tarratkin tuunattu erilaiseksi, kun teit niistä ihan tarkoituksella ;) toisen väriset. Minä tykästelen näistä ainakin kovasti.
  Hei mikä se Cittarin Essie-tarjous onkaan, mie oon ihan pihalla :O? Anttilan tarjous ainakin loppu jo..?

  1. Cittarissa on ilmeisesti kuun loppuun asti Essien värilakat 10,90€ :)

   Moustille löytyi jo uusi koti, lakan väri ei vaan käy mulle ollenkaan. Se näissä kynsissä varmaan eniten tökki, oli koko ajan ”vieras” olo:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *