100 Proof Pink

Arvonta on hetki sitten päättynyt ja kokosin loputkin vastaukset taulukkoon. Kiitos kaikille vastauksista ja palautteista! Epäsuosittelen googlen lomakkeita, tai sitten ongelmat johtuivat bloggerista mutta tosiaan loput vastaukset jouduin naputteleman käsin kun peijoonan kaavake ei suostunut näkymään blogissa.

Mukana on huimat 188 osallistujaa ja suoritan arvonnan niin pian kuin ehdin tarkastaa ja käydä vastaukset läpi, alkuviikosta kuitenkin.
Kommenttikenttään jätetyt vastaukset piilotin ettei kenenkään sähköpostiosoitteet jää turhaan näkyviin.

Tässä välissä voidaan ihmetellä vaikkapa vaaleanpunaista lakkaa, jota harvemmin blogeissa nähdään:)
100 Proof Pink on ilmestynyt samassa Tequila Toes -kokoelmassa kesällä 2006 kuin monille tuttu No Way José. Kalastin lakan ebayn ihmemaasta ja pitkälti tämä on ominaisuuksiltaan vastaava kuin José (=huonosti peittävä, hitaasti kuivuva, pahanhajuinen mutta ah, niin kaunis:)).
Laitoin kynsille kaksi kerrosta, kriittinen tarkastelu olisi vaatinut kolmannen mutta hämärässä touhutessani huomasin sen liian myöhään. Luultavasti se kolmas, tarpeellinen kerros olisi pitkittänyt kuivumisaikaakin joka nyt jäi ihan inhimillisen mittaiseksi. Lakka kuitenkin kuivuu hitaammin kuin uudemmat China Glazen glass fleckit ja ominaistuoksu on myrkyllisempi, sillä tämä ei ole nykyisten tapaan vielä 3-free. Lakka levittyi oikein hyvin, kuten glass fleckeillä on tapana.

Koristelupuolella ei juuri juhlittu, sievät kukkaset decal-kansiosta ja that’s it:)

Ajattelin pullon läpi lakkaa tihrustaessani, että se olisi kovinkin samanlainen kuin Strawberry Fields mutta ei, kyllä niissä on aivan selvä ero. Huomaatte sen kuvasta alempana.

Lakkailin kiekolle vielä vertailun vuoksi muutaman samantapaisen lakan. Preamp tuli mukaan, sillä siitä oli samaan aikaan puhetta toisaalla mutta kyllähän sekin tuonne joukkoon sopii:)

Tällä hetkellä minulla on pakkomielle eräästä toisestakin vähän harvinaisemmasta China Glazen lakasta, saapa nähdä miten siinä käy. Toistaiseksi olen vielä malttanut mieleni.

Tänään muuten oli Kynsikoristeluissa juttua pikakuivattajista ja päällyslakoista sekä käytettyjen lakkojen kuvaamisesta ym. blogeissa. Minulla on välilehti ”Luottokamat” tuolla Sivut-otsikon alla, jossa kerron tavallisesti käyttämäni tuotteet. Käytän aina aluslakkaa, pikakuivattajaa sekä koristeluiden päällä vielä ei-pikakuivattavaa päällyslakkaa mutta pidän näitä niin arkisina ja tavallisina, etten ole erikseen maininnut niistä postauksissa. Jos teitä kuitenkin kiinnostavat käyttämäni tuotteet, niin kurkatkaa sivupalkista. Jos tulee mieleen kysymyksiä, sana on vapaa:)

15 thoughts on “100 Proof Pink

  1. Kiitti:) Aika paljon olen ostanut Chez Delaneylta mutta yhä enemmän ebaysta myyjältä honecatso. Ovat tosi edullisia ja siihen nähden oikein hyvälaatuisia.

  2. Miten sä itse käytät decaleita, kun ymmärtääkseni niiden käyttöön on parikin tapaa? Entäs kauanko Adeninan tilausten saapuminen kestää yleensä? :) On muuten upeat kynnet!

  3. Adeninan tilaukset tulee parissa päivässä eli tosi nopsaan.

   itse teen decalien kanssa niin, että laitan kuppiin vettä ja leikkaan kuvat arkilta valmiiksi pöydälle oikeaan järjestykseen. Sen jälkeen aloitan vasemman käden peukalosta, laitan kuvan veteen, nostan pinseteillä, kastan kynnen veteen ja liu’utan taustapahvin irti. Asetan kuvan pinseteillä oikeaan kohtaan ja siirrän jos tarvii. Painan kevyesti vessapaperinpalalla ylimääräisen veden pois. Seuraavana on vuorossa oikea peukku, sitten vasen etusormi jne….eli etenen aina vastakkaiset sormet kerrallaan niin kuvat tulee varmasti samoin päin :)

  1. No mähän olen lakannut kynsiä varmaan 20v mutta joskus viitisen vuotta sitten ostin ehkä ekat strassit ja tarrat, mitä niitä nyt oli kaupoissa saatavilla ja koristelin jotain pientä. Tai saatoin lakata aksenttikynnen eri värillä kuin muut, villiä:D
   No sitten löytyi blogit, tai ne vähät mitä silloin oli, ja lueskelin niitä ja sieltä syntyi kipinä ostaa esim. leimausvälineet ja decaleja. Sitten tuli oma blogi ja ajauduin yhä syvemmälle tähän hulluuteen:D

  1. Totuus on jotain tuolta väliltä. On se tummempi kynsillä kuin kuvissa mutta ei noin tumma kuin kiekolla (jossa se toki on valkoisen päällä)

 1. CG:n Pink-Rox-E olisi mahtava löytää, kuuluu mielestäni vähän samaan ”sarjaan” kuin 100 Proof Pink ja No Way Jose.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *