Karkkipäivä

Olen ihan hulluna piparmintun tuoksuun. Poltan kotona iltaisin tuoksulyhdyssä piparminttuöljyä ja seuraavan sheavoi-satsin aion vatkata piparminttuöjyllä höystettynä. Niinpä voisin lakkailla KBShimmerin Candy Cane Crushilla ihan vain saadakseni nuuhkia sen tuoksua, vaikka se olisi susiruma lakka. Onneksi se huumaavan ominaistuoksunsa lisäksi myös varsin söpö.

Lakkasin ensin nimettömät valkoisiksi ja päälle CCC:n -huomatakseni, että lakkapohja on kaiketi värjäytynyt hitusen eikä se ollut täysin kirkasta. Essien Blanc värjäytyi luonnonvalkoiseksi ja se häiritsi niin paljon, että poistin lakat ja laitoin myös aksenttikynsiin Zoya Nidhiä.
Myös Nidhi oli nyt ensimmäistä kertaa kynsillä. Lakan koostumus oli ohutta ja itseäni miellyttävään peittävyyteen päästiin kolmella kerroksella. Onneksi se ei juurikaan karkaillut kynsinauhoille ja oli ohuudestaan huolimatta aika helppo levitettävä. Punainen väri on Ihan Täydellinen kultaisella shimmerillä terästettynä.

Tässä vaiheessa oli jo selvää, että loputkin koristelut piti tehdä valkoisella ettei harmoninen kokonaisuus järkkyisi ja laitoinkin vain loppuihin kynsiin pari valkoista niittiä kuhunkin. Huomasin akuutin puutteen koristelutarvikkeissani: en omista laisinkaan valkoisia, litteitä, pyöreitä 2mm niittejä. Asia täytyy korjata.

Oikeastaan hommassa jäi harmittamaan vain CCC:n kellertävä pohja. Tässä punaisen päällä se ei haittaa mutta lakkaa ei tosiaan voi valkoisen päälle laittaa. Muuten kynnet ovat sangen namut.

Zoya Nidhi & KBShimmer Candy Cane Crush
Onneksi kuvat onnistui kerralla koska söin jo lavasteet:) 
Hyvää karkkipäivää -tai ainakin viikonloppua- itse kullekin!

24 thoughts on “Karkkipäivä

 1. Fani says:

  Oikeen hyvältä näyttää! Mun mielestä toi lakan tuoksu on ihana :D

  1. Sissi says:

   Kiitti:) Se on kyllä todella koukuttava!

 2. Papu says:

  Oi, tosi namut kynnet! Mutta jään nyt ihmettelemään, että KAIKILLAKO on kotona karkkikeppejä ihan vaan odottamassa kuvausrekvisiitaksi pääsyä? Seriously? Emmallakin oli ja nyt täällä… :O

  1. Sissi says:

   Tottakai! Eikö sulla sitten ole? :)

 3. Nam, kiva rekvisiitta ja hienot kynnet. Tosi mehukkaan näkönen toi Nidhi :P Miten muuten sun käsien iho aina hehkuu noin terveen näkösinä kuvissa? Mun kaverilla on kans kädet todella kauniissa kunnossa ja näyttävät tosi terveiltä, että aina oon kateeellinen :D Olisko jotain vinkkejä. Rasvoja löytyy jos jonkinlaista, mutta mikään ei tee tuollaista vaikutelmaa.

  1. Sissi says:

   Kiitos! No oon kyllä aika neuroottinen hoitamaan käsiäni…mutta ehkä ne rasvat on ne tärkeimmät, lisäksi sitten se ettei nypi tai revi kynsinauhoja tai ihoa muutenkaan ja aina hanskat käteen kun on tekemässä jotain kuivattavaa/kuluttavaa kotihommaa ym.

 4. Kitty HC says:

  Herrrrkulliset kynnet! CCC löytyy itseltäkin, täytyykin sillä muistaa lakkailla näin joulun aikaan. :) Nidhi vaikuttaa semmoselta, että voisin huolia itselleni. *himotuslista kasvaa…* :D

  1. Sissi says:

   Kiitos:) Nidhi meni kyllä myyntiin joten *vink vink* :)

 5. Verna M says:

  Oi ihanat, pitäis munki tehä joulukynnet josksu lähiaikoina… ;)

  1. Sissi says:

   Onneksi tässä on vielä aikaa:)

 6. Miracle says:

  Hahhah, vai piparminttu lempituoksuna, hmm joo onhan se aika herkullinen tuoksu. :) Nätit kynnet ja nätti lakka, mutta ei, ei mulle! Pakko yrittää pitää tiukkaa linjaa eri merkkien kanssa ja tää merkki on vaikeammin kerättävä joten mun kukkaro kiittää kun pystyn olemaan vielä ostamatta.

  1. Sissi says:

   Se on niiiiin namu, en kyllästy siihen ikinä:) Mutta Nidhi kyllä meni kirppislaatikkoon ja on kaupan jos muutat mielesi:D

 7. Katja says:

  Piparmintun tuoksu on huumaava. :) Mulla on myös Candy Cane Crushin pohjaväri muuttunut kirkkaasta hieman kellertäväksi. Eipä siis valkoisen päällä sitä täälläkään laiteta. :)

  1. Sissi says:

   Se on! Ihan lemppari:) Mutta harmittaa kyllä, koska valkoisen päällä tuo olisi kivemman näköinen:/

 8. Janna says:

  Kieltämättä varsin namut, tosi herkullisen näköiset kynnet. :)

  1. Sissi says:

   Kiitos paljon, Janna:)

 9. Dimavarien says:

  Ihanat. <3 Piparminttu on kyllä ihan parasta, tilasin viimein itellekin tuon KBShimmerin. 8>

  1. Sissi says:

   Kiitti! Toivottavasti saat lakan kirkkaalla pohjalla, mua vähän jäi harmittamaan kun tää oli värjäytynyt:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *