10 meikkituotetta, jotka ostaisin uudelleen jos kaikki meikkini katoaisivat

Neiti Minttukihara postaili blogissaan kymmenestä tuotteesta, jotka hän ostaisi uudelleen jos kadottaisi kaikki meikkinsä -mikä kauhea ajatus btw!
Halusin tehdä myös tällaisen postauksen, lähinnä ehkä sillä idealla, että mitkä tuotteet ostaisin ihan ensin tai joita kaipaisin

Katsotaanpa tarkemmin!


Käytän monia muitakin meikinpohjustajia, mutta jos mun olisi ihan pakko valita vain yksi heti tältä istumalta, niin kyllä mä kallistuisin Clarinsin Instant Smoot Perfecting Touchin puoleen. Kuvassa on näytekokoinen purkki, kuluttelen pois muita pohjustajia ja vasta kun varastot ovat huvenneet, ostan uusia/uuden.
Tällä blurrautuu jättihuokoset kaikkein parhaiten ja meikki pysyy muutenkin siistinä.

Lempi-meikkivoiteeni löytyy Lumenelta. CC:tä olen kuluttanut useita tuubeja ja se vaan on parasta.


Tummat silmänaluset peitän NYXin Dark Circle Concealer Correcteurilla. Mulle passeli sävy on 02/light. En ole löytänyt tätä parempaa sävyn enkä koostumuksen suhteen. Tämä ei kerry juonteisiin ja taikoo silmäsäkit inhimillisen näköisiksi.

UDEPP ei taida pahemmin esittelyjä kaivata. Silmämeikinpohjustaja joka pitää luomivärit paikallaan niin hirmuhelteessä kuin kaatosateessakin. Vaikka mulla on muuten pintakuivahko sekaiho, luomet on usein aika kuivat ja olen alkanut käyttää pohjustajia vasta ihan viime vuosina lähinnä ikääntymisen mukanaan tuoman ihon veltostumisen vuoksi.


Kulmakarvojen suhteen olen ihan aloittelija ja mulle on kertynyt kulmatuotteita koko läjä kun olen etsinyt sitä täydellistä tuotetta, jolla saisi hetkessä loihdittua insta-kulmat. No, ei se tälläkään onnistu (multa ainakaan) mutta muuten NYXin Tame & Frame on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja monikäyttöinen tuote.

IsaDoran Matte Chocolates-paletti on ollut kovassa käytössä. Suosituimmassa sävyssä pannupohjakin jo pilkottaa, ja tämä on se paletti, jolla syntyy nopein arkimeikki käden käänteessä. Parhautta!

Kun heinäkuussa tein noloja tunnustuksia, kerroin mm. etten osaa rajata silmiäni ja käytän ihan perinteistä kynää. Noh, tämä on se mun luottokynä: Rimmelin Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil. En edes lähde arvaamaan, montako tällaista olen käyttänyt ja aina vaan ostan uuden. Ruskean sävy on sopivan tumma ja kynällä saa helposti kevyempää tai vähän paksumpaa rajausta. Mitäpä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen luottotuote jo vuosien takaa: Max Factorin Masterpiece Max. MUTTA: tälle on löytynyt kova kilpailija, josta olisin jo postannut ellei meikkikuvien ottaminen olisi niin pirun vaikeaa! Kuvasin tähän nyt molemmat, koska en osaa päättää kumpi on parempi.
Essencen I <3 Extremen jättimäinen harja pelotti mua aluksi, mutta sittemmin meistä on tullut kaverit. Yhdellä kerroksella saa jo sopivasti tuuheutta ja mascara pysyy siistinä koko päivän. Hintaa tällä on joku 3,50€ eli halapaa kuin saippua. Paitsi mun käyttämät saippuat ei yleensä ole…


Pannuprojekti-osastolle kuuluisi myös lempi-poskipunani, joka on Avonin Temptation Powder Blush sävy Couture Rose. Taatusti ostan uuden kun tämä jossain vaiheessa loppuu. En oikeastaan keksi muuta moitittavaa kuin isokokoisen ja aika kömpelön rasian.


Jos olisin tehnyt tämän postauksen vaikka kolme vuotta sitten, mukana tuskin olisi ollut yhtään korostustuotetta. Olen löytänyt nämä vasta aika hiljattain ja onhan valikoimakin tuotteissa kasvanut ihan valtavasti parin vuoden aikana. Jos vain yhden saisin valita, kyllä se olisi The Balmin Mary-lou Manizer, joka on kaikkein paras. Rasia kestänee käytössä ikuisuuden, etenkin, kun Suomen talvessa ei välttämättä tule käytettyä näitä niin paljon. Olen ehdottomasti enemmän korostusten kuin varjostusten ystävä.

Lopulta kymmenen tuotteen valitseminen oli aika helppoa. Vaikka mulla on koko ajan käytössä koko joukko kaikkea muutakin, niin tiettyihin tuotteisiin tulee tartuttua useimmin.

Kaikkien meikkien haihtuminen savuna ilmaan olisi kyllä kammottava ajatus, ja se, että pitäisi kasata koko meikkikokoelma alusta alkaen uudestaan, tuntuu ahdistavalta. Mulla ei ole mitään harvinaisuuksia tai varsinaisia aarteita kokoelmissani, vaan menen pitkälti käytäntö edellä ja olen meikkaajana aika tylsä enkä erityisen taitava. Silti meikkaaminen on mulle tärkeää ja koen meikittömänä oloni ihmisten ilmoilla epämukavaksi.

Nuorena tyttönä meikkaaminen kesti, koska ei oikein osannut ja piti sutia naamaan mahdollisimman paljon kaikkea. Nykyään eniten aikaa vie se, että näyttäisi huolitellulta mutta ei tolkuttoman tällätyltä. Ja mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän tarvitaan kaikenlaisia pohjustajia sun muita häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Ei oo kyllä helppoa koskaan:)