Huiviin sopivat

Lauantaina meillä vietettiin kuopuksen rippijuhlia ja tein huiviini mätsäävät nopeat kynnet. Tai no, ei nämä niin nopeat olleet koska otos yksi meni penkin alle ihan käsittämättömällä tavalla. Olin hysteeris-väsyneessä moodissa järjestelyjen vuoksi ja lakkailemassa illalla myöhään, tietenkin. Muut kynnet sain lakattua ihan nätisti, entuudestaan tuttu Sunday Funday toimi kuten pitikin, samoin nimettömän Mountain Snow, jota laitoin taas kaksi kerrosta valkoisen päälle. 

Keskariin lakkasin kaksi kerrosta Ginan Whitea ja alkuperäisenä suunnitelmanani oli leimata siihen päälle hopeinen leima MoYoun Pro Collection XL 18-laatasta. Näin toiminkin ja kuvauskäden leima meni sen verran vinoon, että päätin ottaa sen uusiksi. Oikean käden leimaus onnistui nappiin, toki.

Sain poistettua vinon leiman ja levitin lakan laatalle, skrapasin, poimin leiman stamperiin ja….iskin sen oikean käden onnistuneen leiman päälle. Täydellinen aivopieru ja kykenin vain tuijottamaan epäuskoisena kahteen kertaan leimattua kynttä. Eipä muuta kuin molemmista lakat pois ja plan B käyttöön.

Toista kertaa en uskaltanut alkaa leimailemaan vaan lakattuani kynnet uudelleen käytin varmuuden vuoksi siirtokuvia joita en ihme kyllä liimannut esim. tekstuurilakan päälle tai otsaani.

Huivi oli kyllä pinkimpi (ja liukuvärjätty) kuin kynnet mutta ihan tarpeeksi lähellä. Muuten minulla oli mustaa kaikki muut sitä ja koruja lukuunottamatta. Kynnet kestivät hyvin kaiken lutraamisen keittiössä ja pidin näistä kyllä kovasti.

Päivä oli onnistunut ja oli kiva nähdä ihmisiä, joihin on tullut pidettyä hävyttömän huonosti yhteyttä, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan tai ainakaan tarpeeksi usein. 
Onko teillä ollut paljon sukujuhlia tänä kesänä?

28 thoughts on “Huiviin sopivat

 1. Heidi says:

  Pikkyveljen rippijuhlia juhlittiin myös tänä kesänä. :) nyt on kyllä taas niin taattua ”Sissi-tyyliä” kynsillä. Upeat :)

  1. Sissi says:

   Kiitos kaunis, Heidi:)

 2. Todella kauniit! Sain osallistua ihaniin kesähäihin alkukesästä :)

  1. Sissi says:

   Häät on ihania <3 Mä olen jo sen verran vanhus, että mun ikätoverit ei juuri enää naimisiin mene. Ovat joko menneet jo tai sitten eronneet ja eivät mene enää uudelleen.

 3. Katarooma says:

  Upeat lakkaukset synty kaikesta väsystä ja tolskaamisesta huolimatta.

 4. Tosi kivat kynnet ja varmaan sopivat mustaan asuun hyvin!:)

  1. Sissi says:

   Hyvin sopi, ainoa harmittava juttu oli, että mekon hötökankaasta irtosi mustaa väriä ja illalla tekstuurilakattu kynsi oli sen näköinen, kuin olisin ollut mustikassa :o :D

 5. OonaV says:

  Kauniit kynnet, kommelluksien kautta voittoon!

  1. Sissi says:

   Joo, onneksi! Kiitos:)

 6. Janna says:

  Tosi kauniit, ihanan kesäiset. :)

  1. Sissi says:

   Taisivat olla muuten viimeiset kesäkynnet, nyt on jo syksyisempiä sävyjä kynsillä *niisk*

 7. edeskynnet says:

  Onhan näitä kinkereitä tässä, osa sukulaistenkin kanssa. Hienot tuli ja tosiaan just sun tyyliset. Murmis

  1. Sissi says:

   Kiitti, mii laiks too:)

 8. Emma says:

  Onpa tosi nätit! Ehkä onni onnettomuudessa ettet leimannut, koska toi siirtokuva on aivan hurmaava!

  1. Sissi says:

   Minustakin kyllä:)

 9. Papu says:

  Voi ei mikä aivopieru tuon leimauksen kanssa :DDD Se on hullua miten joskus tekee tosiaan jotain noin älytöntä ajatuksissaan! Mutta Emman kanssa olen samoilla linjoilla, toi siirtokuva on aivan ihana lisä noissa kynsissä, joten ehkä oli onni että sässit sen leimauksen :D

  1. Sissi says:

   Se muuten käy yllättävän helposti, mot ;-)
   Mulla on ollut tosi kauan tuo arkki eikä kukat ole oikein tuntuneet löytävän paikkaansa mutta tähän ne kyllä sopi kuin nenä päähän.

 10. E-S says:

  Sukujuhlilta on vältytty harmi vain… Mukaviahan ne olisi, mutta ei oo nyt ollut. :(
  Kauniit on lakkaukset ja toi Mountain Snow on ihkua

  1. Sissi says:

   Harmi, mutta ehkä niitä tulee vielä! Pientä kömmähdystä lukuunottamatta tykkäsin sit tosi paljon näistä kynsistä, siirtokuva oli ehkä jopa kivempi kuin se leimaus olisi ollut:)

 11. Fani says:

  Älyttömän kauniit. <3 Ihanasti sopii kaikki yhteen. :)

 12. Kaisa says:

  Sukujuhlilta ollaan sujuvasti vältytty, ei ollut ylppäreitä eikä rippijuhlia laisinkaan.

  Miten multa on mennyt ihan täysin ohi se fakta, että Sunday Funday sisältää tuollaista ihanaa hitulaa myös!? Sä oot kyllä taitava mätsäämään kaikkea kynsille ja silti kokonaisuus sointuu aina. Tykkäilen <3

  1. Sissi says:

   Joo siinä on se Essien kuuluisa shimmer, erottuu jopa kynsillä ja kyllä tää on mun korallilakoista se kaunein. Kiitos Kaisa, välillä tuntuu että mitä vähemmän suunnittelee kynsiä niin sitä kivemmat niistä tulee:)

 13. Jonna H. says:

  Ehdinkin ihastelemaan näitä jo Instagramissa, sulla on aina tosi upeita kynsiä, mutta nää upposi vielä tavallista lujempaa. <3 Meillä on ollut tasan 0 sukujuhlat, jos sellaisia olisi välttelisin niitä takuulla parhaani mukaan. :p Miehen sukulaisista pidän, mutta omistani. Sanotaanko, että en kommentoi. :D

  1. Sissi says:

   Haha, ei ole pakko kommenoida:) Aikuisena olemisessa on se hyvä puoli, että saa olla tekemisissä niiden ihmisten kanssa, joiden haluaa:)

 14. ei vitsi miten ihanat <3 seuraavat sukujuhlat ovat mun rippijuhlat tän viikon sunnuntaina :) sitä odotellessa pitää lakata vielä mekkoon sopivat kynnetkin ..

  1. Sissi says:

   Kiitos -ja kivoja kemuja sekä onnittelut ripillepääsyn johdosta ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *