10 huurteista, kiitos

Kiireisen arki-illan lakkaajan pelastus on tarrat. Tosin, mikä laittaessa säästyy käyttäessä kostautuu, nämä eivät kauaa kynsillä kestä. Olen tilannut MiMaxista joskus vastaavia jotka pysyivät paremmin, nämä on jotain kirppiksen ebay-kamaa.

Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta ihastuttavaa IsaDoran Ocean Drivea, sen jälkeen töpöttelin sienellä OPI Alpine Snowta sattumanvaraisesti sinne tänne. Pikakuivattajaa, tarrat ja lopuksi kerros Nubaria. Mielestäni näistä tuli jotenkin talviset, vähän kuin huurteiset:D Kuvista sitä ei kyllä juuri huomaa, tajusin vasta kun oikoluin valmiin postauksen. Pöh.

Pahoittelen kuvien laatua. Kamera-asia on jotenkin työn alla, saattaa ehkä olla että rikkoutuneen saa korjattua. Kyllähän noita pullokuvia ottaa mutta kun kameraa pitäisi pitää yhdessä kädessä, tarkentaa ja kuvata niin ei onnistu mitenkään.

Vasemman käden etusormen kynsi alkaa olla siinä mitassa, että voin kohta siirtyä ottamaan kuvia oikealla kädellä, huh. Johan sitä on kasvateltukin, se taisi olla maaliskuun loppua kun se meni poikki.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-IsaDora Ocean Drive
-OPI Alpine Snow
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Nubar Dewdrop
-tarroja
Laitan tähän loppuun vielä huvittavan kuvan kukkaistutuksistani. Joukkoon on lipsahtanut yksi eri lajin edustaja, eipä sitä silloin huomannut kun pikkuisia taimia istutin:D

18 thoughts on “10 huurteista, kiitos

  1. Mä en raaski nyppiä niitä pois vaikka ne sojottaakin vähän häiritsevästi tuolta pienempien joukosta:D

   Näissä huurrekynsissä oli hauska ominaisuus: kärkien kuluminen (=vaaleneminen) ei haitannut yhtään, päin vastoin niistä tuli melkein kivemmat:)

 1. Aivan ihanat, toi väri on kyllä kaunis!

  Ja kauniit kukkaistutukset. Mäkin haluisin, mutta ulkokukkien suhteen oon kauheen laiska, vaikka tää asunto sisältä onkin vähän viidakko ja kukista tykkään :D

 2. Minä jo luulin, että se on käyny ostamassa mäyräkoiran ja tissuttelee kymmentä kaljaa kameranv*tutuspäissään! Kokeile ihmeessä josko auttais ;)

  Mullakin melkein sydän itki verta, kun luin, että sun kamera hajosi, tiiän niin tunteen. Toivotaan, että korjaus onnistuisi, eikä menis omaisuutta siihen!

  Ja tosi kivan raikkaat kynnet!

  1. Mä kokeilin reippaalla määrällä punkkua perjantaina, ainakaan sillä hetkellä ei v*tuttanut, eikä lauantainakaan kun oli tukka niin kipeä etten päässy koko päivänä sohvalta ylös :D :D

   Ei sitä kameraa kyllä vissiin saa kuntoon, kai mun on alistuttava kohtaloon ja luovuttava ajatuksesta hankkia uusi puhelin:P Kaikkea ei voi saada ja tarvin kyllä kameraa enemmän.

   Ja kiitos:)

  1. Kiitos I-M:) Mä tosiaan ajattelin tehdä talvella saman uusiksi mutta jollain muilla koristeilla, saapahan talvellakin turkoosit lakat käyttöön:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *