Rokokoota

Eilen lakatut kynnet joihin tuli yllättävän nopsaan kärkikulumaa. Pahoittelen sekä sitä, että kaikkia langanpätkiä ja nöyhtää jota kuviin oli livahtanut mukaan. Päällyslakka vetelee viimeisiään ja oli tehnyt muutamaan kynteen vähän kupliakin.

Orly Rococo A-Go-Go on jonkinlainen mineraalikynsilakka, kaipa tällä on olevinaan sitten jotain ”hoitavia” ominaisuuksia. Minä en niistä niin piittaa, mutta penteleen kaunis tämä on.
Lakalle löytyy dupeina googlettamalla ainakin Zoya Jem ja OPI Chatters Me Up.

Rococo A-Go-Go levittyi hyvin, kuivui ripeästi ja peitti kahdella kerroksella. Laitoin jostain syystä vielä kolmannenkin mutta se ei juuri muuttanut lopputulosta. Lakassa on pienenpientä kullanväristä shimmeriä ja mikroglitteriä.

Olisi ollut kiva saada joku kuva ihan päivänvalossakin mutta se ei nyt onnistu. En raaskinut peitellä koristeluilla joten laitoin vain decalit nimettömiin.

En oikein piittaa duochrome-lakoista mutta tästä tykkään kovasti. Kuinka monelta löytyy tämä tai muita Mineral FX -kokoelman lakkoja?

16 thoughts on “Rokokoota

 1. Papu says:

  Ihana lakka! Eikä tuo kyllä sen kummempia koristeluja tarvikaan :) Mulla on saman kokoelman Rock It, joka on kyllä aivan yhtä kaunis. Pitäiskin tehdä sillä ihan kunnon lakkaus pian!

 2. Emma says:

  Kaverini osti tuon lakan Tallinnan kauneusmessuilta 4,5 euron hintaan ja kielsi mua ostamasta omaa kappaletta, koska ”kuitenkin kyllästyn tähän heti ja saat tän sitten itelles”. Kohta on kuukausi kulunut eikä näy lakkaa mun kaapissa, taisi kaveri tykästyä :D arvaa vaan harmittaako nyt etten ostanut itselleni tuota kielloista huolimatta!

  1. Sissi says:

   Taisi kaveri tykästyä, eikä ihme:) Mä ostin ton Helsingin messuilta muistaakseni 7€ tai 7,50€ hintaan eli ei paha.

 3. Rose says:

  Upea lakka ja kynnet!

 4. Vanquish says:

  Oi, miten se on nätti lakka! Mulla on Mineral FX -kokoelmasta Rock Solid ja Emberstone, ja haluaisin kaikki muutkin ;)

  1. Sissi says:

   Mä tahtoisin kans Rock Solidin:)

 5. Itse oon tämmönen duochromefani, ja kyllä kuola valuu näppäimistölle, kun tota lakkaa kattelee ♥__♥ ! Niin nätti :3

  1. Sissi says:

   Mulla vaikuttaa näköjään lakan koostumus koska en tykännyt esim. China Glazen ja Flormarin duochromeista mutta tää on ihana <3

 6. Inkku says:

  Uu mikä lakka, tää on pakko saada! <3

 7. Suvinen says:

  Upea lakka! ja koristelu sopii hyvin tuohon lakan sävyyn :)

  1. Sissi says:

   On se – ja kiitos, halusin jotain tosi simppeliä ja pientä:)

 8. Celia says:

  Voi miksi tuo lakka ei näytä minulla nyt yhtään niin ihanalta kun tässä. :( Lähinnä vaan mustanvioletilta missä näkyy häivähdys jotain shimmeriä auringonvalossa (ja sitähän ei riitä tähän aikaan vuodesta kun enää muutama tunti). Swatchkuvissa niiiiin upea, itselläni vähän plääh. :/

  1. Sissi says:

   Se kyllä vaatii vähän valoa että kimallus tulee esiin, tavallisessa huoneenvalossa ei näytä juuri muulta kun violetilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *